- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
İnsanlar tuhaf işte bulursunuz ya piyasada bir sürü çeşit var canmcanım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)
canım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcazordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha
aynısını dün düşündüm biliyormusunbitince neyin peşine düşücez die ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü bakarsın bizde öyle yaparız haha
anladım canım ondan modeli yükledimdanteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)
:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci varherşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)
canım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)
Hadi ya bende kuşlar varda aşağısı yoktu ondan merak ettimcanım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcazordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha
aynısını dün düşündüm biliyormusunbitince neyin peşine düşücez die ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü bakarsın bizde öyle yaparız haha
anladım canım ondan modeli yükledimdanteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)
:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci varherşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)
Yaaa ben alsammı diyorum acaba bi kaç ay sonra yüksek fiyat derlermi ki:) ben bakıcam ama daha değil kuzu :) zaman azalsın bakarızama kınada ne giyicem bende onun telaşı başladı :) anneme diktirmek istiyorum ama şöyle güzel bir model lazım :) yardım edersniz artık
pazar burada bir sonraki cuma orada. nikah falanda burada olacak. diğerine ben biraz formaliteden diye bakıyorum sanırımAyy ben gidemem yabizde zaten çarşamba günü burada yapıcaz kısmetse, perşembe diğer şehire gidicez..ya sizin düğün arası çok mesafe yoktu ki? ayy benim devreler yanış olabilir
Hadi ya bende kuşlar varda aşağısı yoktu ondan merak ettim
canım zaten kiralamıcakmısın. aynı fiyatı verirler bence çok fark etmez.Yaaa ben alsammı diyorum acaba bi kaç ay sonra yüksek fiyat derlermi ki
pazar burada bir sonraki cuma orada. nikah falanda burada olacak. diğerine ben biraz formaliteden diye bakıyorum sanırımbirde burda babaevnden çıkıp düğün yaptıktan sonra ben geri babaevine dönmem die söylendim nişanlıma tabiki oyüzdne düğünden sonra kendi evimize geçicez
hihih :)ohooo sen git o zamanbizim arası 2 gün zaten
bence çok daha iyisini güzelini bulacaksın canım boşver o çıkardığı huzursuzlukla kalsın
Ay o elalem yok muay o zamanda kınasız düğün mü olur derler, derlerde derler yani
O da ayrı bir kararsızlık konusuAhahhahAyyy benim devreler yandı iyice şu anda kim düğün kim kına yapıyo karıştı bende kaftan falan alan yokmu ki yaa
Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürceaynısını dün düşündüm biliyormusunbitince neyin peşine düşücez die ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü bakarsın bizde öyle yaparız haha
Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.ben düğünümsü kına yapacak hatunum canımayy uyuz oldum ya şimdi şu bitmek bilmeyen elalem, geçen gün bizim evde toplandılar..Hafta içi olacak buradaki düğünümsü kına, kim gelirmiş miş, ertesi gün iş olurmuş muş kimse gelmeyecek gibi baskı yaptılar bana da ya
Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki:) ben bakıcam ama daha değil kuzu :) zaman azalsın bakarızama kınada ne giyicem bende onun telaşı başladı :) anneme diktirmek istiyorum ama şöyle güzel bir model lazım :) yardım edersniz artık
hatun seni kıskanmış olabilir canımboşver sen tınlama
Ay o elalem yok mu
O da ayrı bir kararsızlık konusuBen elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani
Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürceÇok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha
Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.
Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki
evet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olurAy o elalem yok mu
O da ayrı bir kararsızlık konusuBen elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani
Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürceÇok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha
Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.
Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki
farketitimKaptın izini benden
tanımıyorum pek ama herkese karşı garip davranışları var sanırım kimse sevmiyo.nişanlımda dikkat et ona sana görümcelik yapar valla diyoben zaten umursamadığımdan kendisini sorun yok
evet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olurhiç demiyorlar bizi düşünmüş böle yapmış. cumartesi yapsam. cuma günü kına nasıl gelelim dicekler. etrafımdakiler cumarteside çalışıyor. kimse memnun olmuyor yani
farketitim
şimdi iki tarafta hazırlık içinde ya bazıalrı böyle yarış edebiliyortanımıyorum pek ama herkese karşı garip davranışları var sanırım kimse sevmiyo.nişanlımda dikkat et ona sana görümcelik yapar valla diyoben zaten umursamadığımdan kendisini sorun yok
kuzu havalar ısınınca daha çoğalır bence hemen almaYaaa kararsızlıklar kraliçeleriii!
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha
Ne dersiniiiiz bi bakın
Evet doğru aslında ben de genel bi telaş var ya hakim olamıyorum kendimekuzu havalar ısınınca daha çoğalır bence hemen alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?