2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum da bu ev işi çok bunaltıyo beni
Çok acıyorum yani 850-900 lira paraya hem de her ay bitmek bilmeyecek bi ödeme. Hatta artarak devam edecek.
Ev alabilmek lazım daaa..
aynen ama nasıl Allah kısmet eder inş.
buarada annem bi iki küçük parça almış çeyize albüme ekliyorum :)

Selam hatunlar nasılsınızz
Hoşgeldin canımm, iyiyiz sen nasılsın? Neler yapıyosun geldin mi İstanbulaa :)
cnm nerden ev bakıyorsun yani hangi semt
Canım sanırım Eyüp hatta Alibeyköy civarı istiyorum ama oralarda coşmuş durumda
aynen ama nasıl Allah kısmet eder inş.
buarada annem bi iki küçük parça almış çeyize albüme ekliyorum :)
İnşallah kuzu İnşallah...
Ay ekle hadi bekliyoruzzzz

hoşbuldum canım daha gelmedim salı günü gelicem inşaAllah. Bende ara ara bakıyorum netten kiralar çok pahalı okadr para vericez yinede istediğimiz gibi olmayacak. Bizde kadıköye yakın yerlerden bakıyoruz 85 m^2 civarı 1200 felan bide aidatta var

Direkt kadıköyden bakmıyosun ama di mi. Orası pahalı baya tabii :)
1200 iyi bile yani..
Kiraya giden paraya çok acıyorum gerçekten ben. Bu iş sinirimi bozdu baya. İlk etapta kalacak yerin vardır di mi. Yoksa nasıl ayarlanacak bunlar

evet canım kalacak yerim varda evlenince onun için bakıyorum . Kadıköyden değil tabikide çok pahallı orası ama çevrede pahallı kira mecbur verecez krediler aşırı pahallı elde en az 100 bin nakit olması gerek

Aynen öyle canım.. İşte onu diyorum zaten Kadıköyde o fiyata imkansızda yakını bile böyle düşün :)
Çok zor valla, Allah yardımcımız olsun
Bi şekilde hallolacakk ..

Oyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın
Enemm ne güzelmişş
Siz çözdünüz mü canım meseleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…