Tabi canım Allah korusun demeyelim öyle off yerin altı falan diyince bir darlandım zaten klostrofobiğimmAyyy büyük konuşmayayım dur şimdi yerin iki kat altında olur onu da göremem valla Allah korusun
Allah korusun aynen bu konuda konuşma bende yok hayır dediğim herşey başıma geliyoAyyy büyük konuşmayayım dur şimdi yerin iki kat altında olur onu da göremem valla Allah korusun
Bahçe katının öyle olmaması lazım ama ya bodrum kat öyle olur. Bahçe katı direk zemin olmuyor muHahahEvet onu düşünmemiştim de ben tepedeki pencerelere uzanıp milletin ayaklarını izlemek istemiyorum tabiii
Zemin ama mesela bazı evlere birinci kattan giriliyo bahçenin kotu altta oluyo yaBahçe katının öyle olmaması lazım ama ya bodrum kat öyle olur. Bahçe katı direk zemin olmuyor mu
HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobiTabi canım Allah korusun demeyelim öyle off yerin altı falan diyince bir darlandım zaten klostrofobiğimm
Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmenAllah korusun aynen bu konuda konuşma bende yok hayır dediğim herşey başıma geliyo
İşte bu onlardan değil malesefBahçe katının öyle olmaması lazım ama ya bodrum kat öyle olur. Bahçe katı direk zemin olmuyor mu
Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altındaZemin ama mesela bazı evlere birinci kattan giriliyo bahçenin kotu altta oluyo ya
Aman kendi kendine oluşturma şimdi fobiHAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi
Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen
İşte bu onlardan değil malesef
BAk odaya bi oda normal gibi ama diğeri resmen tepe. Daire zeminin altında yani
Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altında
Ama bi tane daha var beğendiğim onunda kirası 850
Aynen canım değil zaten zeminin altında bodrum baya bayaAman kendi kendine oluşturma şimdi fobi
Burası zemin değil canım bildiğin bodrum katı gibi
merhaba hoşgeldin:) senin düğün marttaydı dimi yanlış hatırlamıyorsam :)merhaba kızlar..
ne var ne yok..isimler hep değişmiş şuan ki aktif üyelerin..
YEKTA61 Orya greenandblue ve diğerleri nasılsınız:))) özledim sizi
Yok kuzu bu sizinki gibi değil. Normalde öyle olur evet ama..bahöe katı direkt zemin oluyor kızlar :) öyle ayaklar falan gözükmüor yanibende hiç istemiyordum ama kısmetimizde varmış bizimkide giriş kat ama yüksek giriş gibi. bahçedeki kişi kafasını uzattığı zaman cam boyuna geliyor
insnaları kandırmak için yazıyorlar işte o bildiğin bodrum oluyor eskiden bodrum kattıda adı şimdi bahçe katımı oldu ne fenalarYok kuzu bu sizinki gibi değil. Normalde öyle olur evet ama..
İlana bahçe katı yazmışlar ama bahçe arkada kaldığı için öyle demişler.
Bu zeminin altında. Yani dışarıdan baktığında evin pencereleri yerle aynı hizada :)
Yüksekte olduktan sonra giriş olabilir sorun yok zaten
Canım bu bahçe katı değil ama normali dediğin gibi evet bu farklı ama :)bahöe katı direkt zemin oluyor kızlar :) öyle ayaklar falan gözükmüor yanibende hiç istemiyordum ama kısmetimizde varmış bizimkide giriş kat ama yüksek giriş gibi. bahçedeki kişi kafasını uzattığı zaman cam boyuna geliyor
Aynen öyle valla :) HAyır fotolarda bahçede yok işin komiği ama arkada var demek ki bi iki yeşillikinsnaları kandırmak için yazıyorlar işte o bildiğin bodrum oluyor eskiden bodrum kattıda adı şimdi bahçe katımı oldu ne fenalar
AnladımmZemin ama mesela bazı evlere birinci kattan giriliyo bahçenin kotu altta oluyo ya
Ay yok olmaz orası fenaymış ya :/HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi
Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen
İşte bu onlardan değil malesef
BAk odaya bi oda normal gibi ama diğeri resmen tepe. Daire zeminin altında yani
Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altında
Ama bi tane daha var beğendiğim onunda kirası 850
Ben de diğerleri olaraktan merhaba diyeyim :) Neler yapıyorsunmerhaba kızlar..
ne var ne yok..isimler hep değişmiş şuan ki aktif üyelerin..
YEKTA61 Orya greenandblue ve diğerleri nasılsınız:))) özledim sizi
Uu iyiymiş bu daOf ben mutfağına bakarak tutucam heralde evi halim çok fena
Bu da diğerisiii2+1
bahçe olmamasıda ayrı bir olay zaten.Aynen öyle valla :) HAyır fotolarda bahçede yok işin komiği ama arkada var demek ki bi iki yeşillik
Bodrum ya da kot artık ne denirse
nisan sonundaydı 1 ay olucakmerhaba hoşgeldin:) senin düğün marttaydı dimi yanlış hatırlamıyorsam :)
Ay cnm yerim seniAnladımm
Ay yok olmaz orası fenaymış ya :/
Ben de diğerleri olaraktan merhaba diyeyim :) Neler yapıyorsun
Uu iyiymiş bu daMutfak ve banyo en önemlisi
:) taze gelin nasılmış evlilik ozman anlat bakalım bizeN
nisan sonundaydı 1 ay olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?