- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Butiklerde bu aralar çok gördüm öyle yerlere bak instagramda kesin vardır :)Kızlar ya bana beyaz büstiyer lazım. Kına gecesinde tütüyle onu giymeye karar verdim.
Alttaki görüntüye ulaşmaya çalışacağım
Ama kısalardan değil öyle göbek görünsün istemiyorum. minik bi açıklık kalabilir tabii de...
Amaa aratınca hep çamaşır çıkıyo sinir geldi yaa nerden bulucam bunu. Fotodaki gibi bişey arıyoruumm
Aahh ahh vicdansızlarrÖzel sektör olunca
Tamam kuzu gören söyler artıkBende kırmızı tütü giyicem kuzu üstüne bakayım bende nette görürsem söylerim sana
Ayy instagramımda hep ev eşyaları satan yerler var benim çok komikButiklerde bu aralar çok gördüm öyle yerlere bak instagramda kesin vardır :)
Ben de sanki markafoni trendyolda falan çok gördüm. Milla var ya ondaKızlar ya bana beyaz büstiyer lazım. Kına gecesinde tütüyle onu giymeye karar verdim.
Alttaki görüntüye ulaşmaya çalışacağım
Ama kısalardan değil öyle göbek görünsün istemiyorum. minik bi açıklık kalabilir tabii de...
Amaa aratınca hep çamaşır çıkıyo sinir geldi yaa nerden bulucam bunu. Fotodaki gibi bişey arıyoruumm
Baktım kuzu oraya. Ara ara oluyo heralde evet ben de öyle hatırladım ama şuan yoktu böyle bişeyBen de sanki markafoni trendyolda falan çok gördüm. Milla var ya onda
Hahah garantiye almadan sevinmemek lazımayy yarın tatilmişbusefer kesin maili aldım öyle sevinmeye başladım
banada iyi gelirdi amaHahah garantiye almadan sevinmemek lazımBak ben şuan sevinemiyorum mesela emin olamadığımdan. Ama %95 öyledir tahmine diyorum
Tatilin hayırlı uğurlu olsuuun!
3 gün haftasonu olsa bana da çoook iyi gelirdi bee
Aaa tüh bee :) Neyse bir gün bir gündür değerini bilmek gerekbanada iyi gelirdi amacumartesi çalışıyoruz canım
Bu A101 neden beni,m ihtiyaçlarıma yanıt vermiyo acaba yaa henüz hiçbişey alamadım ordan resmenKızlar a101de haftaya çok güzel şeyler var baktınızmı
Bu A101 neden beni,m ihtiyaçlarıma yanıt vermiyo acaba yaa henüz hiçbişey alamadım ordan resmen
Ama yolumun üzerine açıldı bi tane yeni. İşe yarar bişey olursa artık sabah yolda inip alıp bidaha binicem çok karalıyım
Çatal kaşık çok iyii
Soldakini ben de sevdim 6 kişiliği 90 a geliyo .Ahaha ıvır zıvır bir sürü şey var kuzum ya bu hafta da çatal kaşık ve yemek tk. hoşuma gitti
Evett takım yapılabilir çok güzel modelleride özellikle solda ki
Ben de onu beğendimm 12 kişilik 180 çok iyi bence. Günlük alıcam onu da 12 tane gerekir yine.Evett takım yapılabilir çok güzel modelleride özellikle solda ki
Soldakini ben de sevdim 6 kişiliği 90 a geliyo .
İşte tabak çanağa ihtiyaç kalmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakayım ben :d Belki çıkar işe yarar bişeyler :)
Ben de onu beğendimm 12 kişilik 180 çok iyi bence. Günlük alıcam onu da 12 tane gerekir yine.
12 kişilik oluşturabilmek için çok erken davranmak gerekebilir sanki kuzu.Ben de onu beğendimm 12 kişilik 180 çok iyi bence. Günlük alıcam onu da 12 tane gerekir yine.
Evet yakalayabilmek büyükk çaba istiyo tabiEvet ya çok uyguna geliyorr tabi yakalabilene
Tamam kuzu söylerimAahh ahh vicdansızlarr
Tamam kuzu gören söyler artık
Ayy instagramımda hep ev eşyaları satan yerler var benim çok komikDiğerlerini hep çıkarmıştım takipten
Gözüne çarpan sayfa olursa bildirirsin di miiii :)
Çamaşır askısı varSoldakini ben de sevdim 6 kişiliği 90 a geliyo .
İşte tabak çanağa ihtiyaç kalmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakayım ben :d Belki çıkar işe yarar bişeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?