Valla bana bir sürü getirdiler baktığında hepsi aynı gibi aslında ama ben şeye dikkat ettim mesela böyle çok ince yapıp hafif durmasın dedim biraz güpür gibi olsun diye biraz daha dolgun kalın olanı seçtim zaten hemen hemen hepsi aynı sadece taşlısı incilisi falan diye değişiyo canım
Bilmiyorum elli kere bakınca mı farkettim acaba :) ya aslında spora gidiyorum ama daha çok basen bacak hareketi yapıyorum onlardan şikayetciyim çünkü :) bi de baya bi zamandır yemeklerin yanında makarna pilav kısmını almıyorum ben eger canım çok çekerse sadece tek başına onu yiyorum :)
Senin bişeyin yok gayet iyisin bence sen :)Hmm anladım çok farketmiyor diyorsun yani neyse bakalım gidince görücem bende
Yaa bende spor yapmak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bir türlü cidden çok takmaya başladım acaip bir şişkinlik var bende neden çözemiyorum. Ekmek falanda yemiyorum halbuki
Ya herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bıngıl bıngıl kollarımı görüyorum ve tabi ki o koca göbeğimiSenin bişeyin yok gayet iyisin bence sen :)
Ekmek mühim mesele tabiiBilmiyorum elli kere bakınca mı farkettim acaba :) ya aslında spora gidiyorum ama daha çok basen bacak hareketi yapıyorum onlardan şikayetciyim çünkü :) bi de baya bi zamandır yemeklerin yanında makarna pilav kısmını almıyorum ben eger canım çok çekerse sadece tek başına onu yiyorum :)
Ay evet ben de senin bişeyin yok gibi gördüm gayet yanii. Ama seni anlıyorum, var öyle diyenler yok yereYa herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bıngıl bıngıl kollarımı görüyorum ve tabi ki o koca göbeğimiDaha fit olmak istiyorumm
Ben öliyim bi o zamanYa herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bıngıl bıngıl kollarımı görüyorum ve tabi ki o koca göbeğimiDaha fit olmak istiyorumm
Yok göbek içinde çalışıyodum zatende basene yüklendim benim orası biraz daha geç gidiyo çünküEkmek mühim mesele tabiiYArın itibariyle spor ve dieyti birlikte götürücem. Ama diyet kısmını çok abartmicam tabi. Kendimi bunaltmadan yapmak istiyorum. Diğer türlü bırakınca neye saldırıcamı şaşırıyorum resmen
Kız basen çalışınca bele mi etki etti yani. Öyle mi yapsam bende haha
Ay evet ben de senin bişeyin yok gibi gördüm gayet yanii. Ama seni anlıyorum, var öyle diyenler yok yere
Bölgesel zayıflama diyetle olmuyo işte malesef . Bana zaten çok zayıflık yakışmuyo o yüzden göbek ve simitleri kendi başına gönderirsem rahatlicam
mekik çekiyorum. squat yapıyorum. kalçada toparlanma var fakediliyor ama göbiş inat ediyorYok göbek içinde çalışıyodum zatende basene yüklendim benim orası biraz daha geç gidiyo çünkümekik çekmek yetiyo :)
hoşgeldin nerdesin kaçakmeraba kızlar.geldim sonunda :)
Ekmek mühim mesele tabiiYArın itibariyle spor ve dieyti birlikte götürücem. Ama diyet kısmını çok abartmicam tabi. Kendimi bunaltmadan yapmak istiyorum. Diğer türlü bırakınca neye saldırıcamı şaşırıyorum resmen
Kız basen çalışınca bele mi etki etti yani. Öyle mi yapsam bende haha
Ay evet ben de senin bişeyin yok gibi gördüm gayet yanii. Ama seni anlıyorum, var öyle diyenler yok yere
Bölgesel zayıflama diyetle olmuyo işte malesef . Bana zaten çok zayıflık yakışmuyo o yüzden göbek ve simitleri kendi başına gönderirsem rahatlicam
Ben öliyim bi o zaman
Hoşgeldiinmeraba kızlar.geldim sonunda :)
mekik çekiyorum. squat yapıyorum. kalçada toparlanma var fakediliyor ama göbiş inat ediyor
hoşgeldin nerdesin kaçak
Hoşgeldinnnmeraba kızlar.geldim sonunda :)
Deme öyle çok büyüdü çünküHoşgeldiin
En inatçı bölge göbekmiş zatenn
bugünden iibaren karar verdim. şimdi yemekten sonra çıkıcam markete. ceviz falan alıcam birde yoğurt. saat 4 gibi acıkıyorum tansiyon düşüyor çünkü onları yicem akşam yemeğinide azaltıcam bakalım etkisi olacakmıHoşgeldiin
En inatçı bölge göbekmiş zatenn
Valla öyleymiş benimki de aldı başını gidiyor. Ama şişkinliğim çok benim rahatsız edici şekilde hemde anlamıyorumHoşgeldinnn
Deme öyle çok büyüdü çünkü
Göbek için limon yoğurt pul biber kürü varmış denenebilir aslındabugünden iibaren karar verdim. şimdi yemekten sonra çıkıcam markete. ceviz falan alıcam birde yoğurt. saat 4 gibi acıkıyorum tansiyon düşüyor çünkü onları yicem akşam yemeğinide azaltıcam bakalım etkisi olacakmı
bunlar karıştırıp yeniliyormuGöbek için limon yoğurt pul biber kürü varmış denenebilir aslında
mekik çekiyorum. squat yapıyorum. kalçada toparlanma var fakediliyor ama göbiş inat ediyor
hoşgeldin nerdesin kaçak
Evet yemeklerden yarım saat önce yeniyormuş direk göbek çevresindeki yağları eritiyormuşbunlar karıştırıp yeniliyormu
yoğurtla limonu bir arada düşünemedim ama akşam yemeğinde denerim bunu. denemekten zarar gelmezEvet yemeklerden yarım saat önce yeniyormuş direk göbek çevresindeki yağları eritiyormuş
biz biraz monotonuz şekerim :) benim ev kesinleşti sadece bende bu gelişme var. sen neler yaptınözlemişim sizi ya.neler yaptınız anlatın biraz :)
Bişey olmaz ya mayonezde de limon varyoğurtla limonu bir arada düşünemedim ama akşam yemeğinde denerim bunu. denemekten zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?