O da oluuurAhanda kanıtı
Ben de tütü ve büstiyerimle takacağımdan saks mavi istiyim o zaman. Ayakkabılarımı yakalasın
Haha valla kuzu külfet oluyo inan.. Böyle başka şeylere dalmadan onu aradan çıkarırsan çıkarırsın yoksa ben de başka bir kırmızı elbisenin hayalini kuruyodum çoook zaman önceden beriO kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadanAlmam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim
Merhaba, hoşgeldin :)
Ben de o konuda takılıyorum. Bir de giydiğimde aynı hissi vermeyecek gibi geliyor. Yoksa modeli çok hoş. Öyle hayal ediyrum ki gidip denediğimde kafamda bile olmayan bir model beğenip alıcam. O bana özel olacak sonuçta. Ama diğeri de masraf olmayacak. Kafamda deli sorularHaha valla kuzu külfet oluyo inan.. Böyle başka şeylere dalmadan onu aradan çıkarırsan çıkarırsın yoksa ben de başka bir kırmızı elbisenin hayalini kuruyodum çoook zaman önceden beri
Ama şuan kına için ona ekstra para vermek de istemiyorum uğraşmak da.
Ay gelinlik için de bilemedim. Yani evet para vermeyecek olmaz güzel gelinlik baya masraflı bi iş. Bana da geldi öyle bi teklif ama düşünmedim açıkçası. Yani herkes kendi gelinliğini giyerken ben başkasınınkini giymek istemedim
Öyleyiz galibahoşbuldum :) bu topicte herkes nişanlı mı :)
O kadar külfet olur mu ya :/ Önceden başlarım gelinliğe başlamadanAlmam lazım bunu kızlar bayıldım öyle böyle değil. Ya bir de kuzenimden bi teklif geldi istersen benim gelinliğimi de giyebilirsin diye, ben onun gelinliğini çok beğenmiştim diktirirsem de onun diktirdiği yerde diktiririm. Ama bilemiyorum böyle kendi gelinliğim ayrı olsun da diyorum, bir yandan da hiç para vermeyecek olmak da güzel. Bilemedim
Ayy varsaa çok isterimBen de o konuda takılıyorum. Bir de giydiğimde aynı hissi vermeyecek gibi geliyor. Yoksa modeli çok hoş. Öyle hayal ediyrum ki gidip denediğimde kafamda bile olmayan bir model beğenip alıcam. O bana özel olacak sonuçta. Ama diğeri de masraf olmayacak. Kafamda deli sorularFotoğraf ister misin
Kendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsünMalesef oluyor maddi maneviBana da öyle bir teklif geldi ama benimde hayalimde bir gelinlik vardı oyüzden istemedim.
Birde ben ban ait olsun istedim kiralamayıda hiç düşünmedim evde dursun sıcak tutsun
Ama ciddi bir bütçe tabi
Haha onu ben de düşünmüştüm de vazgeçtim.Kendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsünBak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur
Ahahah çok merak ediyorum bende yabancı filmlerde ki gibi olacakmı diyeKendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsünBak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur
Haha ay olur mu öyle şey kendine haksızlık etme
Burada hiçbirimiz hiçbişeyi kaçırmayız Allahın izniyle
Ne fotosu buu bizde görmeliyiz diye düşünüyorumKendi gelinliğimi alayım ya evet. Heyecanı kalsın işin. Bir de ben nişanlım ilk öyle düğünde görsün istiyorum heyecanlı olsun biraz :) Böyle beyninden vurulmuşa dönsünBak yine beklentiye girdim kesin tepkisiz olur
Ben albüme atayım en iyisiNe fotosu buu bizde görmeliyiz diye düşünüyorum
HAha garantiye al tabii nolur nolmazkendimi garantiye aliyim ben ay nasıl yoruldum ya inip çıkmaktan her tarafım toz oldu bide ağlicimmm
Hihih e en iyisiBen albüme atayım en iyisi
Cnm gelinlik güzel ama bana çok düz gibi geldi elbise havasında sen böylemi istiyorsunAttım fotoları kızlar :)
Bilmem ki nasıl istiyorumCnm gelinlik güzel ama bana çok düz gibi geldi elbise havasında sen böylemi istiyorsun
Attım fotoları kızlar :)[/QUOTE
Yok ben seni böyle hayal etmedim bana çok düz geldi senin öbür model sana daha çok yakışır bunda askıları sevmedim ben
Ayyynen öyle!Bilmem ki nasıl istiyorumDeneyip karar vericem sanırım ama düz olması sıkıntı değil benim için, dediğim gibi ilk diktirdiğinde de beğenmiştim ben :) Ama yok ya ben kendi gelinliğimi istiyorum tamam karar verdim şu an. Neler neler var çünküü :)
Kesinlikle öyle olmalıııı kendi zevkine göre allBilmem ki nasıl istiyorumDeneyip karar vericem sanırım ama düz olması sıkıntı değil benim için, dediğim gibi ilk diktirdiğinde de beğenmiştim ben :) Ama yok ya ben kendi gelinliğimi istiyorum tamam karar verdim şu an. Neler neler var çünküü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?