Amin canım inşallah :)
Teşekkür ederim kuzuuu :)
Hoho hakikaten iyi tanıtım olmuş Bende argan kullanıyorum da banyo sonrası sadece uçlara Urban diye bi marka var ya.
Saçıma sürekli bişey yapmasam iyi gelmişti ama işte rahat durmuyorum ki.
Aynen öyle kuzu kısmet diyip geçiyoruz. Dediğim gibi evi öyle çok beğenmemiştim de kirasıyla birleştirince iyiydi sadece
Daha da erken ev tutmak için zaten, önümüzdeki ay ciddi ciddi bakarız
Şimdi senleAman boşver benii sende heyecan başladıı demek ayy çok az kalmış ama
Evet değişik ağrılarımız herkesin ki gibimi olacaktı
Aaa adamaa bak sen terbiyesizz insanların hayalleriyle oynuyor neyse ki sen çok bağlanmamışsın eve iyi olmuş kuzu.
Kısmet diyelim geçelim daha güzelleri çıkacak karşına inşallah
Neler baktıın aldınmı bişeyler ?
Var zaten sinüzit ve migren sağolsunlar eksik değiller canım geçmezse 1-2 gün daha gidicem
Garip bi iyileşme süreci yaşıyor ben de anlamadım biraz daha ağırlaştı dün ama toparlayacak en sonunda. Bakalım akşam yanına gidip görücem nasılmış
O tarz ameliyatlarda normal canım bizim bi tanıdığımızda olmuştu, zamanla toparlar inşallahGarip bi iyileşme süreci yaşıyor ben de anlamadım biraz daha ağırlaştı dün ama toparlayacak en sonunda. Bakalım akşam yanına gidip görücem nasılmış
Ay evet ya sormaaaa, bi de ben düzleştirici vs kullanıyorum çok sık. İyice mahfoluyo. Onsuz yapamam yani argan benim canım!benimkide öyle banyodan sonra.bunu özellikle boyattıktan sonra kullanıyorum iyi geliyo.açıcı süpürge gibi yapıyo saçlarımı
Haha sorma ya nişanlımda güldü baya, bi de ben söylüyorum o onaylıyo görmen lazımHadi ya ne insanlar var tutulduysa kaldır dimi , yanlız eve laf etmenede ne güldüm
Vuhuuu evet baya coşturmuşsun yineeEki Görüntüle 1549455
Eki Görüntüle 1549456 bundan iki tane aldım patates soğan için
Eki Görüntüle 1549457 misafir için çkb takımı.evideadan almıştım bunları ama temin edememişler.bende tekrar aldım
Eki Görüntüle 1549458 mutfak yada balkon masasına düşünüyorum bunu
Eki Görüntüle 1549460 Eki Görüntüle 1549461 Eki Görüntüle 1549462 Eki Görüntüle 1549464
Eki Görüntüle 1549463 bu tuzlukta pembe olsa daha iyi olurdu.sitesinde yoktu acaba mağazasından değğiştirebilirmiyim
Eki Görüntüle 1549465 bunu kapıya asıcam ama inşallah çalmazlardaha önce ayakkabıları çalınan biri olarak uzun süre durmıycağını düşünüyorum
ay evet bende bugün baktım ve tutuştum sanırım. arkadaşlarımla konuşuyorduk şimdi korunma ile ilgiliSanırım 63 güncük kalmış ilk defa idrak edip heyecan yaptım
kuzu vardır bundada bir hayırYaa benim de aynen dediğin gibi olduğundan o işi bu şekilde halletmeye karar verdim :) Sonra düğün derneklerde de lazım olur hem.
Ben de saç rengimi değiştirmek istiyorum 1 aydır yaaa bi de kestirmek. Ama herkes düğünü bekle istersen sonra değişiklik yaparsın diyo sinirleniyorum
Sen hangi karışımı kullanıyosun?
Ayy nasıl yaniii, ağrılarımız da bi değişik bizim. Geçmişler olsun kuzuuu
Haha seversin tabii, öyle haftaya can kurbaan
Yaaa ama çok aaazz! Heyecan yapsan iyi olur zateeen :)
Bu aradaa hepiciğinize Günaydııın!
Artııı ev sahibi amcaya dün akşam sularında ulaştık! Ama onun ev sahibi değil üçkağıtçı bir emlakçı amca olduğunu ve evin tutulduğunu öğrenedik
Bir de sahibinden yazıyor beşyüz kere ilanda
Velhasıl kelam nedense duruma hiç üzülmedimEvden çok kirası cezbetmişti zaten amaan diyip geçiyorum. Bir de dün nişanlım tutulmuş diyince eve birsürü hakaret ettim zaten o çirkindi bu böyleydi diye hahah
Öyle kuzu vardır elbet, dediğim gibi nedense zaten hiiiç takılmadım . Önümüzdeki fırsatlara bakıciiiz :)kuzu vardır bundada bir hayır
Huhu tehlikeli durumlar evet. Neye vardınız pekiii?ay evet bende bugün baktım ve tutuştum sanırım. arkadaşlarımla konuşuyorduk şimdi korunma ile ilgilinapcaz ya off ben bunları düşünmeyi hiç istemiyorum ama
Ay evet ya sormaaaa, bi de ben düzleştirici vs kullanıyorum çok sık. İyice mahfoluyo. Onsuz yapamam yani argan benim canım!
Haha sorma ya nişanlımda güldü baya, bi de ben söylüyorum o onaylıyo görmen lazım
Vuhuuu evet baya coşturmuşsun yinee
Güle güle kullan kuzucum hepsi çok ciciler.
Kapı süsünde çok iyiymiş. çalınma mevzuunu orada mı yaşamıştınız? Ona göre çok para vermeyeydin ona haha
Hahah ay annem gibi planlama yaptın çok iyiymiş
Annem de dur sen bu aydan sonra çoğalıcak evler diyo , e peki madem dedim
Eki Görüntüle 1549455
Eki Görüntüle 1549456 bundan iki tane aldım patates soğan için
Eki Görüntüle 1549457 misafir için çkb takımı.evideadan almıştım bunları ama temin edememişler.bende tekrar aldım
Eki Görüntüle 1549458 mutfak yada balkon masasına düşünüyorum bunu
Eki Görüntüle 1549460 Eki Görüntüle 1549461 Eki Görüntüle 1549462 Eki Görüntüle 1549464
Eki Görüntüle 1549463 bu tuzlukta pembe olsa daha iyi olurdu.sitesinde yoktu acaba mağazasından değğiştirebilirmiyim
Eki Görüntüle 1549465 bunu kapıya asıcam ama inşallah çalmazlardaha önce ayakkabıları çalınan biri olarak uzun süre durmıycağını düşünüyorum
Ay evet ya sormaaaa, bi de ben düzleştirici vs kullanıyorum çok sık. İyice mahfoluyo. Onsuz yapamam yani argan benim canım!
Haha sorma ya nişanlımda güldü baya, bi de ben söylüyorum o onaylıyo görmen lazım
Vuhuuu evet baya coşturmuşsun yinee
Güle güle kullan kuzucum hepsi çok ciciler.
Kapı süsünde çok iyiymiş. çalınma mevzuunu orada mı yaşamıştınız? Ona göre çok para vermeyeydin ona haha
Ayy ne biçim bi durum cidden kapına bişey asarken bile onu düşünmek zorunda kalıyosun sinir oluyorum.teşekkür ederim :) bu oturduğumuz evde çok soyarlar bizi.hırsız seviyo buraları da özellikle bizim başımıza geliyo nedense.ıvır zıvırlar yine neysede babamın dükkanı da soyulmuştu 2 sene önce.yeni evde şuan oturduğum eve yakın ama yine çalınır mı bilemiycem.22 liraya gelmiş oldu pahalıda değil aslında ama çalınmasın ya
Ben hiç düşünmüyorum kafamdan silinmiş o bölümleray evet bende bugün baktım ve tutuştum sanırım. arkadaşlarımla konuşuyorduk şimdi korunma ile ilgilinapcaz ya off ben bunları düşünmeyi hiç istemiyorum ama
kuzu vardır bundada bir hayır
Hahaha o da bir terapi sayılır yahu iyi geliyor yaniahahahha bizde istediğimiz bişey olmayınca yapıyoruz onu ben sayıyorum evet haklısın doğru iyi oldu diyip onaylıyo
Huhu tehlikeli durumlar evet. Neye vardınız pekiii?
bende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarBen hiç düşünmüyorum kafamdan silinmiş o bölümler
bende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarhenüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş
Hahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna ciddenbende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarhenüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş
Ahaha anneler ne derse doğrudur
Maşşalalh ne güzel şeyler almışsın kuzu güle güle kullan.
Çalınmaz inşallah altına yaz çok ucuz bişey çalmayın lütfen diye
Yok canım çok çok az değil çok az sadece
kesinlikle banada çok sağlıksız geliyor.Ben kadınların ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum ya hormonlarımızla oynuyoruz hiç sağlıklı değil bence, bende senin gibi düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?