Ay evet Allahtan o var yoksa napardıkkkkİnternette artık bi sürü şey var yardım alınır :)
Kıvırıcaz biz bu işi yaa. Kimler kimler yemek yapıyo biz niye yapamayacakmışızz!Yaa aynı şekilde annemde çok güzel yemek vs yapar tatlıları uçururAzıcık el alabilsem keşke.
Artık netten tarif okuya okuya ölçü bulucaz bizde
Hoşgeldiin..Merhaba gelinler:) ben geldim artık burdayım çünkü ev kurma zamanım geldi:) beğendiğim mobilyaları sizle paylaşayım istedim:) sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:) yemek ve yatak odasında ikisi arasında kararsız kaldım
Araştırdum canım öncelikle kalite ve servis açısından o yüzden istikbale karar verdim. Sonra istikbale baktım. diğerlerinde de güzel şeyler var ama ben bi soryn olduğunda istikbale daha kolay ulaşırım diye düşündüm.İstikbalden mi alıcaksın canım bence maşka yerlerde de bulabilirsin bunlar içinden seçersek ikinci resimdeki yemek masası takımı
Teşekkür ederim canım:) aslında her gün kafam karışıyo ama yinede bunlar aklıma en çok yatan modeller:)Hoşgeldiin..
Bunların içinden seçeceksen ben ilk yatak odası ve, tek renk olan yemek masası diyorum canım :)
İlk yatak odasını beğendim bende yemek odana başka bak derim ama tüm ev beyaz olmasın bence. Bir de illa adı var diye istikbal kaliteli diye düşünme inegöl mobilyaları da çok kaliteli oluyor hangi şehirdesin bilmiyorum ama gezmelisinAraştırdum canım öncelikle kalite ve servis açısından o yüzden istikbale karar verdim. Sonra istikbale baktım. diğerlerinde de güzel şeyler var ama ben bi soryn olduğunda istikbale daha kolay ulaşırım diye düşündüm.
Teşekkür ederim canım:) aslında her gün kafam karışıyo ama yinede bunlar aklıma en çok yatan modeller:)
inegölü duydum ama ben inegölden alsam ve bi sorun yaşasam tekrar ulaşamama gibi bi durumum olabilir. çünkü kendi evimde oturcam ve eşyalarımı uzuz süre kullanmak istiyorum o yüzden istikbali seçtimİlk yatak odasını beğendim bende yemek odana başka bak derim ama tüm ev beyaz olmasın bence. Bir de illa adı var diye istikbal kaliteli diye düşünme inegöl mobilyaları da çok kaliteli oluyor hangi şehirdesin bilmiyorum ama gezmelisin
canım ben ahşapta pek beyazı sevmem o yüzden model olarak baktım ilk yatak odası diğerine göre daha iyi içine hangisi siniyosa onu al ama tek bi yere takılı kalma derim başka mağazalara da bakabilirsin gönlüne göre olur inşallah :)Merhaba gelinler:) ben geldim artık burdayım çünkü ev kurma zamanım geldi:) beğendiğim mobilyaları sizle paylaşayım istedim:) sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:) yemek ve yatak odasında ikisi arasında kararsız kaldım
internet sitelerine baktım zaten canım:) ama öyle çok hoşuma giden bişe bulamadımcanım ben ahşapta pek beyazı sevmem o yüzden model olarak baktım ilk yatak odası diğerine göre daha iyi içine hangisi siniyosa onu al ama tek bi yere takılı kalma derim başka mağazalara da bakabilirsin gönlüne göre olur inşallah :)
anladım canım güzel fikir :) benim ahşaplarım hep ceviz rengi çok hoşuma gidiyo modasıda hiç geçmiyo diye öyle yaptırdım :) önemli olan bizim içimize sinmesi sonuçta yıllarca kullanılıyo bizim evimiz bizim tarzlarımızı yansıtmalı dimi amainternet sitelerine baktım zaten canım:) ama öyle çok hoşuma giden bişe bulamadımbende ahşap beyaz olsun odayı perde halı koltuk takımıyla renklendiririm diye düşünüyorum:)
Evet canım :) ceviz rengide güzel olur evet :) ama ben hep beyaza gittim şimdiye kadar:) aslında yaptırmayı bende düşündüm ama sonradan vazgeçtim çünkü bildiğim bi mobilyacı yok o yüzden markalara baktımanladım canım güzel fikir :) benim ahşaplarım hep ceviz rengi çok hoşuma gidiyo modasıda hiç geçmiyo diye öyle yaptırdım :) önemli olan bizim içimize sinmesi sonuçta yıllarca kullanılıyo bizim evimiz bizim tarzlarımızı yansıtmalı dimi ama
Anladım canım hayırlısı olsun :)Araştırdum canım öncelikle kalite ve servis açısından o yüzden istikbale karar verdim. Sonra istikbale baktım. diğerlerinde de güzel şeyler var ama ben bi soryn olduğunda istikbale daha kolay ulaşırım diye düşündüm.
Teşekkür ederim canım:) aslında her gün kafam karışıyo ama yinede bunlar aklıma en çok yatan modeller:)
Herkes kaybolmuş yinee
Galibaa @Pixiebelle veaynen iki gündür yoğunluk oluyo heralde
Amin canım 1ayımız kaldı:) inşallah güzelce tayinimiz çıkar:)Anladım canım hayırlısı olsun :)
Haha
Ohh afiyet olsun bende sevdiceğimle öğle arası kredi çekip geliverdim nasıl amaHaha
Ay ben sevdiceğimle öğle arası yemek kaçamağı yapıp geliverdim hemen
Haha ayy o da iyimiişşOhh afiyet olsun bende sevdiceğimle öğle arası kredi çekip geliverdim nasıl ama
sandalyenin rengi çok tatlı canım hayırlı olsun.Masa sandalyem bugün yola çıkıcak renkleri attılar benim mutfakta kullandığım açık pembe olan renkten sandalye vardı hemen bu dedim :) ay bi sandalyeye bile nasıl seviniyorum :)
hoşgeldin tekrra canım :) bu mobilyaları mağazada baktınmı bilmiyorum ama dün ben bir takım baktım yatak odası böyle 3 kapı sürgülü. çok kötüydü. 3 tane üst üste geldiği içn arada boşluk vardı ve hiç kullanışlı gibi durmuyordu. birde onun ayarını yapamaya bilirler kapı hep kayıyordu ordata durmuyordu o baktığımda. sende mağazada mutlaka bakMerhaba gelinler:) ben geldim artık burdayım çünkü ev kurma zamanım geldi:) beğendiğim mobilyaları sizle paylaşayım istedim:) sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:) yemek ve yatak odasında ikisi arasında kararsız kaldım
Haha ayy o da iyimiişş
Halledebildiniz mi kuzu?
Olsun kuzu çok büyük fark yoksa yine iş görecektir. Ödeme şekli önemli yani.İstediğimiz miktarı çekemedik ödemelerde sıkıntı çekmeyelim diye kısmen hallettik yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?