2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzu

Canım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belli Nişan düğün arası kısa olsun istedik sadece
Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek
3 tanesi dimi canım

3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça 3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi
Adet fiyatı 37 kızlar çok ayıp etmişler kınıyorum

3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça 3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi
Sen nasıl bişey aldın ki?

ne pastası ben kaçırdımm. Kim yapmış pasta nerede :s

Buarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım

ben hayalimdekini yazmıştım ne vardı 3 tanesini verseler o fiyata
Hemen kapardım kaçarı yok
Buarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım
Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışken
Kuru bakliyata kapakları renkli kendisi şeffaf olan plastiklerden almıştım ben
Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce ya

Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzu

Yok tatlım ya 3 günüm kaldı şunun şurasında ıvır zıvır işler çok vakit alıyor haftaya erteleyeceğim artık

Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek

Adet fiyatı 37 kızlar çok ayıp etmişler kınıyorum

Yaa sorma çifte stress yaşadık şu nişanı atlatalım rahatlayacağım biraz inşallah

Hemen kapardım kaçarı yok

Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışken

Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce ya
Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)

Sıkma canını geç olsun güç olmasın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…