- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
İşte herkesin zor giden bölgesi oluyo seninde ordan sor gidiyo demekki canmmekik çekiyorum. squat yapıyorum. kalçada toparlanma var fakediliyor ama göbiş inat ediyor
hoşgeldin nerdesin kaçak
Hoşgeldin canımmeraba kızlar.geldim sonunda :)
Leblebi yiyorum ben :)bugünden iibaren karar verdim. şimdi yemekten sonra çıkıcam markete. ceviz falan alıcam birde yoğurt. saat 4 gibi acıkıyorum tansiyon düşüyor çünkü onları yicem akşam yemeğinide azaltıcam bakalım etkisi olacakmı
Aaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)Göbek için limon yoğurt pul biber kürü varmış denenebilir aslında
Hoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)meraba kızlar.geldim sonunda :)
Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.Yaa benimde bölgesel zayıflamam lazım işte kilo verince yüzüm çöküyor hemen
Heh bize de hep inatçısı denk gelir zatenEn inatçı bölge göbekmiş zatenn
Geldi leblebiciLeblebi yiyorum ben :)
Geldi leblebiciAy ben yine unuttum almayı hep sen söyleyince hatırlıyorum
yoğurtla limonu bir arada düşünemedim ama akşam yemeğinde denerim bunu. denemekten zarar gelmez
Leblebi yiyorum ben :)
Bende leblebi yiyorum bazen abartıyorum amaAaaa evet baya yağ yakıyo o gece yatmadan yarım saat bir saat önce yeniliyo :) bide yarım yağlı süt göbek kısmındaki yağları yakar :)
Sana güveniyoruz sen yaparsınnn. Tarihhe adını altın harflerle kazııHoşgeldiin, nerelerdesin söyle bakalım? :)
Aynen işte, o yüzden spor şart diğer türlü olmuyor çünkü. Vericne ordan da gidiyo.
Bakalım başarabilecekmiyim bu işi. Başarırsam kendimce atrih yazmış olucam
Heh bize de hep inatçısı denk gelir zaten
Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
Hoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesinSelam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
Sana güveniyoruz sen yaparsınnn. Tarihhe adını altın harflerle kazıı
ben bir kere denedim pul biber garip oluyor
Bende leblebi yiyorum bazen abartıyorum amaYarım yağlı sütü deneyeyim ozaman hem kemiklere de yararlı
Selamm hoşgeldin
Hoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin
Haha ay gaza geldim hadi İnşalah!
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı
Sütü tek içemiyorum diye yapamıyorum ben içine çikolata karıştırsam o da zararben bir kere denedim pul biber garip oluyor
Bende leblebi yiyorum bazen abartıyorum amaYarım yağlı sütü deneyeyim ozaman hem kemiklere de yararlı
Selamm hoşgeldin
Bıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımdaHoşgeldin kuzuu, bu saate kadar nerelerdesin
Haha ay gaza geldim hadi İnşalah!
Hepimiz fit olucaz. İlerde FİT GELİNLER başlığında devam ederiz olmadı
Selamm nasılsın :)Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
İnşallahakşam unutma al
Hoşgeldinnnn :)Selam kızlaarr nasılsınız ancak gelebildim bugün :)
Aaa olmaz tabi çikolata oldu olacak muzla balda ekleSütü tek içemiyorum diye yapamıyorum ben içine çikolata karıştırsam o da zarar
Aaa olmaz tabi çikolata oldu olacak muzla balda ekle
Al işte bak sonra neden zayıflayamıyoruzSütü tek içemiyorum diye yapamıyorum ben içine çikolata karıştırsam o da zarar
Bu gidişle o da olurBıngıl bıngıl tombul gelinler diye topik açmayalımda
Karamel sos da koyalım mıAaa olmaz tabi çikolata oldu olacak muzla balda ekle
Bencede içme başka yollar dene seno yüzden süt içmiyorum işte
Al işte bak sonra neden zayıflayamıyoruzTamamen aynı sebeplerden ötürü
Bu gidişle o da olurKayınvalidemi kilolu olduğuma bir türlü inandıramıyorum mesela ona göre ben çok zayıfım çırpı gibiyim Bol giyiniyorum tabi Açtım tişörtü al dedim bak zayıf değilim, göbeğimi görünce daha da zayıfsın demedi, diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?