2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu konu tamamen bize kalmış birşey bence ister kullanırız ister kullanmayız. Büüyütecek birşey yok aslında ama erkeklerde farklı bir ego var anlamak mümkün değil
Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini

Nişanlın itiraz etseydi inatla ikisini de kullanmak isterdin bence
Haha kesin biliyomusun. O hayır dediğinde baya kararlıydım kullanıcam tabi ki diye. Kullan diyicne bi düşünmeye başladım
O da öyle diyo dün , şimdi ben kullanabilirsin dedim ya kullanmazsın kesin diye

Aynen öyle bencede. HAyır ben senin soyadını kullanmicam sadece benimki kalsın desem haklı da seninki zaten olacak daha neyin peşindesin acabaa

Benimde babam ısrarla kendi soyadınıda kullan diyordu oda ozaman vermemiş gibi hissedecekti herhalde
Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini

olabilir

Benimde babam ısrarla kendi soyadınıda kullan diyordu oda ozaman vermemiş gibi hissedecekti herhalde
Evet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek buna Ben olsam kullanırım, kullan diyo :)
O da eski soyismini kullanmak istiyomuş hala , gidip düzeltesi varmış

Evet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek buna Ben olsam kullanırım, kullan diyo :)
O da eski soyismini kullanmak istiyomuş hala , gidip düzeltesi varmış
Ahah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diye

Ahah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diye
Haha Ay yok haklarını yemiyim kimse katı konuşmadı soruyorum diye fikir söylüyolar ama ben bu kararsızlıkla fazla yaşamam demiştim size.
Sorun bende yanii .

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

Haha yetmez mümkün değil

Haha Benim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo
6+5+9 yok cok uzun bu yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş

Haha yetmez mümkün değil

Haha Benim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo
Senin iyiymiş Benim 4+5ken 4+5+7 olacak 7 yahu koca 7
Olur öyle şeyler sende onun doğum gününde yap
Kıyamıyorum
Olmadı çözüm. Çözüm doğumgünümde beni üzmemekte

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

Eki Görüntüle 1535775
Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyse Çok düzüm ya
Oyyy baya uzunmuş Komik olmuş soyadı olayı da Eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…