- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aa bu çok güzelmiş ama şöyle bir sorun var koskoca mağazada sadece bir halı beğendim
Eveet çok ucuz bende şaşırdım
Sıkılmam gibi geliyor olmazsa ileride değiştiririm ya
Bu da karşıyaka da canım Zübeyde Hanım Polikinliğini biliyormusun ? Onun tam karşısıGayet iyiymiş :) nerde bu halıcı öğreniim onuda
Ayyy ne izlerdim yaBen niye hatırladım acabaBeynimde nasıl yer edindiyse. Mazhar bey evladına gelin arıyordu ya annesi hep ruhşen amcasının oğlu sedat evlenmiş o hala evlenememiş diye. Hayır kızları getiriyordu ama kendi de beğenmiyordu ki
Anladım canım tamamdır :)Bu da karşıyaka da canım Zübeyde Hanım Polikinliğini biliyormusun ? Onun tam karşısı
Bi ara ev ararken oraları çok dolaştık bilmediğim yerleride öğrendim hepBu da karşıyaka da canım Zübeyde Hanım Polikinliğini biliyormusun ? Onun tam karşısı
Bi ara ev ararken oraları çok dolaştık bilmediğim yerleride öğrendim hep
Başında hep duygulanırdımAyyy ne izlerdim ya
Aaaa evet maşallah ne hafıza var :)Başında hep duygulanırdım
Ay haha hele ben o başlangıç şarkısııııı Ruhunaa sağlıııık ruhsarcığım ölmemiiişBen niye hatırladım acabaBeynimde nasıl yer edindiyse. Mazhar bey evladına gelin arıyordu ya annesi hep ruhşen amcasının oğlu sedat evlenmiş o hala evlenememiş diye. Hayır kızları getiriyordu ama kendi de beğenmiyordu ki
Haha deli ya maziye döndü yineehahaha:
Deme öyleYanlız halı perde ve yatak işi çok illet bir şeymiş şimdiden bilin herseyden daha zor
Ay evet kuzu kaba bencee. Ben de bulamadım istediğim gibi bi abajur maelseff. En iyisi mağaza gezmek :)Yaa bu çokmu kabadır https://www.markafoni.com/evinizde-misto-yeniligi-abajur-love/urun/11193147/ nerde bulurum ki
Ay deme yaa, tahmin ediyodum zatenYanlız halı perde ve yatak işi çok illet bir şeymiş şimdiden bilin herseyden daha zor
Aa nasıl ?Aaa dün ben bıçak aldım a101den
Daha neler ya hiç unutmamışımAaaa evet maşallah ne hafıza var :)
Fazla kalabalık olur ya bence sade bir şeyler bulursun gezip bak daha iyi. Koçtaşta bile olabilir bir şeyler.Yaa bu çokmu kabadır https://www.markafoni.com/evinizde-misto-yeniligi-abajur-love/urun/11193147/ nerde bulurum ki
Ay dur dinleyeyimAy haha hele ben o başlangıç şarkısııııı Ruhunaa sağlıııık ruhsarcığım ölmemiiiş
Haha deli ya maziye döndü yinee
Evet görmek lazım çok üşeniyorum gezmeyeAy evet kuzu kaba bencee. Ben de bulamadım istediğim gibi bi abajur maelseff. En iyisi mağaza gezmek :)
Ay deme yaa, tahmin ediyodum zaten
Hahah beni zahmetten kurtardın
Aa çok tatlı olur :)Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :)baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?