Evet ot birliği ile kendi gelinliğini almana karar verildiBi ben kendimi hayal edememişim, neyse bana ve gaffura da sürpriz olurHhaha tamam karar kesindir o zaman :) Öyle böyle ödenecek o para
Bi ben kendimi hayal edememişim, neyse bana ve gaffura da sürpriz olurHhaha tamam karar kesindir o zaman :) Öyle böyle ödenecek o para
Aşk olsun bırakırmıyız :)O zaman ocak-şubat gibi almayı düşünüyorum. siz hepiniz evlendikten sonra bu gündemle sizi meşgul etmek isterim. Bi başıma bırakmayın buralarda beni
Ahahah çok güldüm buna gerçekten kıyamayızz tabiki geliciiz ve sana tecrübelerimizi anlaticiiizHahaha düşünsenize kendi kendime konuşuyormuşum burada alışkanlıktan
Haha olmadı sana şifrelerimizi veririz sorar cevaplarsınHahaha düşünsenize kendi kendime konuşuyormuşum burada alışkanlıktan
Valla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptukAşk olsun bırakırmıyız :)
kimler geldi kimler geçti diyosun yaniValla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptuk
Olmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersinizAhahah çok güldüm buna gerçekten kıyamayızz tabiki geliciiz ve sana tecrübelerimizi anlaticiiiz
Bak bu çok iyi olurHaha olmadı sana şifrelerimizi veririz sorar cevaplarsın
Ay şaka tabiii burdayız beybisiii!
Ayy Allah dedirtmesin tövbe de tövbeOlmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersiniz
Mantıklı bulacağını biliyorduuumBak bu çok iyi olur
Vallahi herkes evlendi ben demirbaş gibi olucamkimler geldi kimler geçti diyosun yani
Biz burdayız dedik mi brudayız! Bi kere gün geçmez sizsiz çok bağlandım
Ay tabi canım işin şakası oAyy Allah dedirtmesin tövbe de tövbe
Mantıklı bulacağını biliyorduuum
Olmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersiniz
Bak bu çok iyi olur
Haha ay yaparsın valla sayfalarca da yorumlarsınAy tabi canım işin şakası oMantıklı bulunmayacak gibi mi bdvye konu açar kendi kendime yazarım mesela
Nereye gidiyoruz yok gitmicem sen evlenene kadarValla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptuk
AminAllah korusunn
Haha ay yaparsın valla sayfalarca da yorumlarsın
Ama kesin haklı olan konu sahibesi olur bak!
Evlenince de gitmeNereye gidiyoruz yok gitmicem sen evlenene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?