evet canım malesefki giriş katlar bu fiyatAy kuzu bundan aşağıda bulamıyorum ki ben hiç 800-850 yi gözden çıkardık zaten. Daha afzlası olmasın diye dua ediyorum
Bu da bahçe katı diye bu fiyat yoksa daha fazla olurdu eminimki.
Bilmiyorum da bu ev işi çok bunaltıyo benievet canım malesefki giriş katlar bu fiyat
evet canım koşturmaca durmdayım yetişemiyorum. Bianda olunca sıkıştı herşeyHayırlısı olsun canım, nasıl telaştasındır şimdi, başka bi şehire yerleşme, yeni iş :)
cnm nerden ev bakıyorsun yani hangi semtOyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın
aynen ama nasılBilmiyorum da bu ev işi çok bunaltıyo beni
Çok acıyorum yani 850-900 lira paraya hem de her ay bitmek bilmeyecek bi ödeme. Hatta artarak devam edecek.
Ev alabilmek lazım daaa..
Hoşgeldin canımm, iyiyiz sen nasılsın? Neler yapıyosun geldin mi İstanbulaa :)Selam hatunlar nasılsınızz
Canım sanırım Eyüp hatta Alibeyköy civarı istiyorum ama oralarda coşmuş durumdacnm nerden ev bakıyorsun yani hangi semt
İnşallah kuzu İnşallah...aynen ama nasılAllah kısmet eder inş.
buarada annem bi iki küçük parça almış çeyize albüme ekliyorum :)
hoşbuldum canım daha gelmedim salı günü gelicem inşaAllah. Bende ara ara bakıyorum netten kiralar çok pahalı okadr para vericez yinede istediğimiz gibi olmayacak. Bizde kadıköye yakın yerlerden bakıyoruz 85 m^2 civarı 1200 felanHoşgeldin canımm, iyiyiz sen nasılsın? Neler yapıyosun geldin mi İstanbulaa :)
Canım sanırım Eyüp hatta Alibeyköy civarı istiyorum ama oralarda coşmuş durumda
İnşallah kuzu İnşallah...
Ay ekle hadi bekliyoruzzzz
Direkt kadıköyden bakmıyosun ama di mi. Orası pahalı baya tabii :)hoşbuldum canım daha gelmedim salı günü gelicem inşaAllah. Bende ara ara bakıyorum netten kiralar çok pahalı okadr para vericez yinede istediğimiz gibi olmayacak. Bizde kadıköye yakın yerlerden bakıyoruz 85 m^2 civarı 1200 felanbide aidatta var
evet canım kalacak yerim varda evlenince onun için bakıyorum . Kadıköyden değil tabikide çok pahallı orası ama çevrede pahallı kira mecbur verecez krediler aşırı pahallı elde en az 100 bin nakit olması gerekDirekt kadıköyden bakmıyosun ama di mi. Orası pahalı baya tabii :)
1200 iyi bile yani..
Kiraya giden paraya çok acıyorum gerçekten ben. Bu iş sinirimi bozdu baya. İlk etapta kalacak yerin vardır di mi. Yoksa nasıl ayarlanacak bunlar
İyidir sen nasılsın canım :)Selam hatunlar nasılsınızz
Aynen öyle canım.. İşte onu diyorum zaten Kadıköyde o fiyata imkansızda yakını bile böyle düşün :)evet canım kalacak yerim varda evlenince onun için bakıyorum . Kadıköyden değil tabikide çok pahallı orası ama çevrede pahallı kira mecbur verecez krediler aşırı pahallı elde en az 100 bin nakit olması gerek
Enemm ne güzelmişşOyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın
Siz çözdünüz mü canım meseleyievet canım kalacak yerim varda evlenince onun için bakıyorum . Kadıköyden değil tabikide çok pahallı orası ama çevrede pahallı kira mecbur verecez krediler aşırı pahallı elde en az 100 bin nakit olması gerek
Mutfak kalp ben yaniEnemm ne güzelmişş
Evet kuzu yaa diğer taraflarda süperdiii. Valla çok beğendim ama işte keşke üst katlarda olsaymış bahçe katı olmazMrs Pink ev çok güzelmiş canımm ya keşke üst katlarda olsaydı dolap renkleri harika
Ben de istemezdim korkarım zaten ben orda akşamları tek falan oturamamEvet kuzu yaa diğer taraflarda süperdiii. Valla çok beğendim ama işte keşke üst katlarda olsaymış bahçe katı olmaz
HahahBen de istemezdim korkarım zaten ben orda akşamları tek falan oturamam
Ahahha bak bu da kötü tabiHahahEvet onu düşünmemiştim de ben tepedeki pencerelere uzanıp milletin ayaklarını izlemek istemiyorum tabiii
Ayyy büyük konuşmayayım dur şimdi yerin iki kat altında olur onu da göremem valla Allah korusunAhahha bak bu da kötü tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?