Deme öylebizde cumartesi perdeye bakıcaz halıyada bakıp eşyalar geldikten sonra deneriz diye düşündüm eşyalar gelmicek gibi baya
Ay evet kuzu kaba bencee. Ben de bulamadım istediğim gibi bi abajur maelseff. En iyisi mağaza gezmek :)
Ay deme yaa, tahmin ediyodum zaten
Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :)baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti
Basit bişey buAa nasıl ?
Daha neler ya hiç unutmamışım
Fazla kalabalık olur ya bence sade bir şeyler bulursun gezip bak daha iyi. Koçtaşta bile olabilir bir şeyler.
Ay dur dinleyeyimYoutube yüzünden ya bi şarkı açıyosun nerelere getiriyo
Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler
Olurmu gerçekten tamam o zaman :)Hahah beni zahmetten kurtardın
Aa çok tatlı olur :)
Bence ayet güzel oluuuur :)Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :)baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti
Haha ben de o kısmına takıldım. Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler.Ortalama bir aşkla dünya evine girdilerHayır bir de kıskançlığını anormal göstermişler ruhsarı hep çirkef yapmışlar da adam karı kız izliyor yahu
ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zatenŞöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil
Evin bi kaç işi var onların bitip temizlenmesi lazım zaten mobilyacıda haziran 5 demişti anca yapılıyo :)Neden eşyalar gelmiyor ki
https://www.google.com.tr/search?q=...wCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1866&bih=1054&dpr=0.9 Canım bence de kaba bu linktekilere göz at istersen
Malesef öyleymiş sinir kat sayın artıyor
Çok severim bu şarkıyı güzel olur bence
bir evet daha geldiiii :)Bence ayet güzel oluuuur :)
Haha ben de o kısmına takıldım. Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler.
Haha erkek o izler ne olmuş yani sende aaa!
Yaşasın çoğunluk sağlandıNeden eşyalar gelmiyor ki
https://www.google.com.tr/search?q=...wCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1866&bih=1054&dpr=0.9 Canım bence de kaba bu linktekilere göz at istersen
Bi tek o baktığımın üst kısmı pembe :) o renk istiyodum daNeden eşyalar gelmiyor ki
ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zatenbende küçük halı alıcam zaten bu fiyata bayıldım daha pahalı olur diye içim içimi yiyordu ferahladım
Evin bi kaç işi var onların bitip temizlenmesi lazım zaten mobilyacıda haziran 5 demişti anca yapılıyo :)
Bi tek o baktığımın üst kısmı pembe :) o renk istiyodum daneyse avize falan bakarken onada bakarım artık :)
2 hafta varmış şimdi fark ettimYok canım en fazla 235 lira fiyat aldım ben 2,5m2 için pazarlık yapıyorsun zaten ucuza geliyorBizim zevklerimiz benziyor seninle
Hmm anladım canım 5 hazirana az kaldı ama ben daha ileri bir tarih sandım.
Ozaman sen mağaza gezerek al abajurunu
kirasından haber ver kuzu :)Oyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın
850 liraaa.kirasından haber ver kuzu :)
Güzelmişşş :) ne kadar ?Oyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın
Bahçe katını hazetmem hiç boğuluyo gibi oluyorum ben850 liraaa.
Amaa olmaz işte bahçe katııDibim düştü resmen
içi böyle olunca fiyat malesef o oluyor benim baktıklarımda hep öyleydi850 liraaa.
Amaa olmaz işte bahçe katııDibim düştü resmen
Güzelmişşş :) ne kadar ?
Ayy ben hiç hazetmem o yüzden üzüldüm yanii. Yoksa şuan sevinçli olurdumBahçe katını hazetmem hiç boğuluyo gibi oluyorum ben
Ay kuzu bundan aşağıda bulamıyorum ki ben hiç 800-850 yi gözden çıkardık zaten. Daha afzlası olmasın diye dua ediyorumiçi böyle olunca fiyat malesef o oluyor benim baktıklarımda hep öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?