Nolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruzilla bdv ye mi yazayım
Hayır arkadaşınızı dışlamayın
Onu da aranıza alın oynayın güzel güzel. Bak onun da dikiş kutusu varmış Birleştirin bişeyler dikin hahah
Söylersen daha çok yaparım ki
Ayy düşünemiyorum haha
Hepsine tek tek cevap yazıcaktım ama yapamıyorum morardım kaldım patrona rezil olucamSayfayı kapatıp kaçıyorum ben allahm bdv dedi ya
İspiyonlamak yoksa bi benmi kullanıyorum bunuispik ne kız
Hahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahahaSesli gülücem ama tutmam lazım kendimi yapmayın yaa hahahhaÖğretmen de yoldan çıktı
İspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etmeKızın lütfen ona ispiklemesin
Ya bişey dicem burası 2015-2016 de evlenecek hatunların mekanı.Hepsine tek tek cevap yazıcaktım ama yapamıyorum morardım kaldım patrona rezil olucamSayfayı kapatıp kaçıyorum ben allahm bdv dedi ya
Napalım şimdi espri yeteneğimiz ve hayal gücümüz kuvvetliyse evlenmiyek miHahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahaha
İspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etme
Ya bişey dicem burası 2015-2016 de evlenecek hatunların mekanı.
Hani biz yani evlenicez falan farkındamıyız acabaaaa?
Haha hayır nişanlılar görse baya kafa kafaya verip gözden geçirecekler
Heeeyt be !Napalım şimdi espri yeteneğimiz ve hayal gücümüz kuvvetliyse evlenmiyek mibiz gözden geçiririz asıl
BAk ne diyor yaa hava aldım geldimdurr gitme tamam yazmicam bdv ye
Enee aramızda süt çocuu var bilmiyooispik ne kız
Olsun bahaneyle arkadaş olurlar bariYa bişey dicem burası 2015-2016 de evlenecek hatunların mekanı.
Hani biz yani evlenicez falan farkındamıyız acabaaaa?
Haha hayır nişanlılar görse baya kafa kafaya verip gözden geçirecekler
Şuna bak iyice öğretmen ilan etti kendiniİspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etme
Ben senin sınıfını değiştirmeyeyim bakHahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahaha
Hahaha valla sürdürürsün bile bence sen bu gidişle beniBen senin sınıfını değiştirmeyeyim bakKendi sınıfından kaçırırım ben adamı
Kesinlikle bulunmaz bi nimetizHeeeyt be !
Bu cevabı çok sevdim beybiKendilerini şanslı hissetmeliler hattaaa
BAk ne diyor yaa hava aldım geldim
Enee aramızda süt çocuu var bilmiyoo
Olsun bahaneyle arkadaş olurlar bari
Şuna bak iyice öğretmen ilan etti kendini
Ben senin sınıfını değiştirmeyeyim bakKendi sınıfından kaçırırım ben adamı
Hahah evet tam karşılığı buu bencedeKesinlikle bulunmaz bi nimetiz
Hahah evet tam karşılığı buu bencede
Bi de mütevazılığımız var oraya hiiç değinmek istemiyorum gerek yok
Ve çok mütevaziyizKesinlikle bulunmaz bi nimetiz
HAhaha az önce ben de öyleydim dayanamadım kapadım kaçtım dışarıyaben burda değişik bir hale girdim yüzümde saçma sapan bir gülümseme
Evet işte biz oyuzHahah evet tam karşılığı buu bencede
Bi de mütevazılığımız var oraya hiiç değinmek istemiyorum gerek yok
Ahahahhaa sal bacım kendiniaayy karnım ağırdı gülmekten kendimi sıkmaktan
Ya bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorumVe çok mütevaziyiz
HAhaha az önce ben de öyleydim dayanamadım kapadım kaçtım dışarıyaŞimdi yalnızım rahat rahat tıksırık gibi sesler çıkararak gülüyorum Bi de biri geliyo benim surat 32 diş modunda ablak bi halde hemen ciddileşiyorum görmesinler diye o ayrı bi olay
Evet işte biz oyuz
Ahahahhaa sal bacım kendini
Ayy durum daha da vahimYa bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorumgülmemem lazım ama dayanamıyorumda
Az önce düdük gibi bi ses çıktı benden gülmemeye çalışırken de ondan diyorum zorlama kendimi tutucam diyeYa bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorumgülmemem lazım ama dayanamıyorumda
HAha ay bu çok korkuuunçYa bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorumgülmemem lazım ama dayanamıyorumda
Az önce düdük gibi bi ses çıktı benden gülmemeye çalışırken de ondan diyorum zorlama kendimi tutucam diyeBir de insanın gülmemesi gereken zamanda daha bi gülesi geliyor ardı arkası kesilmiyor ki Bana derslerde çok olurdu bu
Ne zor şartlar altında yazıyorum anladınız dimiHAha ay bu çok korkuuunç
Haha şahsen ben anladım Allah yardımcın olsun kardeşNe zor şartlar altında yazıyorum anladınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?