2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hmm anladım çok farketmiyor diyorsun yani neyse bakalım gidince görücem bende
Yaa bende spor yapmak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bir türlü cidden çok takmaya başladım acaip bir şişkinlik var bende neden çözemiyorum. Ekmek falanda yemiyorum halbuki

Senin bişeyin yok gayet iyisin bence sen :)

Ekmek mühim mesele tabii YArın itibariyle spor ve dieyti birlikte götürücem. Ama diyet kısmını çok abartmicam tabi. Kendimi bunaltmadan yapmak istiyorum. Diğer türlü bırakınca neye saldırıcamı şaşırıyorum resmen
Kız basen çalışınca bele mi etki etti yani. Öyle mi yapsam bende haha
Ya herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bıngıl bıngıl kollarımı görüyorum ve tabi ki o koca göbeğimi Daha fit olmak istiyorumm
Ay evet ben de senin bişeyin yok gibi gördüm gayet yanii. Ama seni anlıyorum, var öyle diyenler yok yere
Bölgesel zayıflama diyetle olmuyo işte malesef . Bana zaten çok zayıflık yakışmuyo o yüzden göbek ve simitleri kendi başına gönderirsem rahatlicam

Yok göbek içinde çalışıyodum zatende basene yüklendim benim orası biraz daha geç gidiyo çünkü mekik çekmek yetiyo :)

Yaa benimde bölgesel zayıflamam lazım işte kilo verince yüzüm çöküyor hemen
Ben öliyim bi o zaman

Yok yaa sende iyisinnn bence

Hoşgeldiin

En inatçı bölge göbekmiş zatenn
bugünden iibaren karar verdim. şimdi yemekten sonra çıkıcam markete. ceviz falan alıcam birde yoğurt. saat 4 gibi acıkıyorum tansiyon düşüyor çünkü onları yicem akşam yemeğinide azaltıcam bakalım etkisi olacakmı

Göbek için limon yoğurt pul biber kürü varmış denenebilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…