iyi yapmissin :) sen yine temkinli ol ama onu da uzaklastiracak hissettirecek sekilde yapma, hayirlisiysa her sey yoluna girer insallahCok sukur bende iyiyim
Canim en sonki durumlardan sora ozur felan dilemisti ozmndan bu zamana cok iyi davraniyor ama simdi iyi diye yasananlari tabikide unutamam. Suan ki durum oraya gittigimde hal ve tavirlarjni incelemek. Dugun icin ne olur ne olmaz diye 1 ay sora eylule tarih aliriz. Ama ters bir durum oldugunda bu illa evlenicem anlamina gelmiyor. Ordayken de sıkıntı yasarsak ozmn uzatmanin manasi olmaz.koru korune evlenemem. Ama eger bu sureyi sıjıntısız atlatirsak evlenebilirim.
Davetiye icin talepleri alalim :)günaydın gelincikler :) düğününe 78 gün kalmış olan kızçe burada :)
oh oh süpermiş :) gez bakalımSu an feribottan bildiriyorum haftasonu kacamagi oldu memlekete gidiyorumm
Yunus gordum denizde cok tatlilar ya bayiliyorum onlaraoh oh süpermiş :) gez bakalım
sadece sen ve benMerhaba kızlar , kim var, kim yok
sadece sen ve benher cumartesi olduğu gibi :)
Biz bahtsız bedeviler
sendemi kuzuHeyy birde ben varım
Yaa bendeesendemi kuzu
Hadi hayırlı olsunnn :)Kizlar surekli gelemiyorum ara ara girebiliyorum ama size guzel haberlerle geldim bu defa... Nikah günümüzü aldikk. Nisanlim geldi bu hafta izin alip. On gün kaldu yanimda cok sukur allaha. Yebi gitti bugun ayrildik..bende hemen gelim dedim buraya
Ne boyutta bi nişan yapacağınıza da bağlı o biraz. Evde mi olacak? Öyleyse hallolur 1 ayda ama diğer türlü yer bulmak vs sıkıntılı olabilir. Hayırdır sizin bi netlik yoktu çözdünüz galiba durumları :)Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra :) Size bir sorum var. Nişan hazırlıklarınıza nişana ne kadar kala başladınız? 1 ayda halledilebilir mi sizce?
nerde olacağı belliyse bir ayda herşey hallolur canım :)Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra :) Size bir sorum var. Nişan hazırlıklarınıza nişana ne kadar kala başladınız? 1 ayda halledilebilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?