2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn :)
Ayy inanılmaz haklısınız. Demek uyanıp amaan geç kalırsam kalayım diye tekrar yatıp 25. daha uyumakta haklıymışım :)
Ama hala uyuyasım var deli gibi hem dee
bizim servistede bir çok kişi uyuya kaldı bundan demek
Demeyin uyku ya şimdi sızıp kalıcam. Terimden kalkmışım bugün zaten isyanlardayım
hayırdır canım

bizim servistede bir çok kişi uyuya kaldı bundan demek
Haha hadi yaa Ay ben de ben niye böyle oldum kolumu kaldıramıyorum diyorum. Herkes aynıymış resmen çok ilginç.
Bir de dün çok yorgunum diye gittim eve baktım herkes ay çok yorgunum diye mızmızlanıyo
Bi tuhaflık sezdimm

havadan demekki zaten bugün yağmur ve fırtına bekleniyordu. biz işten dolayı hep hava durumunu kontrol ederiz. bir daha böyle beklendiğinde haber edem sizede hazırlıklı olun madem

havadan demekki zaten bugün yağmur ve fırtına bekleniyordu. biz işten dolayı hep hava durumunu kontrol ederiz. bir daha böyle beklendiğinde haber edem sizede hazırlıklı olun madem
Hahah sana zahmet kuzu. Bak sonra sabah kalkıp perişan oluyoruz günah bize de yahu

Ay evet kuzu ya . Ama ölü gibi uyuyodum resmen yaa , kalkmam imkansızdı önce saati 3 kere erteledim. Baktım olmuyo 25 daha uyudum
haha süpermiş canım yaa aynısını nişanlım yaptı sabahları ben uyandırıyorum onu arayarak bugün açtı telefonu beni 20 dakka sonra bidaha uyandırır mısın dedi kapattı hepimize aynı şey olmuş anlaşılan

aynen canım sen haber ver bize kendimizi psikolojik olarak hazırlayalım ay düğünüme de az kaldı inşallah düğünde hava böyle olmaz

Haha ay evet resmen öyle olmuş. Neyse açıldım sanki biraz çok şükür.
Yoksa evdeyken gidip ordada azcık uyusam diye hayal kuruyodum

Evet alarm çaldığında rüya görüyorum sanıp inanmadım zaten baktım saat 7 olmuş
Ne oldu neden isyanlardasın bakiim sen
Sebebi yok ya tersten kalktım sadece böyle her şeye isyan edesim var Dün annem diyor bu ne böyle üstüne ölü toprağı atılmış gibisin ne zamandır donuksun, sabah kahvaltıda da anladılar sen baya sinirlisin ne oluyor diye Ay rezillik ya bi nişanlım anlamıyor halimi işte o hep tavrım kendisine zannediyor çözemedi dengesizliğimi
Ay evet kuzu ya . Ama ölü gibi uyuyodum resmen yaa , kalkmam imkansızdı önce saati 3 kere erteledim. Baktım olmuyo 25 daha uyudum
Ayy evet ya ama ben iyi alıştım alarm ertelemeye. 5.30a kurup 6.55te kalkıyorum resmen.. O da yeter artık servis gelecek kalk dediğimden kendime, alarm yine uyandıramıyor yani.
hayırdır canım
Ben o havanın...
Bence havaya değişik bi gaz kattılar insanları huysuz ve uyuşuk yaptı o.
Bu duruma insan nasıl hazırlar ki kendini. Ben duysam önceden, o saniye bu moda girerim
Ay ne güzelmiş ya sabah arayarak mı uyandırıyorsunuz yani Maşallah diyeyim nazar gelmesin valla

evet canım alarm kur diyorum ama sen ara uyandır beni diyo :) zaten şurda 17 gün sonra yanında olup uyandırıcam allah nasip ederse

Hiç sinirini bozma erkeklern geneli böyle sende ki bul hal dün bendeydi kolumu kıpırdatamıyorum sinirim bozuk beyefendi ona trip yaptığımı sanıyor Kadın ruhundan anlamıyorlar işte napalım kabul edicez

evet canım alarm kur diyorum ama sen ara uyandır beni diyo :) zaten şurda 17 gün sonra yanında olup uyandırıcam allah nasip ederse
Aşka bak ya :)
Hiç sinirini bozma erkeklern geneli böyle sende ki bul hal dün bendeydi kolumu kıpırdatamıyorum sinirim bozuk beyefendi ona trip yaptığımı sanıyor Kadın ruhundan anlamıyorlar işte napalım kabul edicez
Ay yok sinir olmam sinir olacak bi ton şey var zaten
Haha mantıklı buldum bunu

Ay biz de alalım bi Maşallah o zaman sana zahmet
Vay be insanlar nasıl anlaşıyor Benimki uyandırmaya hayatta yanaşmaz beni Bizde uyandıracak kişi anca o olabilir çünkü ben uyuyup kalırım. Ama ben uyandırıldığımda direk domuza bağlıyorum uğraşılmaz benle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…