Evet öyle güzel olur bencede geniş geniş olsun seviyorum öyle davetiyeleriyok canım bu kağıt kataloğu ölçüsü a5 olucak
kesinlikle sedef ipek krem tek kelimeyle bayıldım ve senin davetiye tarzına çok uyuyortatlım ya seni izlemediğimden dolayı göremiyorsun şimdi izlemeye alıyorum bak bakalaım
canım sedefli ama parlak yani o desen parlak nasıl olur bilemiyorum. davteişyemin tasarımı H happy__ yaptı baskısınıda ayarladık işte bastırcaz bakalım. ben şimdi çıkıorum detalı konuşuruz sonra öptümhepinizikesinlikle sedef ipek krem tek kelimeyle bayıldım ve senin davetiye tarzına çok uyuyor
nerede yaptırıyorsun şeker
olsun kınada kullanırsın belki canım
ben de bunu aldım ama boyutu nasıl acaba küçükmüdür bilemedim yinede aldım
Ama kınada???Kınada lazım düğünde hallolurdu daaa..
Hem kesmek istiyorum saçlarımı mahvoldu bu sayede özgürce kesebilirim
tamam o zaman bana şimdilik o boy yeter teşekkürler tatlım günaydın bu aradabende bunun pembesi var canım.küçük ama çok da küçük değil.en olarak geniş biraz.ben bu küçük diye bitane daha almıştım bievden o daha küçük çıktı
banada lazım ondan ya saçlarım çok az.baya canım sıkılmıştı çok azaldı süpürge gibi oldu diye.geçenlerde kuaföre gittim kestirdim boyattım.instagrama koymuştum görmüşsündür.kuaför yeni çıkan saçların baya var dedi.kestirince de biraz kendine geldi.birde iksir kullanıyorum bi tane yağ karışımı oda çok iyi geliyo.tabi yinede az özellikle düğün ve kına için.
günaydın şekerGünaydın
Cuma sevincimi :)Günaydın
tamam o zaman bana şimdilik o boy yeter teşekkürler tatlım günaydın bu arada
günaydın şeker
Cuma sevincimi :)
Cumartesi tam gün çalışan biri için, sence cuma sevinci olur mu :)
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
İnsanın kaşının ortası ağrırmı ya 3 gündür çekiyorum başımı kıpırdatamıyorum
Sağol canımgeçmiş olsun canım.
İlk defa duyuyorum niye ağırır ki geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar.
İnsanın kaşının ortası ağrırmı ya 3 gündür çekiyorum başımı kıpırdatamıyorum
Huhuuuu kimler gelmişGünaydın hepinizee. Dün işlerim vardı izinliydim yineVee bugün cuma ben bu haftayı çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?