2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artık

Bu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artık
Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha
Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Dikiş kutum olmadan asla!

Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Gün yapıcaz kızım ya Dünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum Hep saçımı böyle topladım diye bence)

aynenn onu aldım ya nereye koysam diye derdi sardı beni evi dizdim sanki koycağım yer kaldı

Senle bidaha konuşmicaz görürsün kızım sen

Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence
curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün
aynenn onu aldım ya nereye koysam diye derdi sardı beni evi dizdim sanki koycağım yer kaldı

Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh

Nolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruz illa bdv ye mi yazayım

Sesli gülücem ama tutmam lazım kendimi yapmayın yaa hahahha Öğretmen de yoldan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…