- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Büyüklüğü nasıldı peki sence 30'un
Ohh maşşallahh beence her aile 1 tane almaz canım benden söylemesi
Bu hesaba göre 600 tane yook yok hayatta yapamamBüyüklüğü nasıldı peki sence 30'un
Ohh maşşallahh beence her aile 1 tane almaz canım benden söylemesi
O zaman yarın da kaçış yokbugün kaçış yokyarın foto yüklücem inşallah
Zaten büyüğe ne gerek var ki süs diye vericez azıcık cimrilik yapın kızlarBence yeterliydi, büyük olanlar çok hoş durmuyor çünkü
Bilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru buBence yeterliydi, büyük olanlar çok hoş durmuyor çünkü
Bu hesaba göre 600 tane yook yok hayatta yapamam
Zaten büyüğe ne gerek var ki süs diye vericez azıcık cimrilik yapın kızlarHem küçük nesneler her zaman daha sempatiktir
Bilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru bu
En az 450 lazımmm
Bencede küçük daha iyi 50 cc nette gördüm zaten beeen ondan öyle dedim
bu arada kolonyama karar verdim ben baya bi zaman önce kesin ondan koyucam içineBilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru bu
En az 450 lazımmm
Bencede küçük daha iyi 50 cc nette gördüm zaten beeen ondan öyle dedim
Tamam tamam senin hatrın için 300 olsuntamam 300 de anlaşalım yeter yüreğimde bünyemde daha fazlasını kaldırmaz
Neymişş o ne renk ne kokuyorrbu arada kolonyama karar verdim ben baya bi zaman önce kesin ondan koyucam içine
Ooo havasını da atar gibi yapıp geri kaçtı hahahaO zaman yarın da kaçış yokGerçi yarın bizim tatilmiş buralarda olmayabilirim Neyse çok hava yapmayayım şimdi belki tatil olmaz
O zaman yarın da kaçış yokGerçi yarın bizim tatilmiş buralarda olmayabilirim Neyse çok hava yapmayayım şimdi belki tatil olmaz
https://www.google.com.tr/search?q=...Cicegi-Kolonyasi-400-ml%2CPR-219.html;416;602 bu ama şeffaf bu içine boya katılıyomuş :)Neymişş o ne renk ne kokuyorr
Çok ayıp hepinizetatil olan var olmayan var
Güzel bizde var bundan biri getirmişti o zaman çok beğendim :) dene benceKokusu nasıl acaba çiçek güzel kokar gerçi.
Ayrıca katılıyorumm tatil yapamayan varrr
Güzel bizde var bundan biri getirmişti o zaman çok beğendim :) dene bence
Hiç beklemezdim sizlerden böyle bir davranış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?