2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yatırsa da rezil edilmeyi haketmişler o zaman. Başka yer bul ya boşver uğraşılır mı bu üçkağıtçılarla
Ay ben de göremeyince şaştım azıcık

Alışverişlerde bu durum gerçekten insanın canını sıkıyo kredi kartına yapılan iadeleri dönem içi hareketlerden takip edebilirsin canım kontrol et yoksa saydır pis dolandırıcılar
yok kız hiç bir yerde yok bakmazmıyız ama ona göre biz salağız ya öyle kandırcak bizi.
İç iç afiyet olsun

Allah allah bu ne saçmalık ya şikayet edeceğini söyledinmi korkutmak lazım biraz gözlerini

Yaaaaa ama bu çokkk güzell nerden aldııın
demezmiyiz ozamanki savunmasınıda söylim. sitedeki üye adı ortağımın kredi kartıda ortağımın. ama sipariş teslimde benim adım yazıyor. adamdaki savunma iyiki şikayet etmemişsiniz yoksa dolandırıcılıktan içeri girebilirdiniz. nasıl bir savunma hangi mantıkla biz anlamadık tabi.

çok şirin

Hem suçlu hem güçlü yani tam dayaklık desene ne geniş insanlar var ya. Peşini bırakma sakın mutlaka şikayet et

HAha meraklıgiller iş başında
Ayy ben de çok sevdim yaaaaa
Pentiden aldım kuzulaaaar :)
EHheeh bildiiim ozaman çok güzel güle güle kullan

Ne alakası var canım dolandırıcılıkla. Ben kendi kredi kartımdan ürün alıp gayet de arkadaşımın adına gönderebilirim. Çoğu online alışveriş sitesinde hediye paketi seçeneği faturayı farklı adrese gönderme seçeneği var. Şaka mı yapıyor bu cin olduğunu sanıp adam mı çarpacak iki gıdım interneti kullanma bilgisiyle Kendi gibi cahil sanıyor galiba herkesi. Ve hep söylenen laftır cahille tartışmak her zaman daha zordur..
HAha meraklıgiller iş başında
Ayy ben de çok sevdim yaaaaa
Pentiden aldım kuzulaaaar :)
Uuu iyi oldu buu

Ayyy teşekür ederim kuzucuuk :)
Hem suçlu hem güçlü yani tam dayaklık desene ne geniş insanlar var ya. Peşini bırakma sakın mutlaka şikayet et

EHheeh bildiiim ozaman çok güzel güle güle kullan
HAha evet bilmişsin şimdi gördüm, nerden de bildin
Kuşaklar da vardııı, ama onun bride to be yazısını renkli istersem diye almadım. Fotolarda parlar görünmez diye korktum

biraz önce bir mail gelmiş siteden işleminiz iptal edilmiştir 3 gün içinde paranız hesabınızda olaacktır diye. adam daha yeni iptal etmiş yani görücez bakalım.

ay bende aynı yorumları yaptım ortağıma pislik herif madem bu dolandırıcılıksa sen sitene neden böyle bir hizmet koydun arkadaş

Diğer ürünlerini görmüştüm kuzu birde etiketten tahmin ettim

o kuşaklar ne için ya bende onları çözemedm

Pentide sabahlığa koymuşlar ama kına gecelerinde takılıyo ya böyle çapraz asıyosun üstüne . Bride to be yazıyo. Öyle deli deli geziyosun etrafta
Amaaan bi kere gelin olucaz yazsın her yerde bişey olmaz
Çok eğlenceli yaa Yapıcam koydum kafaya. O değil de instagramda bi kırmızı elbise gördümm sırf onu giymek için nikahtan sonra kına yaparım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…