kızz senin saçların up uzun ne ihtiyacıııHaha evet yaa daha yeni konuşmuştuk halbuki bu konuyu di mii
Ama bu ciddi bir ihtiyaçtııHem garanti sağolsun hemen mesaj atmış taksit yapayım mı diye, yap bari dedim
ay eevet ya kuzu yazıkLütfen bundan sonra sormadan alma
Tamaaaaam ...
Tabbii kiii
Tabii kiii
hepiniz aynı kelime ile tepki vermiş olmayı nasıl başardınıztabikiiiii :)
KK ruhuhepiniz aynı kelime ile tepki vermiş olmayı nasıl başardınız
Ya kim çıkardı benim saçlarımın uzun olduğunu valla da değil yakızz senin saçların up uzun ne ihtiyacııı
KK ruhuhepiniz aynı kelime ile tepki vermiş olmayı nasıl başardınız
çok ayıpladım seni düğünde rapulzel olmana gerek yoktuYa kim çıkardı benim saçlarımın uzun olduğunu valla da değil ya
Ama kınada???çok ayıpladım seni düğünde rapulzel olmana gerek yoktu
seve sevebenim davetiye kağıdı seçmeme yardım etmek istermisiniz
gene almak için kendince sebepler bulmuşsunAma kınada???Kınada lazım düğünde hallolurdu daaa..
Hem kesmek istiyorum saçlarımı mahvoldu bu sayede özgürce kesebilirim
ben yine göremiyorumozaman albüme bakın bakalım. seçeneklerde hepsi krem ama dokuları farklı sedefli falan var aralarında parlak yüzey olan var hadi seçin bakalım
tatlım ya seni izlemediğimden dolayı göremiyorsun şimdi izlemeye alıyorum bak bakalaımben yine göremiyorum
Hohoh evet yaa ama ciddi sebepti bunlargene almak için kendince sebepler bulmuşsun
Oy çok seçenek varmış. Elemek zor oldu amaaa zenit krem ve fildişi sılk arasında kaldım sanırsam nedenseozaman albüme bakın bakalım. seçeneklerde hepsi krem ama dokuları farklı sedefli falan var aralarında parlak yüzey olan var hadi seçin bakalım
evet ya çok seçenek var buyüzdne bilemedim yaHohoh evet yaa ama ciddi sebepti bunlar
Oy çok seçenek varmış. Elemek zor oldu amaaa zenit krem ve fildişi sılk arasında kaldım sanırsam nedense
Hayır çok da benzeşenler var. Ama çizgilileri eledim zaten onlar o desenle olmaz bence
Fiber krem, mimoza krem, sedef ipek krem :)ozaman albüme bakın bakalım. seçeneklerde hepsi krem ama dokuları farklı sedefli falan var aralarında parlak yüzey olan var hadi seçin bakalım
Ölçü bu mu olacak peki? Yoksa daha geniş mi?evet ya çok seçenek var buyüzdne bilemedim ya
sedef ipek simli canım simli olurmu onları direkt elemiştim aslındaFiber krem, mimoza krem, sedef ipek krem :)
yok canım bu kağıt kataloğu ölçüsü a5 olucakÖlçü bu mu olacak peki? Yoksa daha geniş mi?
Ya çizgilileri direkt geç bence davetiye desenli olmaz onlar diye düşünüyorum.
Ama o zenitin pürüzlü yüzeyini baya sevdim farklı
Rengini beğendim ben onun simlimi ay küçük yerden bakıyorumsedef ipek simli canım simli olurmu onları direkt elemiştim aslında
renk olarak evet bende onu düşüdnüm ama simliRengini beğendim ben onun simlimi ay küçük yerden bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?