Daha davetiyeler varBen söyliyimde
Ay deli vallahiHahah tamam ya hevesim kalsın o zaman içimde. Evde takiym ama biraz dayanamicam
Servislere saat sınırlaması yaptılar 17:30 kalkıyor artık
Çakala bak yaOooo ben de benden önce çıkan birilerini görünce dayanamıyodum zaten
Güle gülee yine gel yine kaçır :)İyi akşamlar , kız kaçıran gidiyor
Yaa bak böyle kalırsın dımdızlakAha yine de benden önce kaçtı yaaa
İyi akşamlar kuzuu
Herkes kaderini yaşar pixiciiiim hahahaÇakala bak yaBiz napalım kızım taa 7 ya
Hııı biraz öyle oldu ama olsun. O da 15 dk da varamıyordur eve kesinYaa bak böyle kalırsın dımdızlak
Ben 8de evde oluyorum teselli etti miHerkes kaderini yaşar pixiciiiim hahaha
Hııı biraz öyle oldu ama olsun. O da 15 dk da varamıyordur eve kesinBöyle de teselli ederim kendimiii
Haha hayır vicdanen rahatsız oldum şuanBen 8de evde oluyorum teselli etti mi
Nispet mi yapıyorsun acabaHaha hayır vicdanen rahatsız oldum şuan
Olsun ya ha 6 ha 8...
Ben o iki saatte gidip anca bi tv programı izleyip bi duş alıp bi yemek falan yiyip çay suyu falan koyabiliyorum bi işe yaramıyo yaniTamam su hemen kaynıyo ama çayı içemiyoruz ki hemen bekle ki demi,ni alsın
Yek yaaaaNispet mi yapıyorsun acaba
Anlamayı reddediyorumYek yaaaa
17:30 olmuş saat, anlatabiliyormuyum
Çok fena ama baksana nasıl nispet yapa yapa gidiyor. Resmen zaman geçmek bilmedi. Ay yine seni gördüm aklıma leblebi yemek geldi dur yiyimay çok güldüm
evet farkettimÇok fena ama baksana nasıl nispet yapa yapa gidiyor. Resmen zaman geçmek bilmedi. Ay yine seni gördüm aklıma leblebi yemek geldi dur yiyim
Benim de 55dkevet farkettimbenim daha 40 dak var benim yüzümü unutup lebelebiyi hatırlarmışsın kafamın yerinde
Evden bildiriyorum dedikodumu yapma hahahaBenim de 55dkAy ne komik olurdu
Nispet yapmayı bırakırsan ben de dedikodu yapmayı bırakmayı düşünebilirim arkadaşımEvden bildiriyorum dedikodumu yapma hahaha
Haha ay suan tacla evde grziyorum cidden. Ve tamam nispete son!Nispet yapnmayı bırakırsan ben de dedikodu yapmayı bırakmayı düşünebilirim arkadaşım
Fotoğraf istiyorummmHaha ay suan tacla evde grziyorum cidden. Ve tamam nispete son!
Cok sukur bende iyiyimİyidir sen nasılsın canım :)
Enemm ne güzelmiş
Siz çözdünüz mü canım meseleyi
Günaydıın çok az kalmışş heyecan doruktagünaydın gelincikler :) düğününe 78 gün kalmış olan kızçe burada :)
ben hala 80 lerde sanıyordum dün bi baktım nekadar az kalmış dedim telaş başladı sanırım :)Günaydıın çok az kalmışş heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?