2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

peki bunları tamamen kenara bırakıp sizin verebilecğeiniz bir fikir varmı. çünkü ben bunları sipariş edersem bir daha cayamam yeterince tuzlu olacak zaten

bendede 5 ağır basıyor hani davetiyeyide masalsi atölyedekiler gibi yaparsam güzel bir konsept oluşur belki
Eveet katılıyorum çok iyi olurr :) Bak yardımcı olduk işte. extravolume henüz karıştırmadı ortalığı ama bekliyorum
Haha benim çocukluğumu benim de bünyem kaldırmıyo zaten.
En iyisi beni bugünki halimle kabul etmek
Başka çare yok!
O da ayrı bi olay tabi

peki bunları tamamen kenara bırakıp sizin verebilecğeiniz bir fikir varmı. çünkü ben bunları sipariş edersem bir daha cayamam yeterince tuzlu olacak zaten
Uuu koca bir dünya açtın önümüze şu an O zaman fikir vereyim ortalığı karıştırayım. Bi tanıdığımız düğününde nikah şekeri olarak çok güzel bi rüzgar gülü dağıtmıştı altında etiketle isimleri yazıyordu Ahaha uçtum gittim başka diyarlara. Lavantalı şişeler var ya da onları da beğeniyorum böyle tıpalı falan. Konsept yine olur onunla.
http://www.olegcassini.com.tr/nikah...antali-mantarli-sise-nikah-sekeri-yby012.html
Seninkinin yarısı hem
http://www.olegcassini.com.tr/nikah-sekeri-davetiye/kolonya/kolonyali-mantarli-sise-yby083.html

Bak bak kafada kombinler yapılmış

Eveet katılıyorum çok iyi olurr :) Bak yardımcı olduk işte. extravolume henüz karıştırmadı ortalığı ama bekliyorum

O da ayrı bi olay tabi
buarada davetiyeye yaparsam derken H happy__ yaparsa anlamındaydı hatırlatayımda onu hahah
canım işte ikinci noktaya değindin ben bu şişelerin içine kına koymayı düşünüyorum. ikinci sorumda o olacaktı

Hahah ben direk ayrı bi şahsiyete bürünüp davetiyeyi yapacak olan şahsa fikir sunuyorum Bakalım nasıl olacak meraklardayım Şu haftayı bi atlatayım da sonra üzerinde düşünmeye başlayalım biz :) Ayrıca her yerimiz şişe oldu kızım ya bırak kınayı da kutuda veriver Yazık bütçene

İşteee bende bu kolonyalardan yapmak istiyorumm :)

ne yani şimdi kınayı bu fotodaki gibi yapmayımmı
H happyNow pek güzelmiş ya güle güle giy :) curlygirl bende 1-2 beğendim
işte sonunda 1 diyende çıktı

Eklentiler

• 959fae40b838330de086103d1f77fb94.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 41
hhihi :) ben o şekilde düşünmemiştim öylemi olurki heheh ay birde ben ağaç tohunmu istiyorum nikah şekeri olarak ama bunlrın hepsini nişanım duyunca kesecek beni en son
Ya şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…