- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ayakkabıya karar veremedin mi o kadar model attıkbence kafanda şartlandırmadan bak hangisini beğenirsen o de
Hahah hepimiz askılıdayız kii
Evet yaa sanmıyorum n11de olsun ama bi bakayım
Henüz bulamadı herhalde
Yuh 500 e sehpa alırız deseydinBu akşam bakıcam canım senin attığın modellere , dış çekim içinde renkli istiyordum..bir yerde baktım 500 tl yazıyor utanmazlar
Ben straplezin çok görüldüğünü düşünüyorum askılı daha zarif duruyor hem sürekli çekiştirmek zorunda kalmazsın oynarkenBir hatun kişide straplez dememdi yahupeki neden askılı tercih ediyorsunuz ?
Şahsen hiç straplez kullanmadım çok rahatsız geliyo bana ben sürekli tutup çekerimBir hatun kişide straplez dememdi yahupeki neden askılı tercih ediyorsunuz ?
Yaa vazgeçirme beni alasım varhıhı hıhı ödersin canım :) sakın sakın başka şeyler alırsın boşver. evlenince alırsın bu markadan olmazmı
Daha zarif ve göze dolu geliyor bana. Hem straplezden daha rahat olur benceBir hatun kişide straplez dememdi yahupeki neden askılı tercih ediyorsunuz ?
Yaa vazgeçirme beni alasım varHiç olmadı o kahve bardaklarını alıcam
Daha zarif ve göze dolu geliyor bana. Hem straplezden daha rahat olur bence
@ecm Keçeden böyle bir şeyler yapmışlar sen de istediğin şekilde süsleyebilirsin mesela :)Eki Görüntüle 1520543
Keşke daha önce görseydik o zamanAaa çok güzelmiş canım ama bunu yapacak vaktim yok
Keşke daha önce görseydik o zamanYa inadına benim ev keçe dolu aslında Evde olsa hemen yapılırdı
Ne şirin olmuş :)Yaa vazgeçirme beni alasım varHiç olmadı o kahve bardaklarını alıcam
Daha zarif ve göze dolu geliyor bana. Hem straplezden daha rahat olur bence
@ecm Keçeden böyle bir şeyler yapmışlar sen de istediğin şekilde süsleyebilirsin mesela :)Eki Görüntüle 1520543
Ben straplezin çok görüldüğünü düşünüyorum askılı daha zarif duruyor hem sürekli çekiştirmek zorunda kalmazsın oynarken
Hahaha o zaman yetişicek miAaa sen hemen bana ışınla ozaman kuzu onları
Burda kartonla yapmış gibi geldi banaKeşke daha önce görseydik o zamanYa inadına benim ev keçe dolu aslında Evde olsa hemen yapılırdı
E tamam işte seni de zarif gösterir yani ben kimsede kötü durucağını sanmıyorumAskılı zarif duruyor evet bende çok yakıştırıyorum , ama ben zarif değilim işte kollarım özellkle
straplez rahat gözükmüyormuş gibi geliyor bana nedense :) birde çok var etraftaBir hatun kişide straplez dememdi yahupeki neden askılı tercih ediyorsunuz ?
hihih :) güle güle kullan ozman :)Kızlar aldım ben bunları yaOh aldım rahat ettim içimde kalacaktı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?