2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen çok uzun sığmaz bile o minik cüzdana bende çok güldüm eğlendim o adamcağıza saydırsada

Ya bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi

güzelmiş bence şirin :)

Beğendinmii uyarmı koltuklara

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

Eki Görüntüle 1535775
Ben beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorum
Hahaha ay çok fena olmuş bu yaaa çok güldümmmm

Senin iyiymiş Benim 4+5ken 4+5+7 olacak 7 yahu koca 7
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6

Evet göz yormuyor pastel renkler olduğundan. Leke de tutmuyormuş

Oo leke de tutmuyosa candır o halı
Fiyatından da haber ver madem
Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil

Ya bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi

Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver

O neydi öyle

Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil
Aaa süpermiş fiyat vallahii
Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver
Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olur

Sıkılmam dersen çok güzel kap bence :)
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6
Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di) Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde Hatta 2 daha iyi iki olsun

Aa bu çok güzelmiş ama şöyle bir sorun var koskoca mağazada sadece bir halı beğendim

Aaa süpermiş fiyat vallahii

Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olur

Eveet çok ucuz bende şaşırdım

Sıkılmam gibi geliyor olmazsa ileride değiştiririm ya

Hahaha kızzz sen beni öldürücekmisin Ruhsarı da izledim o kadar ama bunu hatırlamıyorum
3 harf çok bence de, hatta isim koymamak lazım bu şartlarda bence

Gayet iyiymiş :) nerde bu halıcı öğreniim onuda

Hahaha kızzz sen beni öldürücekmisin Ruhsarı da izledim o kadar ama bunu hatırlamıyorum
3 harf çok bence de, hatta isim koymamak lazım bu şartlarda bence
Ben niye hatırladım acaba Beynimde nasıl yer edindiyse. Mazhar bey evladına gelin arıyordu ya annesi hep ruhşen amcasının oğlu sedat evlenmiş o hala evlenememiş diye. Hayır kızları getiriyordu ama kendi de beğenmiyordu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…