2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yine oradan alma imkanınız yok mu canım ?
Hadi canım hahah
Ay Allahım nerde pahalısı orda ben.
Amaa şimdi pahalı olan şeyde ben çok gizelim diyo yaa.. Kader utansın ben ne yapayım
Boşuna o kadar fiyat koymuyor adamlar işi biliyor
Lüksü seviyosun işte
Gösterişçi kızım bu
O değil de galiba ben de biraz lüksü seviyorum ama bazı şeylerde. Mesela uzun süre kullanabileceğim bir şeyse yememden içmemden kısar biriktirir, en ucuzunu araştırır bulurum en iyisini almak isterim, onu da çook uzun süre kullanırım o parayı fazlasıyla çıkarırım ondan. Ama değmeyecek şeylere de para vermem yani. Ama böyle olunca insan yanlış anlaşılıyor çok para yiyen biri gibi görünüyor ya o kötü.

Bu arada fonu iki renk yapıcam salondakini biraz koyu diğeri mavi tonuna daha yakın açık renk değişik duruyo tavsiye ederim ben gördüğümde çok beğendim :)

Böyle bişeyi nasıl unutursun hemen gidip çek lütfen

Hahah nişanlıcıım haklıymış meğer.
Ben düşkünü, pahalı meraklısıymışım kahretsin!

Aha bi suçlu daha, herhalde gidiceksin. Biz görmeden diktirecek değilsin di mi?

Haklısınız suçluyum kabul ediyorum işten izin alayımda gidip çekeyim bari napayım

Şaka gibiyiz ya hiç bakmadık oradan, ikeadan falan alırız dedik..ama galiba kelebekten bakmak daha mantıklı..dur ben bunu nişanlıya söyleyeyim , hafta sonu bakalım :)

Ay lüksü kim sevmezki aslında yaptıgın mantıklı uzun vadede kullanmayı düşündüğün için elbette daha kaliteli almak istersin

Sonra tek günah keçisi ben oluyorum işte.
Where is the adalet?

koltuk takımına bende düşünmeye başladım. ölçülerine dikkat ettim sığıyor gibi ama bilemedim. berjeri zaten değiştirip başka almayı düşünüyorum. daha küçük birşey. bunları alırsam resimlerdeki mutfak masasını hediye veriyorlar canım. birde yatak konusunda ne yaptın. piyasa nedir özellikler ne? bunlar yatağı 1000tl ye veriyorlar. yatak konusunu senle detaylı konuşmamız lazım :)
ay o spora yazılma olayını okudum ben çok ayıp bak haklısın

Düğün eylülde canım..biz biraz erken davrandık sanırsam..son aylarda rahat edelim dedik ama, teslimi ağustosta istedik çok zekiyiz çok
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gelsin eşyalarınız çünkü eşya gelince asıl işler başlıyo evin temizliği mutfak eşyalarının yıkanıp kurulanıp yerleştirilmesi sonra evdeki kıyafetlerinizi getirip yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi falan bunlarda baya zaman alıyo hem ona göre halılarını alırsın bak ben daha halımı alamadım koltuklar gelmediği için evi yerleştirdikten sonra dekorasyon için eşyalar alırsın ben aldım birsürü ama yerleşmediği için ne nerde nasıl durcak bilmiyorum kafama göre aldım geçtim

Ya evet oluyor arada hayal gücü yerine gelince moralde düzeliyor tabi pes etme sakın
O çok kötü bişey ama ya resmen diyorum ben yanlış meslek seçmişim yok olmayacak en iyisi çıkayım ben bu işten, sonra bi yapıyorum tamam ya ben bu iş tam benlik kahretsin moduna giriyorum ( Mütevazilikten ölücem galiba ) Ya aslında yaptığımın iyi olması olmaması değil de mesele içime sinen bişeyi ortaya çıkarmış olmak aslında.
Ya buarada ben perdeciye iki ere gitmeme rağmen resim çekmedim yahu unuttum bir dahamı gitsem acaba
İnanmıyorum suçunu itiraf etti Hadi senden cesaret alıp ben de 1 hafta önce gelen kargomun fotoğrafını çekmediğimi, hatta Mrs Pink in video isteğini unutmasından fırsat bilip onu da henüz yapmadığımı itiraf edeyim Bu da onun bişeyleri unuttuğunun kanıtı olsun unutmuyor diyorsunuz ama unutabiliyor benim gibi fırsatı kollayın kurtarın kendinizi
@Conchiglia Çok güzel perdelerin, resmen büyük bi meseleyi daha çözüme kavuşturdun tebrik ediyorum

Aaaa yatak dedinn ben araştırdım karar verdim bileee

çok pis gaza geldim, bazen kendimi anlamıyorum zaten..hem panik oluyorum, hem kılımı kıpırdatmıyorum
Neyse telafi edebilirsin bence, eve gidip herşeyi döküp fotoğraf çekmekle başla. Gerisi gelir, hobi oluyo zaten
Neyin videosunu istemiştim ben onu bile unutmuşum
Hayır herkes senin gibi mi? Kıvırmak öyle kolay değil, sen çakal çıktın demek ki?
Ne videosu istemiştim ben ya onu hatırlatsana

Teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…