- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
KıyıcaksınnSenin iyiymişBenim 4+5ken 4+5+7 olacak 7 yahu koca 7
Kıyamıyorum
Olmadı çözüm. Çözüm doğumgünümde beni üzmemekte
Aynen çok uzun sığmaz bile o minik cüzdanaAslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyseÇok düzüm ya
Oyyy baya uzunmuşKomik olmuş soyadı olayı da Eğlendim
Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyseÇok düzüm ya
Oyyy baya uzunmuşKomik olmuş soyadı olayı da Eğlendim
güzelmiş bence şirin :)
Ben beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorumKızçeleer size bir sorum var size sormadan almadımBu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?
Eki Görüntüle 1535775
Hahaha ay çok fena olmuş bu yaaa çok güldümmmm6+5+9yok cok uzun bu yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6Senin iyiymişBenim 4+5ken 4+5+7 olacak 7 yahu koca 7
Evet göz yormuyor pastel renkler olduğundan. Leke de tutmuyormuşBen beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorum
Hahaha ay çok fena olmuş bu yaaa çok güldümmmm
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+5
Oo leke de tutmuyosa candır o halıEvet göz yormuyor pastel renkler olduğundan. Leke de tutmuyormuş
Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değilOo leke de tutmuyosa candır o halı
Fiyatından da haber ver madem
Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar verYa bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi
Beğendinmii uyarmı koltuklara
O neydi öyleBen beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorum
Hahaha ay çok fena olmuş bu yaaa çok güldümmmm
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6
Aaa süpermiş fiyat vallahiiŞöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil
Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olurBeğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver
Haha isim zaten karmaşık kendi soyismi 14 harf yaa 14!O neydi öyle
Sıkılmam dersen çok güzel kap bence :)Ya bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi
Beğendinmii uyarmı koltuklara
Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di)Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6
Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver
Aaa süpermiş fiyat vallahii
Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olur
Sıkılmam gibi geliyor olmazsa ileride değiştiririm yaSıkılmam dersen çok güzel kap bence :)
Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di)Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde Hatta 2 daha iyi iki olsun
Hahaha kızzz sen beni öldürücekmisinSıkılmam dersen çok güzel kap bence :)
Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di)Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde Hatta 2 daha iyi iki olsun
Evet valla ben de şaşırdım. Al al dediğin gibi sıkılırsan değiştirirsin zaten ucuzmuşEveet çok ucuz bende şaşırdım
Sığmıyodur benceHaha isim zaten karmaşık kendi soyismi 14 harf yaa 14!Bi de git kullan o soyadı evlenince.
Hayır form doldururken falan sığıyomu acaba. Tam sığıyo herhalde
Ay kendi etmiiiş, kendi bulmuş anacım ne diyelimSığmıyodur benceişkence gibi
Alayım gitsin madem sudan ucuzEvet valla ben de şaşırdım. Al al dediğin gibi sıkılırsan değiştirirsin zaten ucuzmuş
Gayet iyiymiş :) nerde bu halıcı öğreniim onudaŞöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil
Ben niye hatırladım acabaHahaha kızzz sen beni öldürücekmisinRuhsarı da izledim o kadar ama bunu hatırlamıyorum
3 harf çok bence de, hatta isim koymamak lazım bu şartlarda bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?