bendeeeNe çok detay var ya düşündükçe boğuluyorum
orasıda öyle aslında. ne kadar uğraşsamda bulur onlar bişilerYa kuzu kötü niyetli insanlar konuşacak şey illaki bulurlar. Ev olmasa başka bişey o olmasa başka bişey.
Senin rahatından ve içine sinmesinden önemli hiçbişey yok.
Ev bi de bu yani. Seçenek kolay üretilmiyor. O yüzden kestirip atma düşün bunu kesinlikle
benimde zor oldu ama anladımBen de bi kaç kez okuyunca anladım zaten kuzu hahaha
haklsıın canımSana uygun olması önemli canım, elalem ne der diye kendini strese sokma, zaten yeterince stresliyiz
ayyy inşallah kuzu yaHerşey güzel olsun diye düşünüyoruz da, inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız :)
yeri belirlemediysen bence kına ertesi gün nikah yapabilirsin. kına dediğimizide kır düğnü gibi yapabilirsinÇok karıştıBi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Yine mi karışık oldu acabaBen nasıl işin içinden çıkıcam acaba
Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı
Şimdi anladım bende :) cevap veriyorummm birinci seçenek :)Çok karıştıBi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı
Olabilitesi yüksekHerşey güzel olsun diye düşünüyoruz da, inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız :)
:)))Dipnotta biraz alt üst olmadım değil ama öncesi iyi olmuş kuzu haha
1. seçenek daha iyi geldi şimdi böyle anlatınca ya. Böylece herşey sıracıyla olmuş olur, evden gelinlikle çıkmış olursun ve düğününü de düğün gibi yapmış olursun
Dipnottan anladığım böyle olursa düğün tam isetdiğin gibi olamayacak. Diğer seçenek de daha istediğin gibi olabilir.
Ama yine de sıralama açısından bu daha mantıklı geldi. Nikah sonrası kına değişik geldi bana sanki.
Evet evet ben 1. seçenek diyorum son!
aynen öyle inş üstesinden gelirim bakalımHaklısın yaa senin içine sinmesi önemli ama insan takılıyo yani bende bişey deseler sinir olurum
Kararının içindeki kararsızlığı gördüm amaDipnotta biraz alt üst olmadım değil ama öncesi iyi olmuş kuzu haha
1. seçenek daha iyi geldi şimdi böyle anlatınca ya. Böylece herşey sıracıyla olmuş olur, evden gelinlikle çıkmış olursun ve düğününü de düğün gibi yapmış olursun
Dipnottan anladığım böyle olursa düğün tam isetdiğin gibi olamayacak. Diğer seçenek de daha istediğin gibi olabilir.
Ama yine de sıralama açısından bu daha mantıklı geldi. Nikah sonrası kına değişik geldi bana sanki.
Evet evet ben 1. seçenek diyorum son!
Zaman çok daha yer belirlemedik ama şimdi düşündüm de ağustos gibi yeri tutmamız lazım yani aslında zamanım çok değilyeri belirlemediysen bence kına ertesi gün nikah yapabilirsin. kına dediğimizide kır düğnü gibi yapabilirsin
1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayımŞimdi anladım bende :) cevap veriyorummm birinci seçenek :)
canım ağustosta düşünüyorsanız kesinlikle acele etmelisin çok az varKararının içindeki kararsızlığı gördüm ama
Zaman çok daha yer belirlemedik ama şimdi düşündüm de ağustos gibi yeri tutmamız lazım yani aslında zamanım çok değilayy ne olacak bu halimiz böyle. Bana da sıralama daha mantıklı geliyor ama bilemedim :/
1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayım
Çok karıştıBi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
hahahaBu sefer anladım
Şimdi benim durumda seninki gibi karışık..Bizde kına gecesi en az düğün kadar önemli olur, bizimde tüm akrabalar zaten başka memleketten , buradaki düğün için gelecekler..O yüzden ben kına mekanı değilde, düğün mekanı tuttum..Kına kız tarafına ait olduğu için zaten mekan parası benden çıkacakDiğer şehirde de düğün olacak ve nikah düğünde olacak.. Bu durumda sende , nişanlının memlekette nikah yapsan olmaz mı?
ya benim albüm benim albüm onada bakk :)kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. @Conchiglia albümlerde gotoğraflarını gördüm.gelinliğine de mobilyalarına da bayıldımmm
hahahakuzu sen bu öneriyle iyice karıştırdın kızın kafasını
Hahah hiçte bile yanlış görmüşsün.Kararının içindeki kararsızlığı gördüm ama
Teşekkür ederim canım :) sende en son fuardakilere bakıyodun sanki dimi naptınızkızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. @Conchiglia albümlerde gotoğraflarını gördüm.gelinliğine de mobilyalarına da bayıldımmm
Sıkıntı yok kınaya karar verelim düğünede el atıcazKararının içindeki kararsızlığı gördüm ama
Zaman çok daha yer belirlemedik ama şimdi düşündüm de ağustos gibi yeri tutmamız lazım yani aslında zamanım çok değilayy ne olacak bu halimiz böyle. Bana da sıralama daha mantıklı geliyor ama bilemedim :/
1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayım
:))ahahahh zaten işe yarayan fikirler çıkmaz ki benden ,hayır bide anladım demişim. .Sonra sizin yazdıklarınızı okudum, kendi kendime güldüm ya nereyi, nasıl okuyup bu sonucu çıkardım acep
Ay yok yanlış anlaşıldı düğün seneye de yeri kaybetmemek açısından erkenci davranmak istiyorum, ağustos eylül civarı yer tutarız dedikcanım ağustosta düşünüyorsanız kesinlikle acele etmelisin çok az var
Bilemedim ki o da bi seçenek oldu şimdi bakBu sefer anladım
Şimdi benim durumda seninki gibi karışık..Bizde kına gecesi en az düğün kadar önemli olur, bizimde tüm akrabalar zaten başka memleketten , buradaki düğün için gelecekler..O yüzden ben kına mekanı değilde, düğün mekanı tuttum..Kına kız tarafına ait olduğu için zaten mekan parası benden çıkacakDiğer şehirde de düğün olacak ve nikah düğünde olacak.. Bu durumda sende , nişanlının memlekette nikah yapsan olmaz mı?
Seçenekler artıyorhahahakuzu sen bu öneriyle iyice karıştırdın kızın kafasını
Anlamışsın ama durumu sıkıntı yokahahahh zaten işe yarayan fikirler çıkmaz ki benden ,hayır bide anladım demişim. .Sonra sizin yazdıklarınızı okudum, kendi kendime güldüm ya nereyi, nasıl okuyup bu sonucu çıkardım acep
Bu kararsızlıkla zor o amaSıkıntı yok kınaya karar verelim düğünede el atıcaz
Teşekkür ederim canım :) sende en son fuardakilere bakıyodun sanki dimi naptınız
bende öyle hatırladım sonra dedim sorduğuna göre ben karıştırıyorumAy yok yanlış anlaşıldı düğün seneye de yeri kaybetmemek açısından erkenci davranmak istiyorum, ağustos eylül civarı yer tutarız dedikAy nasıl karıştırdım ortalığı iki dkda
Bilemedim ki o da bi seçenek oldu şimdi bak
Seçenekler artıyor
Anlamışsın ama durumu sıkıntı yokSeçenekleri artırdın sadece Dur bakalım aile üyelerine aktaralım ne derler
Bu kararsızlıkla zor o ama
ya benim albüm benim albüm onada bakk :)
canım benim model zaten belliydi paylaşmıştımda zaten görünce hatırlarsın onuda eklim albüme.şuan gördüğün foto provanın fotosu :) dantel seçtikte bu sefer :)seninkini şimdi gördüm canım.ne ara baktın hiç söylemedin.farklı bi model beğenmişsin çok güzel.bi kaç fotoğraf daha paylaşsana arkasına falan bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?