Tebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başındanNe zor şartlar altında yazıyorum anladınız dimi
O nasıl oluyoo yani hiç mi sessiz bi "kıh kıh kıh" ya da "ıkıkıkıkkq" sesleri çıkmıyoHaha şahsen ben anladım Allah yardımcın olsun kardeş
Ben baya sessiz kahkaha atmayı öğrendim burada hepinize müteşekkirim
Haha şahsen ben anladım Allah yardımcın olsun kardeş
Ben baya sessiz kahkaha atmayı öğrendim burada hepinize müteşekkirim
Tebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başından
O nasıl oluyoo yani hiç mi sessiz bi "kıh kıh kıh" ya da "ıkıkıkıkkq" sesleri çıkmıyoBen ne biçim gülüyorum ya da
Bazen kaçıyo tabi ama kahkaha atan bi insanın videosunu sessiz izlerken düşün hahahTebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başından
O nasıl oluyoo yani hiç mi sessiz bi "kıh kıh kıh" ya da "ıkıkıkıkkq" sesleri çıkmıyoBen ne biçim gülüyorum ya da
Haahahhaah çok iyiymişBazen kaçıyo tabi ama kahkaha atan bi insanın videosunu sessiz izlerken düşün hahah
Görüntü aynen o. Ağız açık ama ses yok
Yo yoo bu benim değil sizlerin başarısıHaahahhaah çok iyiymiş
Yani tabi çok mütevazi olduğumdan kendimle övünmek istemiyorum ama anladın sen :)Yo yoo bu benim değil sizlerin başarısı
Burda takılmadan önce ben de diğer insanlar gibi gülüyordum ama artık her şey bambaşka , beni sizler yarattınız
Ah tabii anlıyorum. Hepimiz aynı durumdayızYani tabi çok mütevazi olduğumdan kendimle övünmek istemiyorum ama anladın sen :)
Biz de çalışıyoruzKızlar Allah neşenizi artırsın
bizde çalısalım.siz gůlün
Hahah usenmedim minibusteym falan dinlemedim girdim baktim.Son msj attigim konronuya bi baksanıza kızlar
Doğruya doğru ama şimdi başka ne denir ki bi de kazık kadar kadın 30 küsür yaşında evliymişHahah usenmedim minibusteym falan dinlemedim girdim baktim.
O nedir arkadas yagirtlagini skarim ben o elti adayinin hahaha
Senin yoruma yorum yapamicam zaten
Gün yapıcaz kızım yaDünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum Hep saçımı böyle topladım diye bence)
Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence
curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün
Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh
tatlım ya dün telden girdim seni alıntılayamamışım :) senin sayende dikiş kutum olduYa bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorumgülmemem lazım ama dayanamıyorumda
hayırlı olsun canım :) gözün aydın çok sevindim senin adınaAtama sonucum belli oldu hatunlar
İlk tercihim İstanbul-İlçe Milli Eğitime atandım :)
Cok tesekkur ederim canım sagolhayırlı olsun canım :) gözün aydın çok sevindim senin adına
hangi yakaya geliyorsun şimdi anadolu-avrupa ?Cok tesekkur ederim canım sagol
Anadolu yakası canımhangi yakaya geliyorsun şimdi anadolu-avrupa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?