2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yahu bakmıyordum da tipi hoşuma gitmiyor değil
Kim bakıyodu ya o zaman
Haha tipi için ben de alırım valla . Ne güzel dururdu mutfakta
Ayrıca senin saydığın bahanelere ben de sahibim. Çırpmalı yoğurmalı şeylere hiç gelemiyorum malesef . Hemen kolum ağrıyo sola geçiyorum o hepten bitik zaten
Ama ne bileyim hiç düşünmemiştim bunu. Ne güzel sıralamışsın bahanelerini ya. Bi daha izleme home tv falan bana da böyle şeyler öğretme

Kredi kartımın limitinin baya açıldığı ne kadar belli
Sen hele dünden razı Bırak onca iş güç arası kim yapacak kurabiyeyi hem. Gerçi canım çekti mi saat bile dinlemem yaparım o ayrı da

Benim için fazla sade :)
Ama modeli şık kuzu.
Daa yine de en azından kenarından bir şerit bi bişey geçen bişey alsan aha iyi olur gibi geldi
Ben çok düz insanım ya O yüzden böyle sade sade beğendim. Böyle desen değil de formda basit bi oynama daha çok hoşuma gidiyor ya da desen olacaksa da çok minimal olacak. Kahvaltı takımımı saymıyorum o tamamen alice harikalar diyarı hayranlığımdan öyle desenli
canım benim misafirlikte bunun benzeri seviyorum ben böyle şeyleri
Ayy dur bakalım heyecan yaptım. Ama almayıp eminönü seferi yapılabilir tabi. Orada canlı görürüm daha iyi

hatunlar english homeda aksesuarlarda %50 indirim var öğle arasında ben bakacağım bi kaç bişi

Evet sadeci olduğunu gayet iyi biliyorum beybisi
Geçen bi yerde yuvarlak beyaz bi yemek takımı görmüştüm gümüş bi şerit vardı sadece çok şıktııı

hatunlar english homeda aksesuarlarda %50 indirim var öğle arasında ben bakacağım bi kaç bişi
İlle de iş çıkışı git paranı bitir gel diyorsun bana
Evet sadeci olduğunu gayet iyi biliyorum beybisi
Geçen bi yerde yuvarlak beyaz bi yemek takımı görmüştüm gümüş bi şerit vardı sadece çok şıktııı
Evett onları da seviyorum ama yarı yarıya fiyat farkedecekse düz olanı almayı tercih ederim :)

aslında benim kollarımda güçsüz ama kek çırparım ya.hamurda ayda yılda bi yaparım.hem güzel hem uygum ama almıycammm

Evet tam da senin gibi düşünebilmek çok istiyorumm ben de ama olmuyoor!
Yardımcı olurum bu konuda Ucuz olanı çok överim hatta bişeyi ucuza aldıysam daha da çok severim
mutfak şefini almayım battaniyeyi alıyım demiştim ama yine kıyamadım paraya
Ama biri elektronik biri kumaş ne bileyim insan kıyamıyor ya :/ Alma nolucak madame coco çuvala mı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…