2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tost makinası gayet iyi büyüklük olarak 4 tost ekmeği sığar bence , dik olarakta konuluyo o yüzden çok sevdim :) döküm olunca daha iyi dediler bide dökümmüş. Tost makinasını alınca kettlede aliim yanlız kalmasın demiştim gayet kaliteli duruyo ama dışını hatırlamıyorum hiç ama suyu istediğin derecede falan ısıtıyo o özelliği var dandik bir ürün değil.. Bende öneri üzerine almıştım blenderı özellikleri gerçekten çok iyi baya hamur falan yoğuruyomus bide o küçük haznesi falanda hoşuma gitti pratik iyi olur :) Buzdolabında banada aynı şeyi söylediler ama bosch ta bi cam var bide benim aldığım ürün var bu da yarı parlak gbi ama cam değil el izi falan yapmıyo :)

Hayırdır ne sorusu
ay hepsi süper canım :) bende siyah istiyorum ama kirada olacağımız için güvenemiyorum çizilirse oturur ağlarım ağız tadıyla kullan inş hepsini

ay hepsi süper canım :) bende siyah istiyorum ama kirada olacağımız için güvenemiyorum çizilirse oturur ağlarım ağız tadıyla kullan inş hepsini
Amin inşallah ayy bende çizilirse diye düşünüyorum ama çok şık duruyo çizilmez ya dikkatli sarılırsa bide benim dolap kapakları bambuyla beyaz renk ona nasıl olucak hiç bilmiyorum

Amin inşallah ayy bende çizilirse diye düşünüyorum ama çok şık duruyo çizilmez ya dikkatli sarılırsa bide benim dolap kapakları bambuyla beyaz renk ona nasıl olucak hiç bilmiyorum
kesinlikle çok şık hele o camlı olanlar ama güvenemiyorum işte ben. birde dediğin gibi her mutfağa uymuyor ama gönül istiyor işte

Kızlar nobile life ve narin'in çkb takımları hakkında bilginiz varmı ?

Süper cevap oldu almak istediğim her şeyi onayladın sağolasın su ısıtıcısı bir de sıcak tutma ayarı da varmış kaynadıktan sonra soğutmuyormuş benim gibi unutkan için çok işe yarar. Ben kaynattığımı unutup on kere bir daha gidiyorum kaynatıyorum hep soğuyor
Benim cevapta kısa sayılmaz ben çok incelerim ya bişeyi alınca o buzdolabını alırken falan bi saatten fazla inceledim ayrıca bu modelin inoxu da el izi yapıyo test ettim :)
Çok iyi cevaplar verdin var ya nasıl iyi oldu nasıl Ben araşırsam bu kadar araştırırdım hazıra konmuş gibi olucam azıcık

aa bende çok unuturum yaa :) yardımlaşmak güzeldir ben yakın zamanda fırını, çamaşır mak. falanda alıcam

Hiç bilmiyorum noble life bıçak aldım ürün güzeldi ama çkb almadım hiç

Yaa bende birşey duymadım netten yorum falan göremedim ama bir kaç modelini beğendim size sorayım dedim aslında aryıldız düşünüyordum ama kafam karıştı aha uygun görünce

yok ya bu ay kredi kartım çok az gelmiş ondan heralde rahata bağladım ama napiim alalım gitsin kaç kere gelicez dünyaya öylede borç olcak böylede
Yaa bu moduna bayıldım Ben de bu ay kredi kartındaki taksitler azaldı diye baya bi kota açıldı dayadım kredi kartına her şeyi yine limit doldu sayılır
aa bende çok unuturum yaa :) yardımlaşmak güzeldir ben yakın zamanda fırını, çamaşır mak. falanda alıcam
Onlara çok var ama en azından aklımda model olunca indirimleri yakalamak daha kolay olur :) En ucuzu bulaşık makinesi olur değil mi onu da hediye isteyeyim

Yaa bende birşey duymadım netten yorum falan göremedim ama bir kaç modelini beğendim size sorayım dedim aslında aryıldız düşünüyordum ama kafam karıştı aha uygun görünce
Tabakları falanda güzel oluyo bi çkb denemedim

öylemi dersin benim beğendiğim en ucuz şey davlumbaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…