2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düşününce garip geliyo ama olabilir ortam çok müsait çünkü bence çokta güzel olur :) aa hatta beyaz elbisenin üstüne direk kaftan ceketini giyersin mis gibi :)

Tamam ya çirkin nedime elbisesi giydirsen de olur Gelsin vallahi merak ettim nasıl olacak ikisi
Haha deli ya! Evet ben de çok merak ediyorum sonucuuuu
Düşününce garip geliyo ama olabilir ortam çok müsait çünkü bence çokta güzel olur :) aa hatta beyaz elbisenin üstüne direk kaftan ceketini giyersin mis gibi :)
Ay yaşasın o zaman olur bu iş yaaa Nişanlıma annesinin fikrini söyleyince öyle şeymi olur demişti ama o alışır bu fikre. Yeterki ben karar vereyim

Haha deli ya! Evet ben de çok merak ediyorum sonucuuuu

Ay yaşasın o zaman olur bu iş yaaa Nişanlıma annesinin fikrini söyleyince öyle şeymi olur demişti ama o alışır bu fikre. Yeterki ben karar vereyim
Zorla yamanıcam düğününe
Alışır ya erkeklere her şey garip geliyor zaten Standardın dışına çıkarmak lazım biraz

Zorla yamanıcam düğününe
Alışır ya erkeklere her şey garip geliyor zaten Standardın dışına çıkarmak lazım biraz
Haha ay ne zorlası ayol, sana davetiye göndericem
Ya davetiye demişken yalnız ben bu durumu davetiyeye yazmayı düşünmüyorum. Sürpriz olsun
Hayır sonra takı takmaya falan çalışırlar hiç sevmem

Haha ay ne zorlası ayol, sana davetiye göndericem
Ya davetiye demişken yalnız ben bu durumu davetiyeye yazmayı düşünmüyorum. Sürpriz olsun
Hayır sonra takı takmaya falan çalışırlar hiç sevmem
Tamam mesaj alındı davetiy ona göre olacak
arkadaşlar merhaba :) aranıza yeni katıldım...
Hoşgeldin :)
Foto istiyoruz :)
Albüme koydumm :)
davetiye demişken hahaha
Hahhaha bu kız hep pusuda

Merhaba hoşgeldiiin :)
O zaman tanıt kendini, meraklıyız biz biraz

Selam kuzular hoşgeldiniz.
Ne diyosunuz benim bu kır düğünümsü kına işine siz?

Kuzum geçmiş çok yoğun okuyamadım ben ya işler de yoğun, tahmin ettiğim gibiyse olur :)
Benim ki de düğünümsü kına zaten hahahahaha

Tamam mesaj alındı davetiy ona göre olacak

Hoşgeldin :)

Albüme koydumm :)

Hahhaha bu kız hep pusuda

Bakıyorum hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…