kuzu sen benden bir gün öncesin :) istersen sıramı sana verebilirim hakkındır :)Nasıı yaa ama benim daha yakın sankibana ufak bi el atsan olur ama davetiye falan değil kuzu
kesinlikle sayı önemliKuzu yemekli düğünlerin klasiğidir bu ya yadırganmaz bence.
Öyle yazsan da daha fazla gelecekler çıkacaktır illa ki.
Dikkate almayan almaz. Alan da anlar diye düşünüyorum.
Sayı mühim
evet canım hatta hepimiz aynı yerde bastırırsak daha uyguna belki basarlarbende matbaa arayışına girdim , birbirimize haber verelim fiyatlarını :)
bu en beğendiğim davetiyelerin arasında :) bence ayrı olabilir. bak şimdi benimde kafamı karıştırdın. burdaki yemekli olacak diğeri değil bende öyle 2 kişliktir diye yazamamZaten bir şeyi doğru düzgün yapsam kendime şaşarımEki Görüntüle 1517707 bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya
Ayy kıyamam yaakuzu sen benden bir gün öncesin :) istersen sıramı sana verebilirim hakkındır :)
kesinlikle sayı önemli
evet canım hatta hepimiz aynı yerde bastırırsak daha uyguna belki basarlar
hayrıdır sen ne istiyorsunAyy kıyamam yaabenim çok minik bir konuda yardıma ihtiyacım var davetye değilde
Bence çok mantıklı olur kuzu. Ben sadece şık duruşu için böyle bişey planlıyorum zaten ama emin değilim.bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya
Valla güzel fikir buldun kuzu yaa baya sevdim bunu benvet canım hatta hepimiz aynı yerde bastırırsak daha uyguna belki basarlar
ben nişanda iki kişiliktir yazacaktım ama düşününce etrafımızdakiler okadarda elit aileler değiller4 kişilik bir aileye bir davetiye verince adamlara ne demiş olucaz diye düşününce vazgeçtim düğündede 2 kişilik diye yazmayız heralde ama bir yandada 200 kişilik anlaştık nasıl olacak bilmiyorum
Davetiye tasarımı yapıyodur İnşallah hahaha
Çocuklara neden iyi uykularZaten bir şeyi doğru düzgün yapsam kendime şaşarımEki Görüntüle 1517707 bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya
Ben de davetiyelerin o kısmına bayılıyorum ya.Çocuklara neden iyi uykular
Çocuklara neden iyi uykular
Haha bir yandan çok acımasız evet ama düğünde koşturmasalar hepsini gidip tek tek sevebilirim.her gelen çocuk ekstra masraf demekçok kötü bir şey bende farkındayım ya, çocuğu bırak gel demenin kibarcası bu kadar olmuş işte
Ben de davetiyelerin o kısmına bayılıyorum ya.
Çocuklar gelmesin diye tabi ki haha
Off düğünde koşuşturan çocuk kadar sevmediğim bişey yok galiba beniiim
Onlarda bir iki saatte olsa rahatlığın tadını çıkarmaya çalışıyolar ama gelin kız dellenir mi köpürür mü diye düşünen yok tabiiayyy saf saf gülüyorum ya biri görmese bariben nasıl sinir oluyorum anlatamam ya ,hele annelerinin koy verdim gitti tavırları yokmu
Onlarda bir iki saatte olsa rahatlığın tadını çıkarmaya çalışıyolar ama gelin kız dellenir mi köpürür mü diye düşünen yok tabii
Hahah ben de vallaahayır ya kendimden korkuyorum o halimle kalkıp kovalarım onları
Ben de davetiyelerin o kısmına bayılıyorum ya.
Çocuklar gelmesin diye tabi ki haha
Off düğünde koşuşturan çocuk kadar sevmediğim bişey yok galiba beniiim
Valla ben bu konuda kıyarım ya hahaayyy deme yaa kıyamam bende bazen sinirleniyorum ama gelsinler ya
Çok vermiş amaa300 tanesine verdi canım o fiyatı ama başka yerlerede soracam bakalım.
Ay iyi hadi bi karar vermişsin gözün aydınOoo benim de belliiicurlygirl tarih önden gidiyor ama planlamalarda geridesin. Sıranı kaparız bak
Ondan da vazgeçtim zaten.
Kendimi nikah salonunda evet derken hayal ettim. Mutsuz oldum. Sorun çözüldü 5 Eylül tamamdır
Yaa ben bugün gördüm davetiye iki kişiliktir çocuklara da iyi uykular yazmışlar çok hoşuma gitti koptum vallahiya bide bir sorum olacak benim , yemekli düğün yapanlar davetiyeyi nasıl yapacaklar ?
Haha kaçmıyorum sıkıntı yok
Evett çok güzeller :)http://masalsiatolye.com/davetiye/ bunun gibi mi yapmalı acaba?
Olur kuzu öne alalım seniNasıı yaa ama benim daha yakın sankibana ufak bi el atsan olur ama davetiye falan değil kuzu
Korkup kaçtım
Hahaha hayal ettim dehayır ya kendimden korkuyorum o halimle kalkıp kovalarım onları
her gelen çocuk ekstra masraf demekçok kötü bir şey bende farkındayım ya, çocuğu bırak gel demenin kibarcası bu kadar olmuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?