diğer aldıklarını günlükte kullanmicaksan günlüğede bi 6 kişilik daha al bence canım12 kişilik aldım zaten canım, bunu günlük için almayı düşünüyorum :)
Tamam nerde var diye bakiim bari iki tane alıcam ben zatenTamam işteee bak bu olur bence, bunu kast etmiştiiim
ahhaa o hiç okadar kolay değil yaHahah ay çok iyimiş
Onların satıldığı yerlerde garipsenmeyecek nasılsa dert etme kuzu.
Tek başına çıkarsın seçer beğenir alırsın, nolcek
Kızım onu da takım yapacak değiliz zaten , başkaları da normal tabakta yiyiversin spagettilerini hahahTamam nerde var diye bakiim bari iki tane alıcam ben zaten
ben niye göremiyorum eklediklerini canımBende yorumlardan duyduğumu söylüyorum canım ondan araştır dedim fiyatı çok iyi ve çok şıkmış ama
Sağol canım evett aksesuarlara başladımm onlar da epey masraflı ya
Teşekkür ederim canımEveeet gecelik belki kestiricem çok uzun ama
Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak?ahhaa o hiç okadar kolay değil ya
ay evet yaarkadaşlarım evlenirken çok çektirdim onlara şimdi onlar bir olup benle dalga geçiorlar model gönderip sana şunu alalım bunu falan die ama yok ya onlarla bile konuşamıyorum nasıl gidip alıcam bir yerden
Bu arada ne güzelmiş o geceliiik, sevdiiimNiyee çekiniyormusun
çok şıkmış canımşık bişey değil uygun bişey arıyorum ben artık bunu buldum dümdüz http://www.gural.com.tr/urun/reno-30-cmcukur-tb-dekorsuz.html ben kenarlarını baharatla tuzla süslerim
Takip eddiyorum şimdi bakabilirsin artıkk :)ben niye göremiyorum eklediklerini canım
Bu arada ne güzelmiş o geceliiik, sevdiiim
ben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.Kolay kolaaayy. Aman onların içine dalmış kadınlar sana mı bakacak ? Ya da ne diye bakacak?Geçen iç çamaşırcıda bir adm vardı resmen karısına alıyodu. Ama normal bir ust çamaşır diyeyim
Bi de tarif ediyo böyle içi dolu olcak falan diye
ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahahYaa senmisin dalga geçenİnternetten al ozaman canım çekiniyorsan en kolayı
İviiit çok biiiendim , güle güle giy mi desem bilemedimBeğendiinmii english home indiriminden kaptım
aldıkların da sizde çok tatlısınız maşallahTakip eddiyorum şimdi bakabilirsin artıkk :)
Beğendiinmii english home indiriminden kaptım
Ayy bak onu bilemicem ama bu gidişle sen alamayacaksııın benden demesiben benimkini hiç düşünemiyorum. wc ye falan girecekken çantamı bıraktığımda bile söyleniyor almıyor.
ay internettede geldiğinde kutusundan falan belli olursa hahah
İviiit çok biiiendim , güle güle giy mi desem bilemedim
Ne kadara kaptın ne kadara?
hahaa bencedeAyy bak onu bilemicem ama bu gidişle sen alamayacaksııın benden demesi
Hahhaha sağol kuzum20 tl sadeceee
Fiyatı çok uygun aslında , bunu 6 kişilik alıp, birde renkli olanlardan alırım diyorum
Vuuu süpermiş cidden tebrik ediyorum seniiiiHahhaha sağol kuzum20 tl sadeceee
Teşekkür ederimmaldıkların da sizde çok tatlısınız maşallah
Ahahah biz sana alıp yollayalım barihahaa bencedearkadaşlarım ciddi ciddi alıp gelirlerse ozaman olur heralde haha
Teşekkür ederiiim kuzuuVuuu süpermiş cidden tebrik ediyorum seniiii
Teşekkür ederimm
Ahahah biz sana alıp yollayalım bari
Teşekkür ederiiim kuzuu
şu eşyaları eve bir yerleştirelim belki ozaman gaza gelir alır direkt eve koyarım hahaTeşekkür ederimm
Ahahah biz sana alıp yollayalım bari
Teşekkür ederiiim kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?