- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
hayal ettim de hhiihih
bazen böyle düşünmek gerekiyor sanırım :)
kuzu ya sen bu yatak konusunda karar verdiğinde banada söylesenebirde onu araştıracak takatim yok valla
hihihAhahahhbende kimin yatak araştırmasına salça olsam diye bakıyordum
Amin amin şu çeyizler bitse de kartlar maaşlar bize kalsa
greenandblue yatak ne almayı düşünüyorsun ?
Çalışıyorum :) Sen?Sen okuyormusun peki yoksa çalışıyormusun :)
Yap tabi görelim biz deBende bi albüm yapıp ne eksik ne tama bakiim
Amin amin şu çeyizler bitse de kartlar maaşlar bize kalsa
greenandblue yatak ne almayı düşünüyorsun ?
hihihya aslında ben hiç anlamam tek istediğim nişanlım dönerken sallanıp benide uyandırmaaycak bir yatak olsun çok çabuk uyanıyorum varmı öyle bir teknoloji
Bi tarafı sert bi tarafı yumuşak olanlar da vardı sankiBakınıyorum henüz canım , ama bellonanın yataklarını önerdi bir iki kişi
Hee o var öyle bir sistem duydumdu, ama nerde duydum hatırlamıyorumbende yatak çok sert olmasın istiyorum
İş arıyorum benÇalışıyorum :) Sen?
Kızlar @extravolume nerede hiç gelmedi bugün ?
Nikah işlemleri için izin aldı bugün
Yap tabi görelim biz deBu arada ben bi liste buldum oradan işaretleyerek gidiyorum işime yaradı biraz Hem iş yaparken de öyle bişeyleri çizdikçe daha iyi anlıyorum iş yaptığımı
Belediyelere bakıcaktı bugün canım oKızlar @extravolume nerede hiç gelmedi bugün ?
Allah kolaylık versinİş arıyorum ben
Hemen bakıyorumm.yaptım baya karmaşık oldu ayy ondan bendede vardı bi ara çiziyodum
Amin inşallah :)Allah kolaylık versin
Hemen bakıyorumm.
Ay ben yine çok acıktım midem yanmaya başladı. Şu sıralar o kadar acıkıyorum ki.. Kahvaltıyı da baya iyi yapıyorum erken de değil ama anlamadım :/
Öğlen yemeği için bu saat iyi yemedin miAllah kolaylık versin
Hemen bakıyorumm.
Ay ben yine çok acıktım midem yanmaya başladı. Şu sıralar o kadar acıkıyorum ki.. Kahvaltıyı da baya iyi yapıyorum erken de değil ama anlamadım :/
Hayırdır ne sorusu@Conchiglia çok iyii daha yeni açtım albümü ama hemen sorularım birikmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?