Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)Hadi bakalım hayırlısı olsun canım koşturduğuna değdi ozaman
Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı
Kuzum benim ben teşekkür ederiiim :)Canım çok teşekkür ederim , çok kibarsın..bende deneyip bakıcam, ona göre karar veririm diyorum artık..O yüzden ilk ayakkabıyı alıp, provaya gidip denicem..sonra askılı askısız fotoğraf koyarım buraya da..
Bu arada işlemleri hallettiğine sevindim, 2 eylüldü anlamlı bir gün senin için..benimde kına gecemAllah gönlüne göre versin inşallah belki bir sürpriz olur düğünde yaparsın..
Annem dinlemiş şu tv doktorlarından,asiti alıyormuş o yüzden leblebiye devam
Hadi ya benim 92 mi o zaman senden sayarım kendimigözün aydın canım :)
an itibari ile 93 gün kaldı
Aminnn hepimizn inşallah kuzuu :)Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)
Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)
İnşallah herşey gönlümüzce olur hepimizinnnnn :)
Kuzum benim ben teşekkür ederiiim :)
Denersen süper olur . Canlı görmekten daha garantisi yok ne de olsa. Hatta bir de foto çekersin 2. değerlendirmeleri yaparız burda :)
Çok şükür o işleri hallettik kuzu evet. Gerçekten çok anlamlı bi gün. Seneler önce hayal kurduğumuzda o gün evlensek keşke derdik hep. Öyle denk geldi o yüzden 2 kat duygulandım galiba . Ne istediğimi bilsem keşke :)
Ay olmazsa da zorlama ne olacak mis gibi tarih oldu işte :) Ay çok heyecanlııHaha evetTeşekkür ederim kuzuu :)
Ay ama o kartta 02.09 tarihini görünce çok mutlu oldum yine de ya.
Biz 2008den bu yana o tarihi baya kutsal saymış durumdayız gerçekten :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez
Teşekkür ederim kuzucuuum :)
Bizde de bol da işte... Hediyeyi alacak olan da akraba değil zatenFırın ve bulaşık mak.saolsun amca dayı bol bizde
Niye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorumBen de iki gündür su şişesi elimde geziyorum ,midem bulandı su içmekten
Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)
Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)
İnşallah herşey gönlümüzce olur hepimizinnnnn :)
Kuzum benim ben teşekkür ederiiim :)
Denersen süper olur . Canlı görmekten daha garantisi yok ne de olsa. Hatta bir de foto çekersin 2. değerlendirmeleri yaparız burda :)
Çok şükür o işleri hallettik kuzu evet. Gerçekten çok anlamlı bi gün. Seneler önce hayal kurduğumuzda o gün evlensek keşke derdik hep. Öyle denk geldi o yüzden 2 kat duygulandım galiba . Ne istediğimi bilsem keşke :)
Ay olmazsa da zorlama ne olacak mis gibi tarih oldu işte :) Ay çok heyecanlıı
Bizde de bol da işte... Hediyeyi alacak olan da akraba değil zatenSağolsunlar akrabadan öteler o ayrı :)
Niye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorumNe güzel ama iç su iyidir :)
Doğru diyorsun. Önümde sürahi var 1 haftada yarılayamadımsende iç bence, o çiğ börekler, karamelli dondrurmalar suya ihtiyaç duyar
Aaaa olmaz öyle sen hiç içmiyosun su benim içimde ne var böyle yaa ben şişeyle içicem yakındaDoğru diyorsun. Önümde sürahi var 1 haftada yarılayamadım
İç zaten bak ne güzel su her şeyin ilacı. Nasıl ayaktayım hala anlamamAaaa olmaz öyle sen hiç içmiyosun su benim içimde ne var böyle yaa ben şişeyle içicem yakında
İç sende canımss olmaz öyleİç zaten bak ne güzel su her şeyin ilacı. Nasıl ayaktayım hala anlamamBazen korkuyorum böbreklerim iflas edecek diye
Yok yok zorlamicam zaten kuzu, Olursa olur olmazsa böyle kalır.Ay olmazsa da zorlama ne olacak mis gibi tarih oldu işte :) Ay çok heyecanlıı
Haha sende bendensin demek. Benimde bazen akşama kadar hiç aklıma gelmiyo su sırf aa su içmemiştim dediğim için gidip içiyorumNiye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorumNe güzel ama iç su iyidir :)
Ayy İnşallah kuzuuuu :)Evet canım, deneyip burada oylamaya sunmayı düşünüyorum inşallah.. sonuçta mankende ki gibi durmaz bende :)
Bence çok anlamlı bir gün olur senin için, çok stres yapma hayırlısı bakalım..Yeter ki ağız tadıyla olsun düğünlerimiz
Sırf bunun hatrına bi yarım bardak götürmeye çalışayım bakalımİç sende canımss olmaz öyle
Hadi bakalımmSırf bunun hatrına bi yarım bardak götürmeye çalışayım bakalım
Niye bu kadar zorr ben de istiyorum öylee valla helal olsun yaHadi bakalımmbenim 5. heralde
Çok şey kaçırıyor şu an bi meraklıgil olarak
Ayy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Ayy evet yaaaÇok şey kaçırıyor şu an bi meraklıgil olarak
evetÇok şey kaçırıyor şu an bi meraklıgil olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?