2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyo

Pentide sabahlığa koymuşlar ama kına gecelerinde takılıyo ya böyle çapraz asıyosun üstüne . Bride to be yazıyo. Öyle deli deli geziyosun etrafta
Amaaan bi kere gelin olucaz yazsın her yerde bişey olmaz

Bekarlığa veda ya da kuaförde takılmıyor mu işte şekil olsun eğlence olsun
güzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahah ben birde bunu dersem annem ve nişanlı bey beni napar acep
Gitcen dükkana çalıvercen kafasına ne varsa onu istiyo
kesinlikle

güzellik yarışmasında birinci olmuşsun gibi yani hahahah ben birde bunu dersem annem ve nişanlı bey beni napar acep

kesinlikle
Amaan kaç kez evlenicez vallahi benimkiler bişey demedi bırakalım şu deliyi naparsa yapsın modundalar galiba

Yaa bende çok beğendim ama nette o kadar aramama rağmen bulamadım
Diktir Ben aşık oldum bu kırmızı elbiseyi ne yapıp edip edinmem lazım gelinlikten daha çok heyecan yaptım diyebilirim. Zaten kırmızı hastasıydım sarıya sarmadan önceleri, kırmızı sevgimi bana yeniden hatırlattı

Vuuu çok güzel. Ama foto da elbiseyi güzelleştirmiş yanii öyle karlar içinde kırmızı kırmzıı
Ya herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecek Arkaplanı görmüyorum bile

Bilmiyorum ya kına için elbise diktirirmiyim emin değilim Kırmızı bende severimm

Ya herkes bunu diyor yoksa dümdüz elbise diye ama ben zaten o düzlüğünü, sadece kumaşın uçuş uçuş olmasını sevdimm. Yani arka planı silsem de benim için aynı anlamı ifade edecek
Yok canım elbise zaten çok güzel. Ama fotoğrafın ektra bi güzellik kattığını inkar edemeyiz
Ben de kına gecesi için başka bir kırmızı elbise bulmuştum. Yıllardır bunu giyicem diyip durdum ama yok anam diktirme olayına giremicem hiç takat de kalmadı bütçede

Ay kuşağı almadım ki kuzuu
Beyaz üstüne ışıltılı taşla yazmışlardı
Akşam vakti flaşlardan görünmez o diye düşündüm almadım
Onun da başka renklisini bulurum bir yerden elbet
Doğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördüm Açık pembe de görünmez cırt olması lazım. Hatta ben direk kuşağı pembe düşünüyorum Yazı beyaz olsun

Doğru düşünmüşsün az önce öyle bi fotoğraf gördüm Açık pembe de görünmez cırt olması lazım. Hatta ben direk kuşağı pembe düşünüyorum Yazı beyaz olsun
Ahanda kanıtı
Ben de tütü ve büstiyerimle takacağımdan saks mavi istiyim o zaman. Ayakkabılarımı yakalasın

Bilmiyorum ya kına için elbise diktirirmiyim emin değilim Kırmızı bende severimm

O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadan Almam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…