2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay insan seçemez ki hepsi birbirinden güzel

Ama çok zor yaaa hepsi çok güzelll
Ben 3 ve 7 arasında kalmıştım H happy__ bambaşka şeyler söylemiş haha

Yok mu 1 ve 4

Şahane bi ekip olabileceğimizi düşünüyorum

Hahaha valla tabiri caizse "sesli güldüm"
ben size daha açık sorayım ozman şimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)

O da çıkarsa gerisi curlygirl e kalmış . Biz fikrimizi sunduk neticede hahaha
Ay şaka bi yana hepsi güzel yaa bu işin sonucunda seçtiğin şey zaten her türlü çok güzel olacak kuzu

Yine bombayı attık kaçtık kızım ya ahahahs Eminim ki curly bu kadarını beklemiyordu
benim daha soracak başka sorularımda vardı ama bilemedim şimdi daha çok karıştırcaksınız kafamı herhal

Ben zaten kurabiyeye bakmamıştım 2 ve 5 diyorum hala Kavanoz olsun kumaşlı olsun dantel iyiydi ama jüt olan da iyi Ben hala 2 ve 5 diyorum
Sus kız ortalığı karıştırma hahaha
Peki

Valla bizi başka tğrlğ yola getiremezdin en iyisi parçalara bölmek
Ben kavanoz diyorum öncelikle. Nişanda da poşette vermişsin zaten. Bu da kavanozda olsun madem.
Artııı kumaşla kaplı olan kavanozları daha bi beğendim altlarında etikette var zaten :)

Ben zaten kurabiyeye bakmamıştım 2 ve 5 diyorum hala Kavanoz olsun kumaşlı olsun dantel iyiydi ama jüt olan da iyi Ben hala 2 ve 5 diyorum

Peki
bendede 5 ağır basıyor hani davetiyeyide masalsi atölyedekiler gibi yaparsam güzel bir konsept oluşur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…