2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Askılı zarif duruyor evet bende çok yakıştırıyorum , ama ben zarif değilim işte kollarım özellkle

Neden öyle diyorsun canım ya abartma kii straplez daha iri gösterir bence
Hahaha o zaman yetişicek mi Dur ışınlamayı icat ediyordum yarım kalmıştı devam edeyim lazım oluyor hep böyle

Kızlar aldım ben bunları ya Oh aldım rahat ettim içimde kalacaktı vallahi

Ya işte yarım bıraktığın için yetişmeyecek halbuki bitirseydin suan elimdeydi keçeler ve başlamıştım yapmaya

Güle güle kullan canım içinde kalacağına çeyizinde kalsın

Bi üşengeçlik nelere mal oluyor görüyor musun Bu da herkese ders olsun. Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin çeyizlere de konsun

Ben straplez giyince düşmesin diye omuzlarım yukarıda duruyorum boyunsuz gibi kalıveriyorum
hayal ettim de hhiihih
İlk defa paraya kıydım Amann nolucak ya 26tl taksit 3 ay onu ödeyiveririm. Millet sigaraya kaç katını veriyor ben içmediğim için sigara paramdan sayabilirim
bazen böyle düşünmek gerekiyor sanırım :)
Üstüne biraz daha koyup yatak alırım o paraya yahu, daha yatacak yatağım yok
kuzu ya sen bu yatak konusunda karar verdiğinde banada söylesene birde onu araştıracak takatim yok valla

hayal ettim de hhiihih

bazen böyle düşünmek gerekiyor sanırım :)

kuzu ya sen bu yatak konusunda karar verdiğinde banada söylesene birde onu araştıracak takatim yok valla
Hayal ettiğinden daha komik emin ol
Bak nasıl da aklını çelerim böyle. Artık bir şeyi almadığında ikinciye düşüneceksin değil mi Kendi kendimin bile aklını çeldim şu anda

Hayal ettiğinden daha komik emin ol
Bak nasıl da aklını çelerim böyle. Artık bir şeyi almadığında ikinciye düşüneceksin değil mi Kendi kendimin bile aklını çeldim şu anda
haha aldığım zamanda o taksitler öde öde bitmiyor deli ediyor beni

Orası öylee borç bitmez diyorlar
Çocuk olursa bir de o zaman hiçbir şeye harcayacak para kalmaz heralde. Gerçi allah yuva kurana yardım eder derler ya doğruymuş daha iyi anladım. Önceden kıyafet alacak param çok olmazdı şimdi neler alıyorum çok şükür o kadar büyük sıkıntı yaşamıyorum. Çok korkuyordum nasıl yapılır nasıl onca şey alınır diye

Canım bizde evlilik kararı almıştık ama harekete geçemedik yapabilirmiyiz diye sonra bir anda kendimizi mekan tutarken alışveriş yaparken bulduk ve gerçekten allah yardım ediyor her istediğimiz cebimize uygun fiyata bizim oluyor çok şükür inşallah hep böyle gider :) Hepimiz istediklerimizi gerçekleştirebiliriz inşallah

İnşallah canım ufak sorunlarla atlatalım yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…