- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hahah bekle ben de gelicemNe konuşurum bilmiyorum ama muhtemelen 10 dkdan sonra mobilyadan başka şeyler konuşuruz Sıkılırım ben ya
Gaffur kötü kötü gitsin artık
Naptınn doğum gününde anlat bakalımGünaydın kızlarr. Hakikaten bugün cumaaAma azıcık hüzünlüyüm bugün doğumgünüm değill dün ne güzel şımartılıyordum
Naptın canım 3üne aldınmı tarihiHaha evet unutmuşum resmen , iyi oldu valla pat diye Cuma geldi
Dün kafamda kırk tilkiyle dolandığımdan onu atlamışım
Sabah çok göbek attık ondandırGünaydın kuzulaaaaarrr :)
Hahaha Bakış açısı işte ...
Ay dün ben Perşembe sendromuna neden girmedim anlamadım pat diye cuma oldu sanki!
Hahah sırf muhabbete geleyim 1 gün işten kurtarırım senigel tamam konuşcak sey buluruz biz
Ay bişey yapmadım aslında ama anlatabilirimNaptınn doğum gününde anlat bakalım
Evet kuzu aldık , bu sayfada kapandı şükürNaptın canım 3üne aldınmı tarihi
Oooh daha ne olsun canım. Doğum günü en çok gaffura yaradı zatenAy bişey yapmadım aslında ama anlatabilirimBurdakiler çiçeği gördükten sonra binbir ısrarla aldılar ağzımdan lafı. Niye çiçek geldi tartıştınız mı gibi sorular sordular Gün sonunda biri tahmin etti. Vakti zamanında sormuşlardı da ayrıca ama unutmuşlar. İnsan söyler diyor ne yapaydım yani bugün doğumgünüm diye zıplasa mıydım Neyse burada kutlanmadı tabi. Telefonlar çoktu ona sevindim :) Eve gidince de annemle dışarı çıktık biraz kahve içelim dedik. Sonra da pasta kestik ikimiz :) Bu kadardı işte. Ama daha haftasonu var memlekete gidicem orada da pasta var gaffur çok mutlu oldu
Hayırlı olsunn bu da halloldu :) Ya benimki istemiyor kendi soyadımı kullanmamı ama ben yıllardır bu soyisimle yaşadım hem de çok seviyorum kestirip atamam ki. Hem de bazı yerlerde bu şekilde geçtim hep ve şimdi adım değişirse o ben değilmişim gibi olacak iş açısından da kötü. O yüzden uzun da olsa ikisini kullanmakta kararlıyım.Evet kuzu aldık , bu sayfada kapandı şükür
Nikah salonunda da çiftler vardı bi kaç tane. Öyle baktım onlara orada yapsam mutsuz olurdum kesinlikle dedim ve oldu bu iş :)
Yalnız soyadı konusunda kararsızlık yaşıyorum şimdi de.
Henüz dilekçe vermedim. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ama iki soyad birbiriyle o kadar alakasız ki yanyana olmuyo pek, zor oluyo sanki :)
Oooh daha ne olsun canım. Doğum günü en çok gaffura yaradı zatenOna güzel bi ceza çektirmen gerek.
Sabah çok göbek attık ondandır
Hahah sırf muhabbete geleyim 1 gün işten kurtarırım seni1 ay sonra izmirdeyim zaten
Ay bişey yapmadım aslında ama anlatabilirimBurdakiler çiçeği gördükten sonra binbir ısrarla aldılar ağzımdan lafı. Niye çiçek geldi tartıştınız mı gibi sorular sordular Gün sonunda biri tahmin etti. Vakti zamanında sormuşlardı da ayrıca ama unutmuşlar. İnsan söyler diyor ne yapaydım yani bugün doğumgünüm diye zıplasa mıydım Neyse burada kutlanmadı tabi. Telefonlar çoktu ona sevindim :) Eve gidince de annemle dışarı çıktık biraz kahve içelim dedik. Sonra da pasta kestik ikimiz :) Bu kadardı işte. Ama daha haftasonu var memlekete gidicem orada da pasta var gaffur çok mutlu oldu
Evet kuzu aldık , bu sayfada kapandı şükür
Nikah salonunda da çiftler vardı bi kaç tane. Öyle baktım onlara orada yapsam mutsuz olurdum kesinlikle dedim ve oldu bu iş :)
Henüz dilekçe vermedim. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ama iki soyad birbiriyle o kadar alakasız ki yanyana olmuyo pek, zor oluyo sanki :)
Oooh daha ne olsun canım. Doğum günü en çok gaffura yaradı zatenOna güzel bi ceza çektirmen gerek.
Biz işlemleri yaptırırken kız sordu bende hayır kullanmıcam dedim benimkinin gözleri parladı sevinçten daha önce bişey dememişti ama ego devreye giriyor sanırım biraz burdaHayırlı olsunn bu da halloldu :) Ya benimki istemiyor kendi soyadımı kullanmamı ama ben yıllardır bu soyisimle yaşadım hem de çok seviyorum kestirip atamam ki. Hem de bazı yerlerde bu şekilde geçtim hep ve şimdi adım değişirse o ben değilmişim gibi olacak iş açısından da kötü. O yüzden uzun da olsa ikisini kullanmakta kararlıyım.
O gaffuru da azıcık süründürmek lazım da kıyamıyorum işte
Sorma baya bi giriyor hem de. Benimkinde de hiiç ego diye bir şey yoktur yaBiz işlemleri yaptırırken kız sordu bende hayır kullanmıcam dedim benimkinin gözleri parladı sevinçten daha önce bişey dememişti ama ego devreye giriyor sanırım biraz burda
Günaydın kızlarr. Hakikaten bugün cumaaAma azıcık hüzünlüyüm bugün doğumgünüm değill dün ne güzel şımartılıyordum
olsun güzel geçmiş en azından canım :)Sabah çok göbek attık ondandır
Hahah sırf muhabbete geleyim 1 gün işten kurtarırım seni1 ay sonra izmirdeyim zaten
Ay bişey yapmadım aslında ama anlatabilirimBurdakiler çiçeği gördükten sonra binbir ısrarla aldılar ağzımdan lafı. Niye çiçek geldi tartıştınız mı gibi sorular sordular Gün sonunda biri tahmin etti. Vakti zamanında sormuşlardı da ayrıca ama unutmuşlar. İnsan söyler diyor ne yapaydım yani bugün doğumgünüm diye zıplasa mıydım Neyse burada kutlanmadı tabi. Telefonlar çoktu ona sevindim :) Eve gidince de annemle dışarı çıktık biraz kahve içelim dedik. Sonra da pasta kestik ikimiz :) Bu kadardı işte. Ama daha haftasonu var memlekete gidicem orada da pasta var gaffur çok mutlu oldu
hadi hayırlısı olsun :) bence kullanmalısınEvet kuzu aldık , bu sayfada kapandı şükür
Ay ilk ben dediğimde o da ne gerek var falan dedi ve ben şok oldum. Çünkü hiç beklemezdim yani bunu. Neyse üstelemedim konuyu o an için bi iki yapıcam yapmicaksından sonra kapandı. Ama geçen gün durduk yere kendi dedi ki bu arada ben düşündüm istersen kullan kendi soyadını da , niye öyle yobaz gibi davrandım anlamadım dediHayırlı olsunn bu da halloldu :) Ya benimki istemiyor kendi soyadımı kullanmamı ama ben yıllardır bu soyisimle yaşadım hem de çok seviyorum kestirip atamam ki. Hem de bazı yerlerde bu şekilde geçtim hep ve şimdi adım değişirse o ben değilmişim gibi olacak iş açısından da kötü. O yüzden uzun da olsa ikisini kullanmakta kararlıyım.
O gaffuru da azıcık süründürmek lazım da kıyamıyorum işte
Hahaha evet biraz var o durum. Benimki de böyle konuştu ama yapmazsam daha mutlu olur biliyorum.Biz işlemleri yaptırırken kız sordu bende hayır kullanmıcam dedim benimkinin gözleri parladı sevinçten daha önce bişey dememişti ama ego devreye giriyor sanırım biraz burda
hahahaAy ilk ben dediğimde o da ne gerek var falan dedi ve ben şok oldum. Çünkü hiç beklemezdim yani bunu. Neyse üstelemedim konuyu o an için bi iki yapıcam yapmicaksından sonra kapandı. Ama geçen gün durduk yere kendi dedi ki bu arada ben düşündüm istersen kullan kendi soyadını da , niye öyle yobaz gibi davrandım anlamadım dedi
E peki madem dedim dee çok istememe rağmen karar veremedim. Yanyana bi zor bi değişik sanki !
Hahaha evet biraz var o durum. Benimki de böyle konuştu ama yapmazsam daha mutlu olur biliyorum.
Ama tabii o mutlu olsun diye ona göre davranmayı düşünmüyorumYani mutlu olsun tabii de bu konuda olmasa da olur.
Karar verebilirsem tamamdır :)
Sabah çok göbek attık ondandır
Sağol kuzuuu :) Dimiii zor da olsa bi şekilde anlaşılacak yaniihadi hayırlısı olsun :) bence kullanmalısınsonrasında zor gelirse gider değiştirirsin.
Ohhh ne güzel bu hafta gaffurun haftası deseneSabah çok göbek attık ondandır
İyi hadii hayırlı olsun canım :) ay o kadar uzun oluyoki soyad kısmıEvet kuzu aldık , bu sayfada kapandı şükür
Sorma baya bi giriyor hem de. Benimkinde de hiiç ego diye bir şey yoktur yaBaya bozuldu ikisini kullanmak istiyorum diyince ama anormal bir şey yok ki ben onu anlamıyorum. Sonuçta yine onun soyadını da kullanıcam, zevkle kullanıcam hem de. Ama kendi soyadımı da bırakamıyorum.
Ay ilk ben dediğimde o da ne gerek var falan dedi ve ben şok oldum. Çünkü hiç beklemezdim yani bunu. Neyse üstelemedim konuyu o an için bi iki yapıcam yapmicaksından sonra kapandı. Ama geçen gün durduk yere kendi dedi ki bu arada ben düşündüm istersen kullan kendi soyadını da , niye öyle yobaz gibi davrandım anlamadım dedi
E peki madem dedim dee çok istememe rağmen karar veremedim. Yanyana bi zor bi değişik sanki !
Hahaha evet biraz var o durum. Benimki de böyle konuştu ama yapmazsam daha mutlu olur biliyorum.
Ama tabii o mutlu olsun diye ona göre davranmayı düşünmüyorumYani mutlu olsun tabii de bu konuda olmasa da olur.
Nasıl yaniii işlem mi uzun oluyoo , anlayamadım benİyi hadii hayırlı olsun canım :) ay o kadar uzun oluyoki soyad kısmı
Evet evet güzeldi :)olsun güzel geçmiş en azından canım :)
hadi hayırlısı olsun :) bence kullanmalısınsonrasında zor gelirse gider değiştirirsin.
Nişanlın itiraz etseydi inatla ikisini de kullanmak isterdin benceAy ilk ben dediğimde o da ne gerek var falan dedi ve ben şok oldum. Çünkü hiç beklemezdim yani bunu. Neyse üstelemedim konuyu o an için bi iki yapıcam yapmicaksından sonra kapandı. Ama geçen gün durduk yere kendi dedi ki bu arada ben düşündüm istersen kullan kendi soyadını da , niye öyle yobaz gibi davrandım anlamadım dedi
Mevlüt için gelicem gibi görünüyor :)iyi fikir aaa geliyomusun
Lütfen unuttu değil kasıtlı kutlamadıOhhh ne güzel bu hafta gaffurun haftası desenedün baya bi günahını aldın unuttu diye çiçek geldi ama
Aynen öyle bencede. HAyır ben senin soyadını kullanmicam sadece benimki kalsın desem haklı da seninki zaten olacak daha neyin peşindesin acabaaBu konu tamamen bize kalmış birşey bence ister kullanırız ister kullanmayız. Büüyütecek birşey yok aslında ama erkeklerde farklı bir ego var anlamak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?