2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkide öyle banyodan sonra.bunu özellikle boyattıktan sonra kullanıyorum iyi geliyo.açıcı süpürge gibi yapıyo saçlarımı

Şimdi senle Mrs Pink öyle diyince çok çok az kaldı gibi hissettim

Garip bi iyileşme süreci yaşıyor ben de anlamadım biraz daha ağırlaştı dün ama toparlayacak en sonunda. Bakalım akşam yanına gidip görücem nasılmış
O tarz ameliyatlarda normal canım bizim bi tanıdığımızda olmuştu, zamanla toparlar inşallah

benimkide öyle banyodan sonra.bunu özellikle boyattıktan sonra kullanıyorum iyi geliyo.açıcı süpürge gibi yapıyo saçlarımı
Ay evet ya sormaaaa, bi de ben düzleştirici vs kullanıyorum çok sık. İyice mahfoluyo. Onsuz yapamam yani argan benim canım!
Hadi ya ne insanlar var tutulduysa kaldır dimi , yanlız eve laf etmenede ne güldüm
Haha sorma ya nişanlımda güldü baya, bi de ben söylüyorum o onaylıyo görmen lazım

Vuhuuu evet baya coşturmuşsun yinee
Güle güle kullan kuzucum hepsi çok ciciler.
Kapı süsünde çok iyiymiş. çalınma mevzuunu orada mı yaşamıştınız? Ona göre çok para vermeyeydin ona haha

Sanırım 63 güncük kalmış ilk defa idrak edip heyecan yaptım
ay evet bende bugün baktım ve tutuştum sanırım. arkadaşlarımla konuşuyorduk şimdi korunma ile ilgili napcaz ya off ben bunları düşünmeyi hiç istemiyorum ama
kuzu vardır bundada bir hayır

teşekkür ederim :) bu oturduğumuz evde çok soyarlar bizi.hırsız seviyo buraları da özellikle bizim başımıza geliyo nedense.ıvır zıvırlar yine neysede babamın dükkanı da soyulmuştu 2 sene önce.yeni evde şuan oturduğum eve yakın ama yine çalınır mı bilemiycem.22 liraya gelmiş oldu pahalıda değil aslında ama çalınmasın ya

Hahah ay annem gibi planlama yaptın çok iyiymiş
Annem de dur sen bu aydan sonra çoğalıcak evler diyo , e peki madem dedim

Ahaha anneler ne derse doğrudur

Maşşalalh ne güzel şeyler almışsın kuzu güle güle kullan.
Çalınmaz inşallah altına yaz çok ucuz bişey çalmayın lütfen diye

Şimdi senle Mrs Pink öyle diyince çok çok az kaldı gibi hissettim

Yok canım çok çok az değil çok az sadece

ahahahha bizde istediğimiz bişey olmayınca yapıyoruz onu ben sayıyorum evet haklısın doğru iyi oldu diyip onaylıyo

Ayy ne biçim bi durum cidden kapına bişey asarken bile onu düşünmek zorunda kalıyosun sinir oluyorum.
Biz de soyulmuştuk bir kaç sene evvel. Çok korkunçtu görmüştüm bi de hırsızı falan.
Ayrıca çalınmasın tabii canııım, hayır çalınma ihtimaline karşıd aha az üzülmen için pahalı almayaydın dedim ama iyiymiş tamam

ay evet bende bugün baktım ve tutuştum sanırım. arkadaşlarımla konuşuyorduk şimdi korunma ile ilgili napcaz ya off ben bunları düşünmeyi hiç istemiyorum ama

kuzu vardır bundada bir hayır
Ben hiç düşünmüyorum kafamdan silinmiş o bölümler

Huhu tehlikeli durumlar evet. Neye vardınız pekiii?

Ben hiç düşünmüyorum kafamdan silinmiş o bölümler
bende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılar henüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş

Ben kadınların ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum ya hormonlarımızla oynuyoruz hiç sağlıklı değil bence, bende senin gibi düşünüyorum canım

Hahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna cidden
Öf ben hiç bilmiyorum o konuda hangisi daha mantıklı. Keşke telepatiyle hallolsa korunma işi
Çok mu şey istiyorum kiii

teşekkür ederim canım. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…