2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum geçmiş çok yoğun okuyamadım ben ya işler de yoğun, tahmin ettiğim gibiyse olur :)
Benim ki de düğünümsü kına zaten hahahahaha
Hahaha Yaa evet tahmin ettiğin gibi muhtemelen.
Benim kına açık alanda olacak ya. Kayınvalidem böyle bir fikir sundu. Madem düğünde olmayacak o zaman kına öncesi yapalım. Beyaz bir elbise giyersin orayı da ona göre süsleriz diyee.
Bana güzel geldi fikir. Böyle uzun uçuşan beyaz elbise , çiçekli bir taç falan

Ay bence de güzel olur çok hoş olur hatta :) :) Maşallah kaynanana :)
Ayyy heyecanlandık!

Hazır olun

Hahah gerçi sen ifşa edersin olayı kesin
Yazmayayım di mi yazmasam da olur yaniii
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele
Hahha ayyy evet ya Siz bana aldırmayın kafam bir aşure kadar karışık
Aşure dedi ya Stres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni
Kuzum sade ve şık çok güzel nerden aldın bunu ne kadar hı ?
İviiitt çok beğenerek aldımm pusudaydım ne zamandır Emsanın sitesinde 350tlydi, n11de 300e buldum, anneler günü indirimi olarak 260 küsüre düştü
Ay doğru ya daha gelinlik bindallı ve aldıklarımı ekleyecem durun hemen ekleyeyim o zaman
Amanınn fotoğraf geliyorr

Ay dün aradı nasıl bi heyecanla anlatıyo görmen lazım
Zaten kendi de fark ettii ay ben evlenicekmişim gibi geyecanlıyım diyo hahah
Ne güzel yaa
birden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldide kadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Öyle bir şey mi olmuştu

birden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldide kadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Ay benim de gelmedi değil Ama napayım bak iyi bişey yapınca da övüyoruz ama yanii
Genel anlamda iyidir zaten böyle şeyleri çok düşünür. Ama sinirlendiriyor arada işte
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele
Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi?
Aşure dedi ya Stres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam
Hem sayarız hem severiz olur öyle arada
HAha işte aynen öyle

aman hep kızdırmasınlarda arada olsun artık okadar

Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi?
Herkese söylersin yapmazlar. Biz nişanda istemedik gerçi o zaman da zorla bohçaya takmışlar
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam
Kızım sen bana stres topu oldun Bu arada ben cidden gidicem psikologa iyi değilim şu sıralar bakma..
Haha güzel evet dee...
Olmuştu tabi nasıl unutursun takı seti meselesini
Ay hatırladım Ama saydırmış mıydım hatırlayamadım saydırmadım galiba

Çok iyi almışsın kuzum :)

Kayınvalidemin aldıklarını ekledim, çeyizim albümümde :)
Gelinliğimi yeni albüm yapacam.
Bu arada gelinlikle ilgili bilgi yazayım; Ben başkasınınkini denedim büyüktü bana üzerime göre dikilecek ve kollu olacak arkadan resmi yok ama uzun kuyruklu duak da uzun :) Fotoğraflar pek güzel değil ama olsun bakın siz atıyorum
Bindallım ve kına malzemelerimi de atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…