2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende tencereleri hakkında çok olumsuz şeyler duydum da , bilemedim şimdi..olabilir dediğin

Fiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum
canım günlükte mutlaka 12 al. düşünsene akşam yemek yedin sonrasında başka birşey daha yiyeceksiin kaşıklar kirlide :) mecbur elinde yıkaman gerekecek. ozman bulaşık makinasının anlamı kalmayacak

bende tencereleri hakkında çok olumsuz şeyler duydum da , bilemedim şimdi..olabilir dediğin
Bende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış ama
@blisss artık aksesuara geçilmiş güle güle kullan canım :)

Sağol canım evett aksesuarlara başladımm onlar da epey masraflı ya
güle güle kullan canım. o dantel şey gecelik mi

Teşekkür ederim canım Eveeet gecelik belki kestiricem çok uzun ama

E uygunmuş gayette evet. Ben de 12 kişilik alman tarafarıyım günlükleri de kuzu. Bir vakitler üzerinde baya tartışmıştık. Ben başından beri 12 diyorum zaten de..
Yani zor olur kirlenince makinaya atılacak falan ordan çıkarıp yıkamak gerekir yani zor olur.
Renkli istiyosan ayrıca alırsın 6 kişilik bence

ben hiç böyle şeyler almadım ya

Niyee çekiniyormusun
ay evet ya arkadaşlarım evlenirken çok çektirdim onlara şimdi onlar bir olup benle dalga geçiorlar model gönderip sana şunu alalım bunu falan die ama yok ya onlarla bile konuşamıyorum nasıl gidip alıcam bir yerden

Hahah ay çok iyimiş
Onların satıldığı yerlerde garipsenmeyecek nasılsa dert etme kuzu.
Tek başına çıkarsın seçer beğenir alırsın, nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…