Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh halleriniBu konu tamamen bize kalmış birşey bence ister kullanırız ister kullanmayız. Büüyütecek birşey yok aslında ama erkeklerde farklı bir ego var anlamak mümkün değil
Haha kesin biliyomusun. O hayır dediğinde baya kararlıydım kullanıcam tabi ki diye. Kullan diyicne bi düşünmeye başladımNişanlın itiraz etseydi inatla ikisini de kullanmak isterdin bence
@blisss in dediği gibi tamamen egoHepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini
Yetmiyor anacım işteAynen öyle bencede. HAyır ben senin soyadını kullanmicam sadece benimki kalsın desem haklı da seninki zaten olacak daha neyin peşindesin acabaa
Yok soyisimleri yanyana yazınca bizim uzun oluyodaNasıl yaniii işlem mi uzun oluyoo , anlayamadım ben
Evet evet güzeldi :)
Nişanlın itiraz etseydi inatla ikisini de kullanmak isterdin bence
Mevlüt için gelicem gibi görünüyor :)
Lütfen unuttu değil kasıtlı kutlamadı
Aynen öyle bencede. HAyır ben senin soyadını kullanmicam sadece benimki kalsın desem haklı da seninki zaten olacak daha neyin peşindesin acabaa
Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini
Benim derdim önceki senelerleooo ne güzell gel gel :) hala devam ediyosun
Haha yetmez mümkün değilYetmiyor anacım işte
HahaYok soyisimleri yanyana yazınca bizim uzun oluyoda
Evet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek bunaBenimde babam ısrarla kendi soyadınıda kullan diyordu oda ozaman vermemiş gibi hissedecekti herhalde
Olur öyle şeyler sende onun doğum gününde yapBenim derdim önceki senelerleBile göre kutlamadı ve üzerine üzdü beni çünkü, ben de o yüzden doğumgünlerimde ona genel olarak kızgınım artık.
Ahah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diyeEvet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek bunaBen olsam kullanırım, kullan diyo :)
O da eski soyismini kullanmak istiyomuş hala , gidip düzeltesi varmış
HahaAhah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diye
6+5+9Haha yetmez mümkün değil
HahaBenim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo
Senin iyiymişHaha yetmez mümkün değil
HahaBenim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo
KıyamıyorumOlur öyle şeyler sende onun doğum gününde yap
Olmadı çözüm. Çözüm doğumgünümde beni üzmemekte
Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyseKızçeleer size bir sorum var size sormadan almadımBu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?
Eki Görüntüle 1535775
Oyyy baya uzunmuş6+5+9yok cok uzun bu yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş
Çok fena çözüm bulurum yapılanı unutmam bende yaparım
güzelmiş bence şirin :)Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadımBu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?
Eki Görüntüle 1535775
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?