2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa benim de aynen dediğin gibi olduğundan o işi bu şekilde halletmeye karar verdim :) Sonra düğün derneklerde de lazım olur hem.
Ben de saç rengimi değiştirmek istiyorum 1 aydır yaaa bi de kestirmek. Ama herkes düğünü bekle istersen sonra değişiklik yaparsın diyo sinirleniyorum
Sen hangi karışımı kullanıyosun?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
İnsanın kaşının ortası ağrırmı ya 3 gündür çekiyorum başımı kıpırdatamıyorum
Ayy nasıl yaniii, ağrılarımız da bi değişik bizim. Geçmişler olsun kuzuuu
Günaydın hepinizee. Dün işlerim vardı izinliydim yine Vee bugün cuma ben bu haftayı çok sevdim
Haha seversin tabii, öyle haftaya can kurbaan
Sanırım 63 güncük kalmış ilk defa idrak edip heyecan yaptım
Yaaa ama çok aaazz! Heyecan yapsan iyi olur zateeen :)

Bu aradaa hepiciğinize Günaydııın!
Artııı ev sahibi amcaya dün akşam sularında ulaştık! Ama onun ev sahibi değil üçkağıtçı bir emlakçı amca olduğunu ve evin tutulduğunu öğrenedik
Bir de sahibinden yazıyor beşyüz kere ilanda
Velhasıl kelam nedense duruma hiç üzülmedim Evden çok kirası cezbetmişti zaten amaan diyip geçiyorum. Bir de dün nişanlım tutulmuş diyince eve birsürü hakaret ettim zaten o çirkindi bu böyleydi diye hahah

dün kredi kartımın ekstre günüydü.geldiği gibi gitti.saat 2ye kadar bişeyler baktım ya gözüm döndü.

o fiyattan belliydi zaten bi tuhaflık olduğu hayırlısı olsun tatlım daha güzelleri çıkar inşallah karşına

ay senin saç rengin çok güzel sanada çok yakışmış bence değiştirme.orofluido beauty elixir diye bişey.içinde argan yağı var da başka hangi yağlar var bilemiyorum.hem güzel kokuyo hemde saçlarımı yumuşatıyo.pazarlamacı gibiyim.

ev konusunda da senin için hayırlısı böyleymiş boşver.

Aaaa evet sinüzit yapabilir kuzu
Aman boşver benii sende heyecan başladıı demek ayy çok az kalmış ama

Evet değişik ağrılarımız herkesin ki gibimi olacaktı
Aaa adamaa bak sen terbiyesizz insanların hayalleriyle oynuyor neyse ki sen çok bağlanmamışsın eve iyi olmuş kuzu.
Kısmet diyelim geçelim daha güzelleri çıkacak karşına inşallah

dün kredi kartımın ekstre günüydü.geldiği gibi gitti.saat 2ye kadar bişeyler baktım ya gözüm döndü.

Neler baktıın aldınmı bişeyler ?

geçmiş olsun canım bence de sinüzittir hemen doktora görün
Var zaten sinüzit ve migren sağolsunlar eksik değiller canım geçmezse 1-2 gün daha gidicem

hemde baya aldım.limit tekrar doldu koyucam şimdi fotoğraflarını buluyumda

hemde baya aldım.limit tekrar doldu koyucam şimdi fotoğraflarını buluyumda
Hadi bakalım bekliyoruzz
Garip bi iyileşme süreci yaşıyor ben de anlamadım biraz daha ağırlaştı dün ama toparlayacak en sonunda. Bakalım akşam yanına gidip görücem nasılmış
Zamanla toparlar canım zayıf düşmüştür bünyede şimdi ondan etkileniyordur herşeyden dikkat etmesi lazım

o fiyattan belliydi zaten bi tuhaflık olduğu hayırlısı olsun tatlım daha güzelleri çıkar inşallah karşına
Amin canım inşallah :)

Teşekkür ederim kuzuuu :)
Hoho hakikaten iyi tanıtım olmuş Bende argan kullanıyorum da banyo sonrası sadece uçlara Urban diye bi marka var ya.
Saçıma sürekli bişey yapmasam iyi gelmişti ama işte rahat durmuyorum ki.
Aynen öyle kuzu kısmet diyip geçiyoruz. Dediğim gibi evi öyle çok beğenmemiştim de kirasıyla birleştirince iyiydi sadece
Daha da erken ev tutmak için zaten, önümüzdeki ay ciddi ciddi bakarız

Evet canım şimdi tayinler falan oluyor okullar kapanınca insanlar taşınıyor bir sürü ev çıkar

Garip bi iyileşme süreci yaşıyor ben de anlamadım biraz daha ağırlaştı dün ama toparlayacak en sonunda. Bakalım akşam yanına gidip görücem nasılmış
Öyle oluyor kuzu artk toparlanırım yarına dediğin gün bi üst seviyede buluyosun kendini. O baya üzücü bi durum
Ama zirveye çıktıktan sonra hemen düşüşe geçecek merak etme ..
Zor ve sabır isteyen bir süreç bu. Ama en yakın vakitte toparlar inşallah

bundan iki tane aldım patates soğan için

misafir için çkb takımı.evideadan almıştım bunları ama temin edememişler.bende tekrar aldım
mutfak yada balkon masasına düşünüyorum bunu

bu tuzlukta pembe olsa daha iyi olurdu.sitesinde yoktu acaba mağazasından değğiştirebilirmiyim
bunu kapıya asıcam ama inşallah çalmazlar daha önce ayakkabıları çalınan biri olarak uzun süre durmıycağını düşünüyorum

Hadi ya ne insanlar var tutulduysa kaldır dimi , yanlız eve laf etmenede ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…