Gitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyoyok kız hiç bir yerde yok bakmazmıyız ama ona göre biz salağız ya öyle kandırcak bizi.
demezmiyiz ozamanki savunmasınıda söylim. sitedeki üye adı ortağımın kredi kartıda ortağımın. ama sipariş teslimde benim adım yazıyor. adamdaki savunma iyiki şikayet etmemişsiniz yoksa dolandırıcılıktan içeri girebilirdiniz.nasıl bir savunma hangi mantıkla biz anlamadık tabi.
Pentide sabahlığa koymuşlar ama kına gecelerinde takılıyo ya böyle çapraz asıyosun üstüne . Bride to be yazıyo. Öyle deli deli geziyosun etrafta
Amaaan bi kere gelin olucaz yazsın her yerde bişey olmaz
güzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahahBekarlığa veda ya da kuaförde takılmıyor mu işte şekil olsun eğlence olsun
kesinlikleGitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyo
Bu tam kına gecesi elbisesi olmuş hee :) GüzelmişAyy nasıl bişey ben bugün bunu gördüm çok özendimEki Görüntüle 1536214
Amaan kaç kez evlenicez vallahi benimkiler bişey demedi bırakalım şu deliyi naparsa yapsın modundalar galibagüzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahahben birde bunu dersem annem ve nişanlı bey beni napar acep
kesinlikle
Yaa bende çok beğendim ama nette o kadar aramama rağmen bulamadımBu tam kına gecesi elbisesi olmuş hee :) Güzelmiş
HAha meraklıgiller iş başında
Ayy ben de çok sevdim yaaaaa
aynen kaçırmayız
DiktirYaa bende çok beğendim ama nette o kadar aramama rağmen bulamadım
Vuuu çok güzel. Ama foto da elbiseyi güzelleştirmiş yanii öyle karlar içinde kırmızı kırmzıı
HAha niyee senin günü kimse karışmasıngüzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahahben birde bunu dersem annem ve nişanlı bey beni napar acep
E ben göremedim hani nerdePentide sabahlığa koymuşlar ama kına gecelerinde takılıyo ya böyle çapraz asıyosun üstüne . Bride to be yazıyo. Öyle deli deli geziyosun etrafta
Amaaan bi kere gelin olucaz yazsın her yerde bişey olmaz
Ya herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecekVuuu çok güzel. Ama foto da elbiseyi güzelleştirmiş yanii öyle karlar içinde kırmızı kırmzıı
Ay kuşağı almadım ki kuzuuE ben göremedim hani nerde
Hee şimdi anladım bi an foto kaçırdım sandımAy kuşağı almadım ki kuzuu
Beyaz üstüne ışıltılı taşla yazmışlardı
Akşam vakti flaşlardan görünmez o diye düşündüm almadım
Onun da başka renklisini bulurum bir yerden elbet
DiktirBen aşık oldum bu kırmızı elbiseyi ne yapıp edip edinmem lazım gelinlikten daha çok heyecan yaptım diyebilirim. Zaten kırmızı hastasıydım sarıya sarmadan önceleri, kırmızı sevgimi bana yeniden hatırlattı
Yok canım elbise zaten çok güzel. Ama fotoğrafın ektra bi güzellik kattığını inkar edemeyizYa herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecek
Doğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördümAy kuşağı almadım ki kuzuu
Beyaz üstüne ışıltılı taşla yazmışlardı
Akşam vakti flaşlardan görünmez o diye düşündüm almadım
Onun da başka renklisini bulurum bir yerden elbet
Haha ay olur mu öyle şey kendine haksızlık etmeHee şimdi anladım bi an foto kaçırdım sandım
Ahanda kanıtıDoğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördümAçık pembe de görünmez cırt olması lazım. Hatta ben direk kuşağı pembe düşünüyorum Yazı beyaz olsun
Bilmiyorum ya kına için elbise diktirirmiyim emin değilimKırmızı bende severimm
O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadanYok canım elbise zaten çok güzel. Ama fotoğrafın ektra bi güzellik kattığını inkar edemeyiz
Ben de kına gecesi için başka bir kırmızı elbise bulmuştum. Yıllardır bunu giyicem diyip durdum ama yok anam diktirme olayına giremicem hiç takat de kalmadı bütçede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?