valla zorlaya zorlaya 160 a aldım 8 parçayı. Doğal renkti bi de açtırdım ekstra para vermeden. Kendi rengimi biliyorum evde halledicem onu dakesin kullanırsın çok iyi yaptın ne kadara aldın
baharatlık biev tatlım
Çıtcıtlarını bizde görücekmiyizOnun için aldım özellikle zaten canım. Kınada düğünde onun dışında da lazım olur
O hangi markanınki? Onu baya konuşmuştuk burda alan arkadaşlarda var ama dediğim gibi aynı ürün bi kaç markada var boyutları farklıydı bilemiyorum o yüzdeen
Hahah evet lazımdı valla kuzu
İndirime girmesinden ziyade indirime soktum da denebilir
Nişanlımdan gizli yaptım bu işi biraz vicdan azabı çekiyorum ama o bunu mantıklı bulmayacaktı her şekilde di mi ben ne yapayım yanii
Bencede tam anlamıyla bizçok iyi
evet canım evler kocaman değil ferah olsun diye zaten eşyalarıda açık düşündük boya perdede ama bakalım nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. siz ne renk aldınız. her oda aynımı farklımıBizde açık bi ton aldık canım en iyisi daha ferah olur :) ooo hadi bakalım çok merak ediyorum bitince
ay ben kaçırdım ne aldın senvalla zorlaya zorlaya 160 a aldım 8 parçayı. Doğal renkti bi de açtırdım ekstra para vermeden. Kendi rengimi biliyorum evde halledicem onu da
seninki hangisinden şekerEvet biri aldı bundan ama kim hatırlamıyorum :) benimde biev baharatlıklarım
Hoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahahÇıtcıtlarını bizde görücekmiyiz
Oh o zaman sefam olsuunBizden korkulur gerçekten. Tabiki lazımdı canım oh iyi yapmışsın
Ay hihiay ben kaçırdım ne aldın sen
Takılmamış hali pek sevimsiz bence yaa , o yüzden kullanınca görmeniz sizin için daha hayırlı
çok ayıp, böyle böyle kart şişiyor, öncesinde sorsaydın aslaa alma derdim zatenHoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahah
Oh o zaman sefam olsuun
Ay hihiÇeyiz değil bu sefer kuzu çıtçıt saç aldımda pat diye
Size soramadım kaç parça alayım diye ama kusura bakmayın
Haha evet yaa daha yeni konuşmuştuk halbuki bu konuyu di miiçok ayıp, böyle böyle kart şişiyor, öncesinde sorsaydın aslaa alma derdim zaten
Her oda aynı bizim damla sakızı diye bir renk canımevet canım evler kocaman değil ferah olsun diye zaten eşyalarıda açık düşündük boya perdede ama bakalım nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. siz ne renk aldınız. her oda aynımı farklımı
Bundan :) http://www.n11.com/biev-alg605-pemb...6?cid=604001&gclid=CLi09P2V9sUCFcnKtAodM3kAVAseninki hangisinden şeker
Lütfen bundan sonra sormadan almaHoho ayy böyle uzaktanki halini benim içim pek kaldırmıyo size bunu yapmak istemiyorum hahah
Oh o zaman sefam olsuun
Ay hihiÇeyiz değil bu sefer kuzu çıtçıt saç aldımda pat diye
Size soramadım kaç parça alayım diye ama kusura bakmayın
bunla arasında kalmıştım güle güle kullan
Teşekkür ederim sende :)bunla arasında kalmıştım güle güle kullan
Lütfen bundan sonra sormadan alma
Tabbii kiiibenim davetiye kağıdı seçmeme yardım etmek istermisiniz
Tabii kiiibenim davetiye kağıdı seçmeme yardım etmek istermisiniz
tabikiiiii :)benim davetiye kağıdı seçmeme yardım etmek istermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?