- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
O zman oldu canım güle güle kullan :)12 kişilik aldım zaten canım, bunu günlük için almayı düşünüyorum :)
Hee günlük 6 kişilik diyosun ama mevlütte başka büyük toplanmalarda falan lazım olur ilerde günlükte 12 kişilik olsun bence ayrı yine renkli alabilirsin :)Fiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum
Günaydın kızlar. sözde alışveriş yapacaktım basiretim bağlandı herhalde 3 parça şey aldım eklicem şimdi çok şey almışım gibi albüme
greenandblue karacanin çeliği hakkında hiç iyi yorumlar okumadım paslanıyormuş bir araştır istersen.
Mrs Pink kıyamam ya çok dert ettin kendine evi ondan böyle oldu allah hayra çıkarsın rüyanı
Hee günlük 6 kişilik diyosun ama mevlütte başka büyük toplanmalarda falan lazım olur ilerde günlükte 12 kişilik olsun bence ayrı yine renkli alabilirsin :)
canım günlükte mutlaka 12 al. düşünsene akşam yemek yedin sonrasında başka birşey daha yiyeceksiin kaşıklar kirlide :) mecbur elinde yıkaman gerekecek. ozman bulaşık makinasının anlamı kalmayacakFiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum
Mevlütte ki teyzelere renkli kaşık vericem benufff kafam karıştı
arkadaşımın misafir takımı karacanın kullanıyor 4 sene oldu sanırım hiç bir sorundan bahsetmedi.bende tencereleri hakkında çok olumsuz şeyler duydum da , bilemedim şimdi..olabilir dediğin
güle güle kullan canım. o dantel şey gecelik miEklediiim buarada english home'da tüm havlular %50 indirimli kızlar
Bende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış amabende tencereleri hakkında çok olumsuz şeyler duydum da , bilemedim şimdi..olabilir dediğin
@blisss artık aksesuara geçilmiş güle güle kullan canım :)
güle güle kullan canım. o dantel şey gecelik mi
E uygunmuş gayette evet. Ben de 12 kişilik alman tarafarıyım günlükleri de kuzu. Bir vakitler üzerinde baya tartışmıştık. Ben başından beri 12 diyorum zaten de..100 tl
Ama iştee. Bundan olmaz. Ben eğlenceli değiş şık bişey hayal etmiştim söylediğinden beri
ben hiç böyle şeyler almadım yaBende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış ama
Sağol canım evett aksesuarlara başladımm onlar da epey masraflı ya
Teşekkür ederim canımEveeet gecelik belki kestiricem çok uzun ama
Ama iştee. Bundan olmaz. Ben eğlenceli değiş şık bişey hayal etmiştim söylediğinden beri
Aaa ama onlarıda almak lazım çeyizin mühim parçalarıben hiç böyle şeyler almadım ya
Tamam işteee bak bu olur bence, bunu kast etmiştiiimşık bişey değil uygun bişey arıyorum ben artık bunu buldum dümdüz http://www.gural.com.tr/urun/reno-30-cmcukur-tb-dekorsuz.html ben kenarlarını baharatla tuzla süslerim
galiba öyle ama ben nasıl alıcam nasıl etcem bilmiyorumAaa ama onlarıda almak lazım çeyizin mühim parçaları
Niyee çekiniyormusungaliba öyle ama ben nasıl alıcam nasıl etcem bilmiyorum
ay evet yaNiyee çekiniyormusun
Hahah ay çok iyimişay evet yaarkadaşlarım evlenirken çok çektirdim onlara şimdi onlar bir olup benle dalga geçiorlar model gönderip sana şunu alalım bunu falan die ama yok ya onlarla bile konuşamıyorum nasıl gidip alıcam bir yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?