- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Şirinmiş ama çözemedim malzemeyihttp://www.homesweethome.com.tr/calendre-runner-renkli
kızlar şu runner nası acaba alsam mı mutfağa balkon masasına oturma odasındaki sehpaya olabilir ama tam çözemedim nası bişey malzemesi nası
İşleri yetiştircekti ya canım ondan giremedi heraldeBu arada @Pixiebelle nerde?
hayır tatlım yaaaa daha ev tutmadık bu ay bakıcaz eve
bende çok beğendimpolyester kumaş üzerine dediği için naylon yine canım ama çoookkk güzelll
Şirinmiş ama çözemedim malzemeyi
biz eşyaları yaptırıcaz ama 1 ayda yapıyorlarmış canımablam 1 ayda yaptı hepsini.1-2 ay önceden ev tuttular eşyalar zaten bi günde alınıyo.oldu bitti.biz paniğiz işte herşey erkenden olsun istiyoruz.hallolur hepsi merak etme :)
biz eşyaları yaptırıcaz ama 1 ayda yapıyorlarmış canım
Oo salyangoz indirime girmişHahah ay buna bayıldım süpermiş
Ahaha aynen öyleyiz ama aklında hiç olmayan bişeyi indirimde görünce bi dürtüyo alışveriş çılgınlığıOo salyangoz indirime girmiş
inşallah 1 ay demekten başka çarem yok sanırımaldığın yere göre modele göre değişiyo canım.1 ayda sürebilir tabi
Şaka yapıyorsunn indirimemi girmiş lazımmıydı sana ahhahaAhaha aynen öyleyiz ama aklında hiç olmayan bişeyi indirimde görünce bi dürtüyo alışveriş çılgınlığı
Mesela ben az önce aaa diye diye gidip resmen çıtçıt saç aldım resmen hahaha
Hahah evet lazımdı valla kuzuŞaka yapıyorsunn indirimemi girmiş lazımmıydı sana ahhaha
duvarlar krem gibi bir renk canım tam adını bilmiyorum bizde aynı renge boyamayı düşünüyoruz. oyüzden mavili duvar kağıdı alıp. koltuklaımın yastıklarında da mavi varya halıdada kremli mavili bişiler yaparsam güzel olur herazde diyorum. buarada tülleride krem rengi yapıcam. fon takabilsem onlarıda kahve mavi yaaprdım ama fon takamıcamMavili olabilir evet tv ünitesinin rengine yakın seçme zıt seç canım göstersin kendini :) ben boyayı sormuştum ama bu da oldu
olsun kınada kullanırsın belki canımHahah evet lazımdı valla kuzu
İndirime girmesinden ziyade indirime soktum da denebilir
Nişanlımdan gizli yaptım bu işi biraz vicdan azabı çekiyorum ama o bunu mantıklı bulmayacaktı her şekilde di mi ben ne yapayım yanii
Bizde açık bi ton aldık canım en iyisi daha ferah olur :) ooo hadi bakalım çok merak ediyorum bitinceduvarlar krem gibi bir renk canım tam adını bilmiyorum bizde aynı renge boyamayı düşünüyoruz. oyüzden mavili duvar kağıdı alıp. koltuklaımın yastıklarında da mavi varya halıdada kremli mavili bişiler yaparsam güzel olur herazde diyorum. buarada tülleride krem rengi yapıcam. fon takabilsem onlarıda kahve mavi yaaprdım ama fon takamıcam
Onun için aldım özellikle zaten canım. Kınada düğünde onun dışında da lazım olurolsun kınada kullanırsın belki canım
ben de bunu aldım ama boyutu nasıl acaba küçükmüdür bilemedim yinede aldım
kesin kullanırsın çok iyi yaptın ne kadara aldınOnun için aldım özellikle zaten canım. Kınada düğünde onun dışında da lazım olur
O hangi markanınki? Onu baya konuşmuştuk burda alan arkadaşlarda var ama dediğim gibi aynı ürün bi kaç markada var boyutları farklıydı bilemiyorum o yüzdeen
Evet biri aldı bundan ama kim hatırlamıyorum :) benimde biev baharatlıklarımkesin kullanırsın çok iyi yaptın ne kadara aldın
baharatlık biev tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?