- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Alfemo kalite olarak daha iyidir canım :)kızlar almayanlar için alfemodada ikinci ürüne %50 indirim varmış orayada bakıcam bakalım neler çıkıcak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alfemo kalite olarak daha iyidir canım :)kızlar almayanlar için alfemodada ikinci ürüne %50 indirim varmış orayada bakıcam bakalım neler çıkıcak :)
internetten fiyatlara baktım yemek yatak odası tamamda koltuktakımları 5-6 bin ya çok yüksek değilmiAlfemo kalite olarak daha iyidir canım :)
Kalite farkı vardır hangilerini beğendin indirim yaparlarinternetten fiyatlara baktım yemek yatak odası tamamda koltuktakımları 5-6 bin ya çok yüksek değilmi![]()
e eh ben burdayım perşembe ya can sıkıntısı kıvrandırıyoKızlarr nerdesiniz kayboldu vallahi herkes
Yarıladık günü mesain de yok ne dert ediyosun kızım sen dee eh ben burdayım perşembe ya can sıkıntısı kıvrandırıyo![]()
Ay bilmiyorum daha yarılamadık kiiYarıladık günü mesain de yok ne dert ediyosun kızım sen de![]()
Sen nerdesin asılKızlarr nerdesiniz kayboldu vallahi herkes
Linkini atsana bakalım bilgilerde bazen yazıyo@Conchiglia Az önce salonide bi koltuk takımı beğendim ona fiyat istedim 5870 dedilerİyi midir ki acaba bilemedim malzeme bilgisi de istemiştim ama yazmadılar. Sadece ben oranın mobilyalarına güveniyorum sanki kaliteli malzeme kullanırlar gibi geliyor
İşSen nerdesin asıl![]()
Attım canım yukarıdaLinkini atsana bakalım bilgilerde bazen yazıyo
Çok güzelmiş :) yazmıyo bi bilgi ama
Evet ben de bulamadım. Bu fiyata kalkıp dandik malzeme de kullanmazlar herhalde diye düşünüyorum bilemedim. Servisleri de iyi mesela kuzenim aldı, kumaşında sıkıntı çıktı böyle pamuklanma gibi bişeyler yaptı gelip aldılar yenisini verdiler. Ama fiyat kabarık gibi. Ay bilemedim ya alabilir miyiz acaba böyle bişey beğendim çünküÇok güzelmiş :) yazmıyo bi bilgi ama
Ay çok güzel şeyler varmış burda ya bayıldımmEvet ben de bulamadım. Bu fiyata kalkıp dandik malzeme de kullanmazlar herhalde diye düşünüyorum bilemedim. Servisleri de iyi mesela kuzenim aldı, kumaşında sıkıntı çıktı böyle pamuklanma gibi bişeyler yaptı gelip aldılar yenisini verdiler. Ama fiyat kabarık gibi. Ay bilemedim ya alabilir miyiz acaba böyle bişey beğendim çünküVizon renk alıp teklileri sarı yapabilirim dedim. Mutfak ne de olsa öyle olmayacak :)
Ben de yemek odası falan baktım sadece bi tanesini beğendim, yatak odası falan beğenmedim ama koltuklar on numara :)Ay çok güzel şeyler varmış burda ya bayıldımm
Hatta kiev koltuk takımını da beğendim fiyat istedim 6420 diyince sustum bu da gayet güzelAy çok güzel şeyler varmış burda ya bayıldımm