Ayy ama bimi hatırlattığın iyi oldu valla. Servis kaşıkları gelcekmiş tanesi 4,25.Olabilirben de geç kalmışım cuma gelmiş ben dün idrak ettim oysaki yeni evde olmazsa olmaz merdiven malum selvi boy yok
Ben iyice araştırdım ne yaptım ettim buldum ama çirkindi kabartmalı bişeyleri vardı ben düz istiyorum. Annemi yarınki savaşa hazırlıyorum ben
Onlar güzel ben şimdiki evimde kullanıyorum gayet kaliteliler :) Kap derimAyy ama bimi hatırlattığın iyi oldu valla. Servis kaşıkları gelcekmiş tanesi 4,25.
Benim yoktu onlardan. Çok tırt değilse alırım
Onlar fena olmuyolar bak kuzu :) çatal kaşık takımında yokmuki onlarAyy ama bimi hatırlattığın iyi oldu valla. Servis kaşıkları gelcekmiş tanesi 4,25.
Benim yoktu onlardan. Çok tırt değilse alırım
İnşallah yetişirsem aliciğim 2 onay geldi daha düşünmeme gerek yokOnlar fena olmuyolar bak kuzu :) çatal kaşık takımında yokmuki onlar
Aynı şekildeyim ben de :) İki set beğendim ikisinin de yok. Misafir için alacağımın vardı aslında çok uyguna bulmuştum, ben alana kadar tükenmişİnşallah yetişirsem aliciğim 2 onay geldi daha düşünmeme gerek yok
Benim sette yoktu valla kuzu ya. Ayrı almam gerek
Bak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işte
Sen hiç tutamıyorsun kendini yaBen niye bu kadar pintiyim acaba azıcık parama kıyıp harcamam lazım sanki
Çok iyiye almışsın yaaBugün bi gidip baksam mı belki devam eder indirim
Ben tekini milyoncudan tamamladım zaten tek tek satılıyordu. Diğeri de Emsan Reyhanın 12 kişiliği ama onda da yoktuAynı şekildeyim ben de :) İki set beğendim ikisinin de yok. Misafir için alacağımın vardı aslında çok uyguna bulmuştum, ben alana kadar tükenmiş
Ben çok sevmiştim bunlarıı çok güzeller kuzu.evet oldum olası böyleyim ya alışveriş diyince akan sular duruyo herşeyi alasım geliyo.daha aklımda olan bi sürü pahalı şey varda yutuyorum kendimi almıycam. bi battaniye takımı var özellikle.aklım onda hep şimdi.sizede gösteriyim bak
Çok güzellermiş canım. Ama dur tahmin edeyim çok pahalıdır kesin :/evet oldum olası böyleyim ya alışveriş diyince akan sular duruyo herşeyi alasım geliyo.daha aklımda olan bi sürü pahalı şey varda yutuyorum kendimi almıycam. bi battaniye takımı var özellikle.aklım onda hep şimdi.sizede gösteriyim bak
Allah bize başka dertler vermesin ya saniye başı dert yaratıyoruz kendimizeBen tekini milyoncudan tamamladım zaten tek tek satılıyordu. Diğeri de Emsan Reyhanın 12 kişiliği ama onda da yoktuMilyoncudakini de çok beğendiğimden hangisini misafir için , hangisini günlük kullanıcam hala bilemiyorum.. Milyoncudaki de kalite olarak çok iyiydi. Ona karar vermem gerek.
Ama reenkhttp://www.cookplus.com/urun/cookplus-mutfak-sefi-pink-sm-1203n?filter_name=cookplus mutfak şefi
Kızlar fiyat çok iyi değil mii
Bi kitchenaid değil belki ama olsun
Haha dertlere de baksana. İki çatal bıçak takımım var ikisini de beğeniyorum napıcaaaamllah bize başka dertler vermesin ya saniye başı dert yaratıyoruz kendimize
merdiven lazım olurmukiYaa bime merdiven gelmiş dün gittim alırım diye kalmamış
http://www.cookplus.com/urun/cookplus-mutfak-sefi-pink-sm-1203n?filter_name=cookplus mutfak şefi
Kızlar fiyat çok iyi değil mii
Bi kitchenaid değil belki ama olsun
Ben çok sevmiştim bunlarıı çok güzeller kuzu.
Çok güzellermiş canım. Ama dur tahmin edeyim çok pahalıdır kesin :/
Allah bize başka dertler vermesin ya saniye başı dert yaratıyoruz kendimize
Evet çok pahalıydıı tam hatırlamıyorum fiyatı ama pahalı olduğunu unutamadım tabiiibende çok beğeniyorum ama her güzl şey gibi bu da çok pahalı
Yok yahu bakmıyordum da tipi hoşuma gitmiyor değilAma reenk
Fiyat gayet iyi . Ben bunlara hiç bakmıyorum gerçi . Almayacağım bir şey daha çıktı
Ama sen bakıyordun bunun fiyatı baya iyiymiş
Ya şöyle ki ben çok güçsüz bir insanım mikserl bile hemen kolum ağrımaya başlıyorbi ara bunlara takmıştım ben.fiyatı uygun ama ben gereksiz buluyorum.burcu esmersoyun yaptığı yemek programında izledim.sadece karıştırmak için kullanıyolar.sonra alıp ellerinde kıvamını tekrar ayarlıyolar.zaten zamana karşı yarıştıkları için kullanıyolar bence.krem şantiyi falanda normal mikserle yapıyolar.ben vazgeçtim almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?