Öyle tabi tatlım cumartesiyi atlatalımda :)Sıkma canını geç olsun güç olmasın canm
hyrkatrei.matem adım tajip edin benii
Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim100 lira sanırım çünkü tupper
Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime sinerBen nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
Yağdanlık çok güzelmişş ne kadara geldi peki?2 tane böyle kupa aldım renkleri biraz daha farklı ama model aynı
Bide bu yağdanlığı aldım :)
2 tane böyle kupa aldım renkleri biraz daha farklı ama model aynı
Hahah buna çok güldümÇok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim
bende inanıcam sanırım bunaBen nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
hemen takibe alıyorum buarada aldıklarında güle güle kullanhyrkatrei.matem adım tajip edin benii
Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim
Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner
Yağdanlık çok güzelmişş ne kadara geldi peki?
kupalara bayıldım
sağol kuzummbende inanıcam sanırım buna
hemen takibe alıyorum buarada aldıklarında güle güle kullan
Güle güle kullan kuzu :)2 tane böyle kupa aldım renkleri biraz daha farklı ama model aynı
Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim
Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner
Bak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işteHahah buna çok güldümHer alandan bir dert edinmemiz gerekiyomuş gibiyiz cidden
Tupper ben de almicam ben de dert etmeeyim madem.
Sen hiç tutamıyorsun kendini yakütahya porselende cam var hemen hemen aynı fiyat ama kareydi.bunlar daha kullanışlı diye aldım.almayım aşmayım diyorum bende ama yinede alıyorum işte.
Çok iyiye almışsın yaanormlade yağdanlık 60 tl idi daha önce beğenmiş fiyatından dolayı alamamıştım indirime girmiş 44 tlye mağazadada %50 indirim olunca 22 tl ye geldi. Kupalarda indirimle tanesi 3,5 tlye aldım
İnanmak başarmanın yarısıdırbende inanıcam sanırım buna
hemen takibe alıyorum buarada aldıklarında güle güle kullan
Haha küçük şeylerden mutlu olan insanlar olabiliriz bu sayedeBak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işte
Yahu bu insanlar niye her şeyi hemen bitiriveriyorlar sırf ucuz diye işine yarasın yaramasın her şeyi alıveriyorlar benceYaa bime merdiven gelmiş dün gittim alırım diye kalmamış
OlabilirYahu bu insanlar niye her şeyi hemen bitiriveriyorlar sırf ucuz diye işine yarasın yaramasın her şeyi alıveriyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?