Haha bi de hala noldu diye bakınıyo ya etrafaYaa evet o daha komik yazık heyecandan ölecekGelinde çok tatlı gülüyor
Ayyy evet çok korkunçtu o da hahahaİzlemez olaydımBirinin de içecek içtiği kadehe dişleri düştü
aha da bu hahahaHangisiii
Hatırlıyorum sanki öyle bi olaylar
Hahaha yapmaya kalksak o hale geleceğimizden eminim belki de o yüzden bu kadar gülüyorum
Enemm ben de onu izliyodumSonra açıklaması var beyazda ama 10 yıl beklemiş adam 10 yıl o ana konsantre olmuş garibim
Nasıl akıllara kazınmışlarsa
Ayyy inanmıyorum bu ne yaHaha bi de hala noldu diye bakınıyo ya etrafa
Ayyy evet çok korkunçtu o da hahaha
aha da bu hahaha
Vallahi yine gülme krizlerine girdim yaaaaAyyy inanmıyorum bu ne ya
Aynen kadını parçalayasım gelmedi değilVallahi yine gülme krizlerine girdim yaaaa
Hahah ay o isteğin gelmemesi pek elde değil yani. Damadı da aldı götürdü yaAynen kadını parçalayasım gelmedi değil
Ayyy evet orada koptumHahah ay o isteğin gelmemesi pek elde değil yani. Damadı da aldı götürdü ya
Aynen benimde hava çok müsait yatıp uyumayaGünaydın, yatıp uyuyasım var.
Günaydınn hava ne fena
Günaydın, yatıp uyuyasım var.
Günaydıın :)
Günaydınnn :)günaydın kızlarrcidden tam uyumalık hava var
Akşam gibi zaten sanki hiç sabah olmamışGünaydıın hava çok kötüü bugün akşam olmaz artık
Neden tersinden kalktın beybisii hayırdııırrDemeyin uyku ya şimdi sızıp kalıcam. Terimden kalkmışım bugün zaten isyanlardayım
Günaydınnn :)
Ayy inanılmaz haklısınız. Demek uyanıp amaan geç kalırsam kalayım diye tekrar yatıp 25. daha uyumakta haklıymışım :)
Ama hala uyuyasım var deli gibi hem dee
Evet alarm çaldığında rüya görüyorum sanıp inanmadım zaten baktım saat 7 olmuşAkşam gibi zaten sanki hiç sabah olmamış
Ay evet kuzu ya . Ama ölü gibi uyuyodum resmen yaa , kalkmam imkansızdı önce saati 3 kere erteledim. Baktım olmuyo 25 daha uyudum25 dk uyuyup geç mi kaldın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?