2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Deme öyle bizde cumartesi perdeye bakıcaz halıyada bakıp eşyalar geldikten sonra deneriz diye düşündüm eşyalar gelmicek gibi baya

Neden eşyalar gelmiyor ki
https://www.google.com.tr/search?q=...wCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1866&bih=1054&dpr=0.9 Canım bence de kaba bu linktekilere göz at istersen
Ay evet kuzu kaba bencee. Ben de bulamadım istediğim gibi bi abajur maelseff. En iyisi mağaza gezmek :)

Ay deme yaa, tahmin ediyodum zaten

Malesef öyleymiş sinir kat sayın artıyor

Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :) baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti

Çok severim bu şarkıyı güzel olur bence

Basit bişey bu

Eklentiler

• image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 25
Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :) baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti
Bence ayet güzel oluuuur :)
Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler Hayır bir de kıskançlığını anormal göstermişler ruhsarı hep çirkef yapmışlar da adam karı kız izliyor yahu
Haha ben de o kısmına takıldım. Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler.
Haha erkek o izler ne olmuş yani sende aaa!

Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil
ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zaten bende küçük halı alıcam zaten bu fiyata bayıldım daha pahalı olur diye içim içimi yiyordu ferahladım

ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zaten bende küçük halı alıcam zaten bu fiyata bayıldım daha pahalı olur diye içim içimi yiyordu ferahladım

Yok canım en fazla 235 lira fiyat aldım ben 2,5m2 için pazarlık yapıyorsun zaten ucuza geliyor Bizim zevklerimiz benziyor seninle

Evin bi kaç işi var onların bitip temizlenmesi lazım zaten mobilyacıda haziran 5 demişti anca yapılıyo :)
Bi tek o baktığımın üst kısmı pembe :) o renk istiyodum da neyse avize falan bakarken onada bakarım artık :)

Hmm anladım canım 5 hazirana az kaldı ama ben daha ileri bir tarih sandım.

Ozaman sen mağaza gezerek al abajurunu

2 hafta varmış şimdi fark ettim

Oyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın

Eklentiler

• Untitled.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Untitled2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
içi böyle olunca fiyat malesef o oluyor benim baktıklarımda hep öyleydi
Ay kuzu bundan aşağıda bulamıyorum ki ben hiç 800-850 yi gözden çıkardık zaten. Daha afzlası olmasın diye dua ediyorum
Bu da bahçe katı diye bu fiyat yoksa daha fazla olurdu eminimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…