2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2 tane böyle kupa aldım renkleri biraz daha farklı ama model aynı

Bide bu yağdanlığı aldım :)

100 lira sanırım çünkü tupper
Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim
Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner

Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
bende inanıcam sanırım buna
hyr katrei.matem adım tajip edin benii
hemen takibe alıyorum buarada aldıklarında güle güle kullan

Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim

Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner

kütahya porselende cam var hemen hemen aynı fiyat ama kareydi.bunlar daha kullanışlı diye aldım.almayım aşmayım diyorum bende ama yinede alıyorum işte.

Hahah buna çok güldüm Her alandan bir dert edinmemiz gerekiyomuş gibiyiz cidden
Tupper ben de almicam ben de dert etmeeyim madem.
Bak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işte
kütahya porselende cam var hemen hemen aynı fiyat ama kareydi.bunlar daha kullanışlı diye aldım.almayım aşmayım diyorum bende ama yinede alıyorum işte.
Sen hiç tutamıyorsun kendini ya Ben niye bu kadar pintiyim acaba azıcık parama kıyıp harcamam lazım sanki
normlade yağdanlık 60 tl idi daha önce beğenmiş fiyatından dolayı alamamıştım indirime girmiş 44 tlye mağazadada %50 indirim olunca 22 tl ye geldi. Kupalarda indirimle tanesi 3,5 tlye aldım
Çok iyiye almışsın yaa Bugün bi gidip baksam mı belki devam eder indirim

Yaa bime merdiven gelmiş dün gittim alırım diye kalmamış
Merdiven dey,nce o ne diye bi girdim baktım haha
Kalmaz kuzum kalırmı Bim ve A101 i aynı teyzeler basıyo
H happy__ bak 8 mayıs da bimde 30 parça çatal bıçak 39 liraymış. Ama neye benziyor bilmiyorum uzaktan kutu içinde foto koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…