- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Biz senden istiyoruz fotoyuFoto istiyoruz :)
Kuzum sade ve şık çok güzel nerden aldın bunu ne kadar hı ?Tamam mesaj alındı davetiy ona göre olacak
Hoşgeldin :)
Albüme koydumm :)
Hahhaha bu kız hep pusuda
Biz senden istiyoruz fotoyu
HahahaKuzum geçmiş çok yoğun okuyamadım ben ya işler de yoğun, tahmin ettiğim gibiyse olur :)
Benim ki de düğünümsü kına zaten hahahahaha
Ayyy heyecanlandık!Ay doğru ya daha gelinlik bindallı ve aldıklarımı ekleyecem durun hemen ekleyeyim o zaman
HahahaYaa evet tahmin ettiğin gibi muhtemelen.
Benim kına açık alanda olacak ya. Kayınvalidem böyle bir fikir sundu. Madem düğünde olmayacak o zaman kına öncesi yapalım. Beyaz bir elbise giyersin orayı da ona göre süsleriz diyee.
Bana güzel geldi fikir. Böyle uzun uçuşan beyaz elbise , çiçekli bir taç falan
Ayyy heyecanlandık!
Unutmam biliyosunAy doğru ya daha gelinlik bindallı ve aldıklarımı ekleyecem durun hemen ekleyeyim o zaman
Ay dün aradı nasıl bi heyecanla anlatıyo görmen lazımAy bence de güzel olur çok hoş olur hatta :) :) Maşallah kaynanana :)
Unutmam biliyosun
birden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldideAyyy heyecanlandık!
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük meseleHahah gerçi sen ifşa edersin olayı kesin
Yazmayayım di mi yazmasam da olur yaniii
Aşure dedi yaHahha ayyy evet yaSiz bana aldırmayın kafam bir aşure kadar karışık
İviiitt çok beğenerek aldımm pusudaydım ne zamandırKuzum sade ve şık çok güzel nerden aldın bunu ne kadar hı ?
Amanınn fotoğraf geliyorrAy doğru ya daha gelinlik bindallı ve aldıklarımı ekleyecem durun hemen ekleyeyim o zaman
Hem sayarız hem severizbirden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldidekadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Ne güzel yaaAy dün aradı nasıl bi heyecanla anlatıyo görmen lazım
Zaten kendi de fark ettii ay ben evlenicekmişim gibi geyecanlıyım diyo hahah
Öyle bir şey mi olmuştubirden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldidekadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Hem sayarız hem severizolur öyle arada
hihihi arada oluyor işteNe güzel yaa
Öyle bir şey mi olmuştu
Ay benim de gelmedi değilbirden aklıma kayınvalidene saydığımız zaman geldidekadın iyiliğinizi düşünüyor bak ne güzel kafa yoruyor. bizde bazen fesatlaşıyoruz sanırım.
Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi?Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamamAşure dedi yaStres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni
HAha işte aynen öyleHem sayarız hem severizolur öyle arada
Haha güzel evet dee...Ne güzel yaa
Öyle bir şey mi olmuştu
aman hep kızdırmasınlarda arada olsun artık okadarAy benim de gelmedi değilAma napayım bak iyi bişey yapınca da övüyoruz ama yanii
Genel anlamda iyidir zaten böyle şeyleri çok düşünür. Ama sinirlendiriyor arada işte
Ama ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi?
Haha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam
HAha işte aynen öyle
Evet evet bence de. Böyle iyiyizaman hep kızdırmasınlarda arada olsun artık okadar
Herkese söylersin yapmazlar. Biz nişanda istemedik gerçi o zaman da zorla bohçaya takmışlarAma ya takı takmaya kalkarlarsa, yapmazlar di mi?
Kızım sen bana stres topu oldunHaha ayy stres topuyum gerçekten. Of psikolohik destek almam lazım sanırım, bu kararsızlıkla fazla yaşamam
Ay hatırladımHaha güzel evet dee...
Olmuştu tabi nasıl unutursun takı seti meselesini
Yani yazıladabilir gibi geldi bana sonuçta nikah büyük mesele
Aşure dedi yaStres topu gibisin mübarek ne güldürdün beni
İviiitt çok beğenerek aldımm pusudaydım ne zamandırEmsanın sitesinde 350tlydi, n11de 300e buldum, anneler günü indirimi olarak 260 küsüre düştü
Amanınn fotoğraf geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?