2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnternette artık bi sürü şey var yardım alınır :)
Ay evet Allahtan o var yoksa napardıkkkk
Yaa aynı şekilde annemde çok güzel yemek vs yapar tatlıları uçurur Azıcık el alabilsem keşke.
Artık netten tarif okuya okuya ölçü bulucaz bizde
Kıvırıcaz biz bu işi yaa. Kimler kimler yemek yapıyo biz niye yapamayacakmışızz!

Hoşgeldiin..
Bunların içinden seçeceksen ben ilk yatak odası ve, tek renk olan yemek masası diyorum canım :)

İstikbalden mi alıcaksın canım bence maşka yerlerde de bulabilirsin bunlar içinden seçersek ikinci resimdeki yemek masası takımı
Araştırdum canım öncelikle kalite ve servis açısından o yüzden istikbale karar verdim. Sonra istikbale baktım. diğerlerinde de güzel şeyler var ama ben bi soryn olduğunda istikbale daha kolay ulaşırım diye düşündüm.
Hoşgeldiin..
Bunların içinden seçeceksen ben ilk yatak odası ve, tek renk olan yemek masası diyorum canım :)
Teşekkür ederim canım:) aslında her gün kafam karışıyo ama yinede bunlar aklıma en çok yatan modeller:)

İlk yatak odasını beğendim bende yemek odana başka bak derim ama tüm ev beyaz olmasın bence. Bir de illa adı var diye istikbal kaliteli diye düşünme inegöl mobilyaları da çok kaliteli oluyor hangi şehirdesin bilmiyorum ama gezmelisin

inegölü duydum ama ben inegölden alsam ve bi sorun yaşasam tekrar ulaşamama gibi bi durumum olabilir. çünkü kendi evimde oturcam ve eşyalarımı uzuz süre kullanmak istiyorum o yüzden istikbali seçtim

canım ben ahşapta pek beyazı sevmem o yüzden model olarak baktım ilk yatak odası diğerine göre daha iyi içine hangisi siniyosa onu al ama tek bi yere takılı kalma derim başka mağazalara da bakabilirsin gönlüne göre olur inşallah :)

internet sitelerine baktım zaten canım:) ama öyle çok hoşuma giden bişe bulamadım bende ahşap beyaz olsun odayı perde halı koltuk takımıyla renklendiririm diye düşünüyorum:)

internet sitelerine baktım zaten canım:) ama öyle çok hoşuma giden bişe bulamadım bende ahşap beyaz olsun odayı perde halı koltuk takımıyla renklendiririm diye düşünüyorum:)
anladım canım güzel fikir :) benim ahşaplarım hep ceviz rengi çok hoşuma gidiyo modasıda hiç geçmiyo diye öyle yaptırdım :) önemli olan bizim içimize sinmesi sonuçta yıllarca kullanılıyo bizim evimiz bizim tarzlarımızı yansıtmalı dimi ama

Evet canım :) ceviz rengide güzel olur evet :) ama ben hep beyaza gittim şimdiye kadar:) aslında yaptırmayı bende düşündüm ama sonradan vazgeçtim çünkü bildiğim bi mobilyacı yok o yüzden markalara baktım

Anladım canım hayırlısı olsun :)

Masa sandalyem bugün yola çıkıcak renkleri attılar benim mutfakta kullandığım açık pembe olan renkten sandalye vardı hemen bu dedim :) ay bi sandalyeye bile nasıl seviniyorum :)
sandalyenin rengi çok tatlı canım hayırlı olsun.
hoşgeldin tekrra canım :) bu mobilyaları mağazada baktınmı bilmiyorum ama dün ben bir takım baktım yatak odası böyle 3 kapı sürgülü. çok kötüydü. 3 tane üst üste geldiği içn arada boşluk vardı ve hiç kullanışlı gibi durmuyordu. birde onun ayarını yapamaya bilirler kapı hep kayıyordu ordata durmuyordu o baktığımda. sende mağazada mutlaka bak

İstediğimiz miktarı çekemedik ödemelerde sıkıntı çekmeyelim diye kısmen hallettik yani canım
Olsun kuzu çok büyük fark yoksa yine iş görecektir. Ödeme şekli önemli yani.
Diğer türlü de rezil olurdu neticede. Hangi bankadan çektin. Biz de çekicez ya daha off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…