2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy en zoru o ya ne yapsam derdi neyseki salatayı yapıcak arkadas çok gönüllü bu konuda
Hahah o da iyiymiş
Neyseki benim nişanlı da mutfaktan kaçmaz. Hatta bence kesinlikle benden daha yetenekli bu konuda.
Sürekli yeni şeyler dener, yapar. kendimişanslıhissediyorum.com

teşekkür ederim canm :) onları bende çok sevdim alıcam inşallah karabağlarda çok var onlardan

Öylemii ben şu yeniler var ya koltuğun altına giriyor ya onlardan arıyorum

Haha ay deme ya benden beklenebilecek bi davranışşş.
Ama yok hayır balayında tek düşüneceğim şey " biraz daha mı güneşlensem? yoksa denize mi girsem ? "

Yaa yemek konusunda bende çok şanslıyım allahtan çok seviyor mutfağı ve elinden de geliyor

Öylemii ben şu yeniler var ya koltuğun altına giriyor ya onlardan arıyorum

Yaa yemek konusunda bende çok şanslıyım allahtan çok seviyor mutfağı ve elinden de geliyor
C mi diyolardı onlara , onlardanda var ben fuarda görüp kart almıştım uygunduda instagramdakilere göre :)

Hahah o da iyiymiş
Neyseki benim nişanlı da mutfaktan kaçmaz. Hatta bence kesinlikle benden daha yetenekli bu konuda.
Sürekli yeni şeyler dener, yapar. kendimişanslıhissediyorum.com
yemek yapamaz da böyle kızartma ızgara tarzı olan şeyleri becerebilir bide salata yapar böyle süsler bide zaten ben ondan baya bi önce evde olucağım için yemek bana kalıcak

C mi diyolardı onlara , onlardanda var ben fuarda görüp kart almıştım uygunduda instagramdakilere göre :)

Heh C diyorlar evet Hadi ya instagramda 250-500 arası çok pahalı
Haha ay o zaman şanslıyız vallahi. Bu duru hoşuma gidiyo

TAbi ki dibine kadar sevinnn!

Aynen benimde çok hoşuma gidiyor çünkü pek yemek bilgim yok benim

yemek yapamaz da böyle kızartma ızgara tarzı olan şeyleri becerebilir bide salata yapar böyle süsler bide zaten ben ondan baya bi önce evde olucağım için yemek bana kalıcak
E olsun o da bişey yanii
Bizde durum farklı bi hafta o benden önce evde oalcak bi hafta ben ondan önce. O yüzden bana yarayacak diye düşünüyorum bu iş
Aynen benimde çok hoşuma gidiyor çünkü pek yemek bilgim yok benim
Haha ya benimde yok. Hani biri anlatır ya da bakıp yaparsan güzel şeyler çıkarıyorum ortaya ama sıfırdan kendim yapamam .
Hatta şimdi düşünüyorum ben yemek bilmiyorum galiba ya
Neyse yapınca güzel yapıyorum ama diye avunayım o zaman

Aynen aynen elim lezzetli ama bakarak yapmam lazım anneme birkaç kez sordum ne kadar yağ tuz vs koyuyosun diye. Göz kararı diyor yahu ben senin gözünün kararını nerden bileyim ölçü ver bana

o da güzelmiş , aa ben yaparım severimde böyle değişik şeylerde deniyim isterim bi pilav yapmayı hazetmiyorum çünkü pirinçlerin hepsi aynı olmuyo o yüzden tutturmak zorlaşıyo

Aynen aynen elim lezzetli ama bakarak yapmam lazım anneme birkaç kez sordum ne kadar yağ tuz vs koyuyosun diye. Göz kararı diyor yahu ben senin gözünün kararını nerden bileyim ölçü ver bana
Haha ay ben de hep aynı cevabı alıyorum ya Ölçü söyle bana diyorum ben ölçü bilmiyorum ki diyo
Bir annem olamayacağım muhtemelen ama çok isterdim, inanılmaz güzel yemek yaapar.
Onun yüzünden başkalarının evinde yemek yiyemiyoruz biz ailecek Beğenemiyoruz

o da güzelmiş , aa ben yaparım severimde böyle değişik şeylerde deniyim isterim bi pilav yapmayı hazetmiyorum çünkü pirinçlerin hepsi aynı olmuyo o yüzden tutturmak zorlaşıyo
Yemek yapmayı seviyorum aslında ama bilmiyorum şimdi mecburi bi hale dönünce durum değişir mi
Yoksa seviyorum ben de mutfağı ama bi yerden bi taktik almam gerek tabi

Merhaba gelinler:) ben geldim artık burdayım çünkü ev kurma zamanım geldi:) beğendiğim mobilyaları sizle paylaşayım istedim:) sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:) yemek ve yatak odasında ikisi arasında kararsız kaldım

Eklentiler

• istikbal-diva-yatak-odasi-takimi-byz-111214-1.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 61
  • istikbal-glory-yemek-odasi-takm-120714-1.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 68
  • istikbal-perla-deluxe-takim-mina-gulkurusu-200315-1.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 66
  • istikbal-mutfakmasa-sandalye-country-040415-1.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 72
  • istikbal-perla-yemek-odasi-takimi-300315-8.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 56
  • istikbal-perla-yatak-odasi-020215-8.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 68
İnternette artık bi sürü şey var yardım alınır :)

Kartları olcaktı bende eve gidince bulmaya çalışiim :)

Çok iyi olur canım
Yaa aynı şekilde annemde çok güzel yemek vs yapar tatlıları uçurur Azıcık el alabilsem keşke.
Artık netten tarif okuya okuya ölçü bulucaz bizde

İstikbalden mi alıcaksın canım bence maşka yerlerde de bulabilirsin bunlar içinden seçersek ikinci resimdeki yemek masası takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…